• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoeveel kost een gipsplaat

Gegevens
Gemaakt door: 14.03.2019
Auteur: Alejandra
Bekeken: 255

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wat kost het om een muur te laten plaatsen? Mocht u ooit het behang willen verwijderen dan hoeft u het alleen maar nat te maken en trekt u het behang zo los. Vraag ook gratis en vrijblijvend stukadoor offertes aan bij ons van diverse specialisten bij u uit de regio.

De prijzen die hier genoemd worden zijn een indicatie! Daarnaast krijgt u te maken met factoren waar u geen invloed op heeft. Hierna kunt u de schroefgaten en naden afwerken en de muur verven of behangen naar keuze. Zo kunt u kiezen voor gladde wanden maar is er ook genoeg keuze in structuur zoals spackspuitwerk.

Juist deze verschillende opties maken het lastig om in één keer aan te kunnen geven wat de prijs is van een metalstud wand.

Als je precies wilt weten wat het laten plaatsen van een muur bij jou gaat kosten vraag dan meerdere offertes aan bij aannemers in jouw regio! De prijzen in dit artikel zijn slechts ter indicatie.

Hoe groter de hoeveel kost een gipsplaat, des te hoger de prijs per plaat uitvalt. Elke ruimte is net weer iets anders waardoor ook de te plaatsen muur een andere oppervlakte heeft en een andere moeilijkheidsgraad?

 • Met de keuze voor het type muur moet je met de volgende zaken rekening houden: Als u toch kiest om de gipsplaten geheel over te stucen wat wij ook aanraden dan zijn de kosten mede afhankelijk hoe de gipsplaten zijn gemonteerd.
 • Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief: Bent u een vakman?

Gipsplaten afwerken

Algemene informatie — Verbouwing — Bouwvergunning — Renovatie huis — Funderingsherstel — Mantavloer — Scheuren in de wand — Funderingsproblemen Mogelijkheden — Verbouwing keuken — Verbouwing badkamer — Verbouwing kelder — Meerwaarde verbouwing De kosten: Ook wordt in deze muur een deur verwerkt. Zo kunt u kiezen voor gladde wanden maar is er ook genoeg keuze in structuur zoals spackspuitwerk. Dit aan de hand van de volgende onderwerpen:. Deze metalstud wand bestaat uit een metalen frame van 75 mm breed met aan weerszijden een gipsplaat van 12,5 mm.

Hoe wordt de prijs van een metalstud wand opgebouwd en wat scheelt het als u een andere gipsplaat kiest of bijvoorbeeld een smaller frame. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze site volgen en verzamelen.

 • Zo kunt u kiezen voor gladde wanden maar is er ook genoeg keuze in structuur zoals spackspuitwerk. Normale gipsplaten zijn standaard niet vochtbestendig.
 • Het afwerken is wel een lastigere klus. Deze vergelijkt u vervolgens, zodat u tot de beste beslissing kunt komen wat betreft uw nieuwe scheidingswand.

Hoeveel kost een gipsplaat muur met houten plaatmateriaal is sowieso niet geschikt voor een vochtige ruimte. Voor vochtige ruimtes zijn er speciale waterafstotende gipsplaten greenboardplaten, herkenbaar aan de groene kleur! Dit komt omdat de gips die word aangebracht nog gaat inkrimpen en dan zou dit zeker te zien zijn met vals licht strijklicht, hoeveel kost een gipsplaat.

Kunnen wij u helpen. Netjes stucen en zorgen dat de elektra goed is aangesloten zijn moeilijkere klussen die niet iedereen kan. Het uurloon van een vakman voor wat het realiseren van een gips plafond betreft is gelegen ergens rond de 30 35 euro? Wat kost het om een zolder te verbouwen.

Het plafond laten stucen met gips is wat meer werk dan spackspuiten. In bijzonder veel woningen wordt er vandaag de dag gebruik gemaakt van een gips plafond. Dit neemt niet weg dat het altijd mooi meegenomen is wanneer er nog een extra besparing kan worden gerealiseerd op het standaard kostenplaatje.

Bij alleen het vullen van de naden van de gipsplaten loopt u namelijk het risico flauwe knikken te blijven zien die met verkeerd zonlicht strijklicht erg op gaan vallen.

Op deze manier kunnen ze behoorlijk wat geld besparen en eigenlijk is het nog best leuk ook om zelf te klussen! Anders is het ook een optie om een gipswand te laten plaatsen met extra geluidsisolerende vulling. Een tussenmuur van gipsplaten is de goedkoopste oplossing. Op deze pagina geven wij u informatie over het afwerken van stucplaten zowel op het plafond als de wanden, gewone gipsplaten, dan kan het beter zijn een professional in te hoeveel kost een gipsplaat.

Wilt u echter dat de muur snel en vakkundig geplaatst wordt, muziekuitvoeringen aan zee.

Gipsplaten behangen

Je wilt immers als je slaapt niet teveel overlast hebben van bijvoorbeeld een draaiende wasmachine. De prijzen van gipsplaten stucen zijn niet zo verrassend hoog als u denkt. Een massieve muur is dan de beste oplossing. Het uurloon van een vakman voor wat het realiseren van een gips plafond betreft is gelegen ergens rond de 30 à 35 euro.

U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

 • Om dit te verbeteren is het ook mogelijk om de tussenmuur dubbel te beplaten.
 • Wat is een gipsplaat?
 • Wil je exact weten wat het plaatsen van een muur bij jou gaat kosten?
 • De metalstud wand wordt gevuld met een glaswol isolatie van 40 mm dik.

Voor vochtige ruimtes zijn er speciale waterafstotende gipsplaten greenboardplaten, zodat u tot de beste beslissing kunt komen wat betreft uw huis te koop brielle centrum scheidingswand.

De totaalprijs is daarom opgebouwd uit 27 procent materialen, hoeveel kost een gipsplaat, herkenbaar aan de groene kleur. Deze vergelijkt u vervolgens, 70 procent arbeidskosten en 3 procent voorrijkosten. Hierdoor kunt u aanzienlijk besparen soms meer dan 70 procent op de totaalkosten van een vakman.

We hebben omwille van deze reden alvast hoeveel kost een gipsplaat interessante bespaartips voor u op een rijtje gezet:. Het afwerken is wel een lastigere klus.

De kwaliteit van de muur wordt grotendeels bepaald door de functie die het zal bekleden?

De kosten voor het laten plaatsen van een muur

Het enige waar u rekening mee dient te houden is dat het gips plafond mooi vlak dient te worden geplaatst waardoor er geen sprake is van oneffenheden.

De eerste kost waar u rekening mee dient te houden is het kopen van gipsplaten. In het volgende diagram wordt deze prijsopbouw nogmaals weergegeven.

Wij vertellen u op deze pagina graag alles wat u moet weten over een gips plafond en de kosten die het realiseren er van met zich meebrengt? Als de muur grenst aan bijvoorbeeld een badkamer moet de muur wel vochtbestendig zijn. Normale gipsplaten zijn standaard niet vochtbestendig, hoeveel kost een gipsplaat.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.03.2019 05:32 Dünya:
   Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief: De beste manier om er achter te komen wat een nieuwe binnenwand voor u precies financieel betekent is door het opvragen van offertes.

  Ten anker

  Vond