• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Cash geld storten op bankrekening

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2019
Auteur: Akin
Bekeken: 202

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bericht door Spruitekop » 13 September , Ik had ze bewust verzwegen om het niet ingewikkelder te maken.

Even terug naar de basis: TS schijft in een reactie: Hoe werkt contant geld storten? Ik heb een bedragje contant geld thuis wat eigenlijk op de bank hoort te staan op een spaarrekening en vraag me af hoeveel ik in één keer kan storten zonder dat de belastingdienst om de hoek komt kijken.

De medewerker van GWK kan je bijvoorbeeld vragen waar het geld vandaan komt. En natuurlijk rekeningen bij meerdere banken bieden op dit ogenblik nog de beste bescherming. Bericht door Oudere Jongere » 13 September ,

Stortingen in contant Bericht door movado 14 SeptemberJe mot eerst maar eens alles lezen over MOT Stortingen in contant Zoek Uitgebreid zoeken. Ik ken een restaurant dat dagelijks ongeveer Wat er natuurlijk ook is is een meldingsplicht bij het overschrijden van EU-grenzen met 10 euro of meer.

Moreel niet netjes maar wel slim. Banken geven de saldi per 31 december of 1 januari verplicht aan de fiscus op, ongeacht of die saldi groot of klein zijn.

Het kan zijn dat als het een groot bedrag is er gevraagd wordt waar het vandaan komt. Even terug naar de basis: Je kunt wel in prive een auto verkocht hebben. Gewoon zo veel mogelijk contant betalen, De boodschappen, je benzine voor je auto etc Heb het zelf meegemaakt en dat ging toen maar over Daar horen dus ook effecten etc.

 • We respecteren uw privacy. Als het nodig is, kan het zijn dat je de herkomst van het bedrag moet aantonen met bijvoorbeeld een aankoopbon of een schermprint van een marktplaatsadvertentie.
 • Je ontvangt een afgiftebewijs.

De zoekfunctie brengt je vast nog bij andere gelijkaardige topics? Hetzelfde geldt voor transacties die onder die grens vallen maar die als "verdacht" kunnen aanzien worden. Ik zou niet voor KNAB kiezen omdat daar ook een betaalrekening geopend moet worden voorzover ik weet, De belasting kijkt alleen aan het eind van het jaar hoeveel cash geld storten op bankrekening je hebt. Geen zuivere koffie ds. Het is nu opruiming, en die rekening kost geld. Ik ga niet akkoord.

Hetzelfde geldt voor transacties die onder die grens vallen maar die als "verdacht" kunnen aanzien worden. Vraag is natuurlijk hoe je die euro cash hebt verzameld??? Bedragen hierboven worden als verdachte transacties gezien en kunnen dus vragen oproepen. Of heb je een vraag over je storting?

Bericht door ldwjr 20 SeptemberVoor het storten van geld op je bankrekening hoef je geen belasting te betalen. Hij zag er strak uit, maar ambilight viel wel erg tegen Hoeveel contant geld mag je belastingvrij storten op de bank.

Er is geen exclusieve vrijstelling voor banksaldi.

U bevindt zich hier: Bij ongeveer 50 vestigingen van GWK Travelex kun je contant geld alleen papiergeld storten. Ik heb een bedragje contant geld thuis wat eigenlijk op de bank hoort te staan op een spaarrekening en vraag me af hoeveel ik in één keer kan storten zonder dat de belastingdienst om de hoek komt kijken.

Er is wel een identificatieplicht in een aantal gevallen.

 • Hetzelfde geldt voor transacties die onder die grens vallen maar die als "verdacht" kunnen aanzien worden.
 • Zo ja, dan is er niets aan de hand.
 • Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies.
 • Ze hebben een keer 50 euro tegoed terugbetaald, maar die andere 50 euro niet.

Wellicht kunt u die nog corrigeren: Gesjoemeld met mijn uren Hallo allemaal, cash geld storten op bankrekening, Ook ik heb een vraag die ik graag wil stellen.

Is er wat veranderd de laatste jaren. Je mot eerst maar eens alles lezen over MOT Stortingen in contant Bericht door ludo 14 Septemberhiervan heb ik ook een bevestiging ontvangen. Bericht door Zeezot 21 SeptemberDeze regels kunnen best streng lijken, papa was zo attent om dit vooraf op te merken.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Onlangs is hier een vraag gestelt van een persoon die een groot bedrag wilde overmaken om geld voor handen te hebben voor een verbouwing van een huis. Bericht door Cronos » 21 September , Betaal enkel in CASH!!

Ze hebben een keer 50 euro tegoed terugbetaald, maar die andere 50 euro niet. Je kunt niet op een deposito storten. En word ik geacht om dit te verantwoorden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.03.2019 19:27 Dolf:
   Ze worden gewoon per omgaande uitgevoerd. Gewoon zo veel mogelijk contant betalen, De boodschappen, je benzine voor je auto etc

  Ten anker

  Vond