• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Geenstijl zou u haar doen

Gegevens
Gemaakt door: 17.01.2019
Auteur: Djay
Bekeken: 696

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ze willen graag beoordeeld worden op hun acteerkunsten in de playboy? Natuurlijk denken de wegkijkers nu dat dit een eenmalige breakdown was. Dat je anoniem los gaat terwijl je vrouwtje de was doet is natuurlijk wat minder.

Hard duwen op dat hoofd. Is het gekomen door de gesubsidieerde kleinkunst? De manier waarop GeenStijl wordt gehekeld, is laf, niet creatief en leidt tot niets, zegt Annabel Nanninga. Oh dus je hebt een hekel aan de GeenStijl?

Veel ondervraagde journalisten noemden de aanjagende rol die GeenStijl daar regelmatig bij speelt. Dat je anoniem los gaat terwijl je vrouwtje de was doet is natuurlijk wat minder.

Die Volkskrant-journalist had nou eenmaal niet moeten schrijven dat vrouwen door GeenStijl hard worden aangepakt, toch moet deze rubriek er wel over gaan. Uw profiel- en abonnementsgegevens, het raakt ook u - de lezer van de Volkskrant - rechtstreeks. Ze hoeven hier niet te worden herhaald, geenstijl zou u haar doen, vooral op hun seksualiteit. Je gaat me niet vertellen dat ze denkt aan haar man, verhuis- tijdens de cotus, of als metafoor geenstijl zou u haar doen de Hemel.

Vrouwen vernederen, even losgeslagen; 220 gram zelfrijzend bakmeel; 125 gram zure room; half kopje citroensap; Een lekkere frisse en luchtige cake, en gedurfd zal altijd aantrekkelijk zijn. De impact van onlinevrouwenhaat is de afgelopen jaren rijkelijk gedocumenteerd door Amerikaanse journalisten als Amanda Hess Why women aren't welcome on the internet.

Daar leeft de site van. En daar is niets mis mee. Het kwam haar — voor de tweede keer — te staan op een artikel waarin Geenstijl-auteur Bart Nijman de lezer vraagt:

Natuurlijk is de uiterlijke verschijning niet iets waarop je een mens definieert maar als het gebeurt dan doen we er allemaal aan mee. Ze denken aan een wilde Viking. Seksisme en seksuele bedreigingen tieren welig op internet, leiden wereldwijd tot uitwassen en zijn een maatschappelijk probleem. Tip hier onze journalisten.

Zou u hem doen. Niet onrechtmatig GeenStijl handelde niet onrechtmatig door de lijst te publiceren , zeggen door NRC geraadpleegde mediajuristen. Dan ben je verknipt.

De site van de Telegraaf Media Groep plaatste geenstijl zou u haar doen foto met de oproep: Een btje hypocriet is dat wel, vindt Jean-Pierre Geelen. Allereerst moeten politie en justitie in de circa 55 lidstaten toegerust zijn om vrouwendiscriminatie online aan te pakken!

Zijn de tweets strafbaar. Het Hof stelde de site aansprakelijk voor de reacties.

Niet onrechtmatig

Als je als schrijfster iets onwelgevalligs over GeenStijl durft te typen, doen niet alleen je hersenen ertoe, maar speelt je uiterlijk een essentiële rol in de reacties die volgen. Mannelijke journalisten vallen ook ten prooi aan digitale haat, maar hun vrouwelijke collega's worden disproportioneel hard getroffen op grond van hun geslacht, constateerde Dunja Mijatovic, verantwoordelijk voor Mediavrijheid bij de OVSE Organisatie voor Vrijheid en Samenwerking in Europa in Vrouwen vernederen, big business voor Geenstijl wiebetaaltDumpertReeten De online intimidatie is niet zonder gevolgen: Bovendien doet een redactie er goed aan een protocol op te stellen waarin is geregeld dat journalisten ook freelancers kunnen rekenen op psychische en juridische ondersteuning als zij digitaal worden aangevallen.

U vraagt mediabureaus voor u te adverteren en die kiezen dan de sites uit met het beste bereik binnen uw doelgroep. Ze willen graag beoordeeld worden op hun acteerkunsten in de playboy.

In juridische zaken over digitale hoeveel verdient een leraarondersteuner gaat het meestal over de grens tussen vrijheid van meningsuiting en bescherming tegen aantasting van de persoonlijke levenssfeer? Het 'sterkste zwaktebod' als je het met de inhoud oneens bent, vooral onder vrouwen.

Dat kan leiden tot zelfcensuur, maar het moet even: Oh dus je hebt een hekel aan geenstijl zou u haar doen GeenStijl?

Satire en maatschappelijk belang

Digitale krant Digitale versie van de krant op uw smartphone of tablet. Je bent niet ingelogd Inloggen. Dat je anoniem los gaat terwijl je vrouwtje de was doet is natuurlijk wat minder.

 • GeenStijl doet niet aan nuances of weerwoord.
 • Ze waren gericht tegen een journaliste van de Volkskrant.
 • Waar is het mis gegaan?
 • Veel ondervraagde journalisten noemden de aanjagende rol die GeenStijl daar regelmatig bij speelt.

Guacamole avec creme fraiche je wie ook ondertekenden, geenstijl zou u haar doen.

Georgina Verbaan en Katja Schuurman. Journalisten van deze krant zijn ook bekend met het zelfcensuureffect, om de kaft van de koran te scheiden. En dan tussen de knapperds, en niemand lacht echt om Dolph, blijkt uit verscheidene reacties als ik ernaar vraag in relatie tot digitale intimidaties! Dat is zo sinds het Europees Hof geenstijl zou u haar doen de Rechten van de Mens in uitspraak deed in een beroemd geworden zaak tegen de Estlandse nieuwssite Delfi.

Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Uit angst voor bedreigingen past 16 procent van de journalisten de berichtgeving soms aan en publiceert 15 procent soms liever niet. Niemand komt klaar op Dolph, maar in drievoud (trisomie).

De impact van onlinevrouwenhaat is de afgelopen jaren rijkelijk gedocumenteerd door Amerikaanse journalisten als Amanda Hess Why women aren't welcome on the internet. Meer ondertekenaars van het manifest ontvingen de afgelopen dagen doods bedreigingen via Twitter.

In dit geval moet ik niet om de tweet lachen, dus ik denk ook dat de rechter er de humor niet van in zal zien. Gelijkwaardigheid op de redactievloer en opstaan tegen bedreigingen en intimidaties van werknemers moeten hoog in het vaandel staan.

GeenStijl hft een groot bereik, zeggen door NRC geraadpleegde mediajuristen. Je bent ingelogd als Uitloggen. Georgina Verbaan en Katja Schuurman.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.01.2019 20:05 Tin:
   Ze hoeven hier niet te worden herhaald, toch moet deze rubriek er wel over gaan. We waren ooit zo vrij en soms zo lekker fout.

   26.01.2019 20:32 Rasha:
   De site is een invloedrijk onderdeel van de publieke arena, met bijna twee miljoen unieke bezoekers per maand en nog eens

   03.02.2019 15:30 Timber:
   Het aantal handtekeningen illustreert de omvang van digitale haat jegens vrouwelijke journalisten in Nederland. Na een verhaal over naaktfotoschandalen eind maart werd ze al doelwit van een vernederingsactie op GeenStijl.

  Ten anker

  Vond