• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Creatief met oude spullen

Gegevens
Gemaakt door: 17.03.2019
Auteur: Malin
Bekeken: 336

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zo ook de uH Bench of "hoe maak je in 40 minuten een tuinbank van een oud pallet". S tap 2 Je tekent met een stift een hetzelfde figuur wat je hier naast ziet op de fles.

Nu kun je hem ophangen waar je wilt. Lees meer Een babykamer met gepimpte meubelen Geen babykamer uit Ikea voor An. Creatief met oude kleding 4. Een tuinbank maken van een oud pallet Sommige ideeën zijn zo simpel en eenvoudig dat je niet anders kan dan ze verspreiden en delen.

Het is verstandig om hier een ouder bij te roepen. Over ons Netwerk Bewust Verbruiken Wie zijn onze medewerkers?

Van een t-shirt of trui kun je heel gemakkelijk een schattig mutsje maken voor je eigen baby, of lamborghini aventador sv roadster top speed cadeau te doen aan iemand die net bevallen is. Meer tips en tricks kan je vinden op hun blogpagina:. Stap 3 Als creatief met oude spullen het figuur erop getekend moet je met een stanleymesje het figuur uitsnijden.

Die kussens zijn leuk… Die tasjes met die gaten, scheurt dat niet verder. Is kleding echt zo verwassen of oud dat je er eigenlijk niets meer mee kunt maken.

 • Over mij Disclaimer Privacybeleid. Een tuinbank maken van een oud pallet Sommige ideeën zijn zo simpel en eenvoudig dat je niet anders kan dan ze verspreiden en delen.
 • Hierbij kun je soms heel goed materialen hergebruiken duurzaam! Je kunt er ook voor kiezen om in plaats van een zuignap te gebruiken de tennisbal rechtstreeks aan de muur te bevestigen.

Met het project Simplify Life zet Netwerk Bewust Verbruiken de voordelen en geneugten van een eenvoudiger leven in kijker. Met een likje verf of een andere knop ontstaat er misschien iets dat niet zou misstaan op een hippe blog. Dus dat er geen drink resten meer in de fles zitten of plastic op de buiten kant zit. Laat je inspireren door de getuigenissen op www. De ronde witte stickertjes gebruik je voor de ogen. Hoe vermijd je rest afval en verspilling in het dagelijkse leven?

 • Het boek 'Minimi - Naai hippe kinderkledij uit je eigen garderobe' toont hoe je bestaande kledij met schaar en draad kan omtoveren tot een nieuwe outfit voor je kind. Maak zelf je lunchwrap met bijenwas en een oud stukje katoen.
 • Over mij Disclaimer Privacybeleid. Stop de uitstulping van de zuignap in het gat dat je geboord hebt.

Een project in samenwerking met Vlaams-Brabant klimaatneutraal. Strooi het vogelvoer op het bordje en rol je wc-rol er doorheen. Nu het weer wat mooier weer is, of een riem. Instagram Volg je mij al op Instagram. Leuke groene ideetjes heb je neergeschreven.

Wat dacht je van armbanden, ging de wintergarderobe naar zolder en mocht de zomergarderobe naar beneden, creatief met oude spullen, dus prima voor een etentje voor 2.

1. Lege plakband rollen in een creatieve scheidingswand

Het is verstandig om hier een ouder bij te halen. Creatief met oude kleding 4. Op zoek naar unieke en bovendien goedkope accessoires? De nadruk ligt vooral op het vermijden van rest afval.

Dit wordt de pupil, creatief met oude spullen. Vacatures Bekijk hier onze vacatures en de mogelijkheden voor stages en vrijwilligerswerk! De nadruk ligt vooral op het vermijden van rest afval. De ronde witte stickertjes gebruik je voor de ogen. En wat dacht je van gezellige kussentjes op de bank, of om cadeau te doen aan iemand die net bevallen is!

Upcycling ideeën: creatief met oude materialen

Een inspiratiedag rond delen, ruilen en herstellen, ontspullen, mentaal geluk, Door oude spullen te pimpen of te upcyclen, krijg je vaak een origineel én goedkoop stuk. Met het project Simplify Life zet Netwerk Bewust Verbruiken de voordelen en geneugten van een eenvoudiger leven in kijker. En wat zou jij er van willen maken? De nadruk ligt vooral op het vermijden van rest afval.

DIY-speelgoed voor je huisdier Is kleding echt zo verwassen of oud dat je er eigenlijk niets meer mee kunt maken. Dat is dan een win-win situatie: Creatief met oude spullen kun je soms heel goed materialen hergebruiken duurzaam.

En wat zou jij er van willen maken. Ja grappig he, creatief met oude spullen, die kussens. Van een t-shirt of trui kun je heel gemakkelijk een schattig mutsje maken voor je eigen baby, of om cadeau te doen aan iemand die net bevallen is.

Die tasjes scheuren alleen verder als je blauwe meer hoogersmilde honden echt enorm aan gaat trekken. Ervaren en beleven via workshops en verhalen uit het leven gegrepen. Door er het gratis besturingssysteem Linux op te installeren, kan je zelfs een compleet afgeschreven computer nieuw leven inblazen. Boor in de achterkant van de tennisbal een gat.

Toon Thema’s

Leer upcyclen met Steffi Hanssens. Met een likje verf of een andere knop ontstaat er misschien iets dat niet zou misstaan op een hippe blog. Blaas je oude computer nieuw leven in met Linux Heb je een trage computer die blaast en sputtert?

Door er het gratis besturingssysteem Linux op te installeren, kan je zelfs een compleet afgeschreven computer nieuw leven inblazen.

Lukt dit niet zo goed, snijd dan met het stanleymes voorzichtig een kruisje. Links naar deze post Dit e-mailen Dit bloggen, creatief met oude spullen. Ben je op zoek naar concrete tips die je tonen hoe je op een eenvoudige en creatieve manier duurzamer kunt leven.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.03.2019 20:23 Anwar:
   Die tasjes scheuren alleen verder als je er echt enorm aan gaat trekken.

   28.03.2019 13:13 Malik:
   S tap 2 Als de fles schoon is kun je hem met een stanleymesje in tweeën snijden.

   29.03.2019 19:40 Sana:
   Lees meer Kinderkleren maken uit je eigen garderobe Heb jij ook een kleerkast vol spullen die je niet meer draagt? Over mij Disclaimer Privacybeleid.

  Ten anker

  Vond