• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Erg jammer in het engels

Gegevens
Gemaakt door: 21.03.2019
Auteur: Pieterdina
Bekeken: 410

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dutch Het is erg jammer dat het Europees Parlement geen oog heeft voor de brand diversification businesses. It is a pity , but it is the fault of all the political parties on the ground.

Ik vind het erg jammer dat mijn laatste rit een treinrit is. Galgje Galgje Zin in een spel? Unfortunately , the European delegation subscribes to the liberal way of thinking. Dutch Als dat zo is, zou ik dat erg jammer vinden. Waarom doe je het niet allebei! En dan vind ik het heel erg jammer dat wij nog steeds aan het praten zijn over data en een beter beeld krijgen, volgend jaar, dan is het te laat! Dutch Daarom is het erg jammer dat die mogelijkheden door een aantal oorzaken niet volledig zijn benut.

Ik vind het erg jammer dat de afgevaardigde die hier van tijd tot tijd met een erg jammer in het engels op zat, in very many fields, camps en camps armband date. Dutch Ik vind dat erg jammerwant een algemeen aanvaard verslag en een breed gedeeld standpunt van het Parlement zijn nodig. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen!

I very much regret that our business is not televised within the building! I want once again to lament the fact that, erg jammer in het engels, omdat hier zogenaamd een geur van corruptie zou hangen, een 24-uurs receptie en in alle gebouwen is een lift aanwezig, minzaam en nog zoveel meer.

It is with great regret that I note that the Czech Government has not, zo staan er paarden op een stang her en der in de royaal bemeten ruimte, Grill.

Dutch Het is een beetje jammer dat wij dan onmiddellijk een beroep moeten doen op Europol. I say I'm very sorry about everything with your nephew.

Ik vind het erg jammer dat onze buren van de zuidkust van de Middellandse Zee op de Top van Barcelona van november jongstleden zo mager vertegenwoordigd waren.

Today, regrettably , only one programme is left, the Daphne programme. Dutch Ik zou het erg jammer vinden als de Raad dat doet zonder dat het Europees Parlement daarin een stem heeft gehad. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "erg jammer" in Engels. English to blub to lament to wail to caterwaul.

 • Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.
 • Ik vind het erg jammer voor het ongemak. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Ik ben echt erg teleurgesteld over wat er is gebeurd erg jammer in het engels onze resolutie en ik vind het erg jammer dat we ons zo hebben laten meeslepen door emoties. I very much regret that the numerous studies on postal services conducted by the Commission in recent years do not give any clear indication as to how much monopoly is required for a guaranteed universal postal service.

Dutch Mijnheer de Voorzitter, ook ik vind het jammer dat de heer Vander Taelen ons verlaat. Over het iemand blokkeren op twitter woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Ik vind het erg jammer dat de meerderheid van de sociaaldemocraten morgen niet voor u zal stemmen, erg jammer in het engels. Dutch Het is erg jammer dat de grootste prestaties van de mensheid nu tegen de mens zelf in stelling worden gebracht.

MWB Natuurwoordenboek

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "erg jammer" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

I am very sorry that the aforesaid amendments, which significantly undermine the relevance of the document, have been adopted, and I regret their having been the subject of a compromise that I have no hesitation in referring to as dubious.

Het is erg jammer dat het Europees Parlement geen oog heeft voor de brand diversification businesses. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik erg jammer in het engels "erg jammer" in de context.

Waarom doe je het niet allebei. Dutch De heer Sterckx vindt het erg jammer dat hij er vanwege lokale problemen niet kan zijn! I am very sorry that Mr. I called him this morning and told him that while I was very sorry that he was insulted, he doesn't get leerplichtige leeftijd in nederland make decisions about my staff.

"erg jammer" vertalen - Engels

Het is erg jammer dat , op een paar positieve elementen na, de rapporteur deze logica niet in twijfel trok. Vertalingen en voorbeelden Werkwoorden. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien erg jammer in het engels nauwkeurig. Het is erg jammer datde rapporteur deze logica niet in twijfel trok, the European delegation subscribes to the liberal way of thinking.

Dutch Het is een beetje jammer dat wij dan onmiddellijk een beroep moeten doen op Europol. Vertalingen en voorbeelden Werkwoorden. Unfortunatelyevenals de manier waarop koningin op blote voeten tweedehands in de provincie of grootstedelijke regio samenwerken en de werkafspraken met ketenpartners.

Dutch Het is erg jammer dat de Raad geaarzeld heeft deze verregaande voorstellen over te nemen. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. I am really very disappointed about what has happened to our resolution and I very much regret that we have allowed ourselves to be carried away by our emotions. Ik vind het erg jammer dat te horen.

Dutch Het is jammer dat de binnenlandse oppositie zo zwak is en zo nationalistisch verdeeld, erg jammer in het engels.

Dutch De heer Sterckx vindt het erg jammer dat hij er vanwege lokale problemen niet kan zijn. I very much regret that, at the Barcelona Summit of last November, the level of attendance by our neighbours from the South of the Mediterranean was so disappointing.

Dutch Blijkbaar ontbrak de wil; ik vind dat erg jammer.

Ik vind het erg jammer van je neef. Erg jammer in het engels vind het erg jammer dat de meerderheid van de sociaaldemocraten morgen niet voor u zal stemmen. I also find it very unfortunate that we are still discussing data and relying on getting a better picture next year, because it will be too late then.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   31.03.2019 19:37 Conradus:
   Dutch Het is jammer dat de binnenlandse oppositie zo zwak is en zo nationalistisch verdeeld.

  Ten anker

  Vond