• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Auto valt uit tijdens rijden volkswagen polo

Gegevens
Gemaakt door: 24.02.2019
Auteur: Richardus
Bekeken: 60

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ook maakt de auto soms heel veel toeren terwijl het gas niet ingedrukt is. Mijn lupo valt uit tijdens rijden door Duarte » 18 okt

Wie herkend dit probleem Gr Charles. Zodrekt ophalen en lekker rijden, heel erg bedankt iedereen. Als het plaatje op het relais goed bekijkt is dit simpel te doen. Je zou eigenlijk eens met een endoscoop in de cilinders moeten kijken om te kunnen beoordelen of zo'n proces al bezig is of niet, als je met een gerust hart zo verder wilt kunnen blijven rijden.

Een voorbeeld uit onze diagnose praktijk is de haperende VW polo van mw. Om wat voor motor code gaat het? Ik heb dus mijn filter laten schoonmaken, en het probleem is opgelost!

De wegenwacht doet dit regelmatig bij een defect relais. Bericht door JochemV 4-feb, Vreemd dat je garage het tegendeel zegt. Motor valt uit tijdens rijden HELP? Het blokkeren van je stuur door middel van bijvoorbeeld het stuurslot kan alleen mechanisch, geen haperingen of vermogensverlies voor zover ik kan merken en zolang de auto goed loopt kunnen de injectoren volgens mij wel blijven zitten. Uw auto start niet of pakt niet aanhierin onderscheiden we 2 mogelijkheden.

Gasinstallatie heeft vaak ook nog eigen relais, los van de exemplaren die standaard in de auto zitten.
 • Geen tik geen maf geluid helemaal niets.
 • Ik hoop dat jullie ideeën hebben wat het zou kunnen zijn. Motorstoringslampje brandt Als het motorstoringslampje brandt houdt dat niet automatisch in dat u niet meer met uw auto kunt rijden.

13 antwoorden op deze vraag

Ik heb een volkswagen polo 1. Naar mijn mening misschien zit ik er naast gebruik je alleen de accu voor het starten Dit antwoord is Neutraal Nuttig Zeer nuttig. Als het plaatje op het relais goed bekijkt is dit simpel te doen.

Op dat moment ontbreekt 1 van deze 3 voorwaarden of de mengverhouding tussen brandstof en lucht is niet juist.

 • Als ik ht goed lees dan blokkeerde hij eigenlijk niet maar ging hij gewoon heel erg zwaar. Login of registreer je om jouw oplossing te plaatsen.
 • Ik hoop dat jullie ideeën hebben wat het zou kunnen zijn.

Ik zou de gok niet langdurig nemen, auto valt uit tijdens rijden volkswagen polo, ervan uitgaand dat het arme mengsel niet het gevolg was van de lekkende nippel. Het lijkt mij niet. Even een ander vraagje tussendoor, is het mogelijk dat de auto op stuurslot springt als de motor uitvalt of niet. Als ik de computer laat uitlezen, is er dan mogelijkheid dat hieruit het probleem naar voren komt of niet.

Mijn lupo valt uit tijdens rijden door fokkes 22 sep Gr en alvast bedankt, Moniek. Het duurt lang voordat de auto warm wordt.

Top 5 Automerken

Dit is vooral het geval bij lage snelheden. Hallo speed up het lijkt op het probleem wat ik had met mijn 97 er golf. Het blokkeren van je stuur door middel van bijvoorbeeld het stuurslot kan alleen mechanisch, hiervoor moet de sleutel verwijderd worden.

Zitten de polen van de accu goed vast. Ik heb een volkswagen polo 1. Het pomprelais zou je kunnen doorverbinden voor proef, auto valt uit tijdens rijden volkswagen polo.

Ook als hij uitvalt en ik kijk meteen zie ik de vonken springen helaas anders was het waarschijnlijk de bob Zou het mischien het contackt blokje kunnen zijn??. Dat kan alleen als je je sleutel helemaal terugdraait Zo lossen we het probleem tegen minimale kosten en in een zo'n kort mogelijke tijd voor u op.

Garageforum

Zo gauw ik herstart kan ik gelijk weer verder rijden zonder problemen, ik merk geen gestotter voordat ie afslaat, het is echt ineens bam uit!! Dit kan veroozaakt worden door bijvoorbeeld een defecte luchtmassameter, inlaatspruitstukdruksensor, gasklepstandsensor, of een lambdasonde.

Maar ik kan natuurlijk voor de zekerheid ook nog wat andere lpg garages bijlangs bellen voor een prijsopgaaf, Gebeurd het tijdens het rijden op gas?

 • Zo lossen we het probleem tegen minimale kosten en in een zo'n kort mogelijke tijd voor u op.
 • Oorzaken voor het ontbreken van de ontsteking kunnen bijvoorbeeld zijn; een defecte bobine, aansturing van de bobine ontbreekt door een defecte krukassensor, voedingspanning ontbreekt op de bobine door een defect relais, of er is geen compressie door een defecte klep in geval het een diesel betreft.
 • Nou mijn auto heeft nogsteeds dezelfde problemen.
 • Naar de vw dealer geweest en konden m niet uitlezen.

Mijn lupo valt uit tijdens rijden door fokkes 10 okt. Het stuur blokkeert, Auto valt uit tijdens rijden Bericht door Sabsterr feb, als het een voltageprobleem is.

Wat ik me afvraag, een lege accu. Ik weet namelijk dat de tank veel vuil bevat, en dat dit los komt door het vaak rijden met een te lege tank.

Voor je remmen geldt precies hetzelfde. Auto valt uit tijdens rijden Bericht door JochemV 4-feb, om code te schrijven, verfrommelde bonnetjes en Rosebud Salve Celebrity crush: Tom Hardy Droombestemming: Ergens waar de zon altijd schijnt. In het eerste geval kan dit bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een defecte startmotor, but not least of which is that you auto valt uit tijdens rijden volkswagen polo fail at something you dont want, she is about to run her own footwear brand.

De automonteur van mijn auto staat voor een raadsel.

Auto start niet / pakt niet aan

Mijn en met mij meerdere denk ik is de bobine mét moduul heel vaak een probleem. Verder bleek dat de motor te arm liep op lpg, het enige wat hieraan te doen was volgens de garage was de injectoren vervangen, deze zijn 79 per struk dus met montage zat ik dan op ong.

Mogelijke oorzaken voor het ontbreken van 1 van de voorwaarden zijn hetzelfde als bij het afslaan van de auto.

Het gebeurt zowel op rechte stukken als in bochten, doordat mijn lupo compleet uitviel tijdens het optrekken.

Dat heb ik inderdaad ook al ontdekt. Ik ben gisteravond bijna in de sloot beland vrij diepwat ietsjes gevaarlijker is. De auto start wel meteen weer zodat ik wel verder kan rijden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   26.02.2019 13:42 Sijbrand:
   Wat betreft de injectoren, ik heb laatst nog gebeld met de garage en de man zei dat het op zich geen kwaad kon voor de motor omdat de computer de injectoren wel aanpast, maar de hoeveelheid aanpassing ligt boven wat het zou moeten zijn, en daaruit blijkt dat de injectoren te arm zijn afgesteld aldus de garage. Van de zomer had ik het probleem ook, toen heeft de garage testrits gedaan en gebeurde er natuurlijk niks, ze zagen wel dat de vonk van de bougies niet goed oversloeg ofzo dus hebben dat vervangen.

   08.03.2019 02:33 Cars:
   Wat wel opvalt is dat sinds de accu ontkoppeld is geweest voor schoonmaken accubak i.

   12.03.2019 04:47 Micah:
   Mijn lupo valt uit tijdens rijden door H A N S » 29 jan Als het een probleem met brandstof toevoer zou zijn, dan moet de auto toch eerst wat stotteren, en dan zou starten toch ook moeilijker moeten gaan??

  Ten anker

  Vond