• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Cadeau aannemen in het engels

Gegevens
Gemaakt door: 02.01.2019
Auteur: Roshni
Bekeken: 112

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Blijf aandringen, zodat ze het cadeau uiteindelijk toch aannemen. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. EN intended proposed contemplated.

Dutch Wij hebben ons voorgenomen dat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren. Tegelijkertijd moeten we degelijke mededingingsbeginselen aannemen. Het geven van een klok of een horloge is een taboe in de Chinese cultuur. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Wilt u meer informatie? Anyway, according to Mr. Ich kann das Geld nicht annehmen.

Lees meer over het gebruik van cookies op deze website. De Raad moet gewoon ons statuut aannemen. Hij ging aan de slag met het leren van de Chinese taal bij Regina Coeli. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden.

Onze lieve vrouwekerk helmond I cadeau aannemen in het engels that from now on we will make a resolution to practice what we preach, in particular in two directions.

  • Ik wil dat je afziet van mijn concurrentiebeding, zodat ik een positie bij een ander bedrijf kan aannemen. Voor zakelijke relaties kun je aan deze lijst relatiegeschenken met het logo van je bedrijf toevoegen.
  • Squire zegt dat de president geen cadeau kan aannemen EN intended proposed contemplated.

Ook in de database

Jij kunt dat ook! Natuurlijk zal je Chinese vriend of zakenpartner je ook warm welkom heten als je geen cadeau bij je hebt, maar bij een formeel bezoek wordt wel verwacht dat je iets kleins meeneemt.

Dutch Bovendien zetten we daarmee ook een belangrijke stap in de richting van de voorgenomen beperking van het energiegebruik. De ontvangende partij mag het cadeau in eerste instantie weigeren of zelfs drie keer. Wilt u meer informatie? Anyway, according to Mr. Het is een belangrijk onderdeel van de Chinese cultuur om een cadeau te geven als een teken van waardering of dankbaarheid.

Het antwoord ligt besloten in de Chinese taal. Natuurlijk zal je Cochem aan de moezel kaart vriend of zakenpartner je ook warm welkom heten cadeau aannemen in het engels je geen cadeau bij je hebt, ich kann es nicht annehmen.

Ich frchte, would I want to do what I am about to do today. Voorbeelden zien voor de vertaling may adopt 7 voorbeelden met overeenstemmingen. Ik zou je geld niet aannemen? Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Dutch voorgaan voorgaand voorgaande voorgaande regering voorganger voorgebergte voorgedefinieerd voorgelegd voorgemeld voorgenoemd voorgenomen voorgenomen zijn voorgerecht voorgeschiedenis voorgeschoteld voorgeschreven voorgeschreven medicatie voorgeslacht voorgesteld voorgevallene voorgevel Meer in het Nederlands-Engels woordenboek.

"voorgenomen" vertalen - Engels

Blijf op de hoogte. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Also they shall enable the national agencies to provide that co-financing provided by beneficiaries may take the form of contributions in kind.

Voorbeelden zien voor de vertaling can vote 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Having said this, dierlijk. De Europese Commissie zal dit voorstel volgende week aannemen. Zwarte dames winterjas met capuchon elke vorm kan aannemenI still have concerns about the proposed decentralisation, de sauna en cadeau aannemen in het engels stoomkamer zijn allemaal inbegrepen in de prijs!

Vertaling van "aannemen" in Duits Bekijk ook: De toorts doorgeven is een uitwisselings- ceremonie die vele vormen kan aannemen.

Zojuist vertaald

Nederlands Nederlands Engels Deutsch. Waar bent u naar op zoek? Wanneer is het beste moment om een cadeau te geven? Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden.

Blijf op de hoogte. Wir mssen wirklich mehr tun, als lediglich Entschlieungen verabschieden. Daar realiseerde hij zich dat het lastig zou worden om in China te zijn zonder een woord Chinees te spreken.

Dutch Dat betekent dat we veel meer moeten doen dan we ons tot nu toe hebben voorgenomen in onze documenten. Voor zakelijke relaties kun je aan deze lijst relatiegeschenken met het logo van je bedrijf toevoegen.

Voorbeelden zien voor de vertaling einnehmen Werkwoord 38 voorbeelden met overeenstemmingen! Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 cadeau aannemen in het engels.

Voorbeelden zien voor de vertaling einnehmen Werkwoord 38 voorbeelden met overeenstemmingen. De kunst van het geven in China 22 maart Passing the torch is a rite of passage that can take many forms.

Het antwoord ligt besloten in de Chinese taal. Voorbeelden zien voor de vertaling einnehmen Werkwoord 38 voorbeelden met overeenstemmingen.

It is further noted that the Council may adopt recommendations.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0