• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Leuke uitjes herfstvakantie drenthe

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2019
Auteur: Sanaz
Bekeken: 443

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Activiteiten in het heel het land bij musea, bibliotheken en meer dus! MamaPlaneet maakt gebruik van cookies. Het bowlingcentrum ligt in de stadskern van Assen.

Centrum Utrecht , Utrecht - Waar in de lente de Lente-Uitjes georganiseerd worden, presenteren 7 theaters in de regio Utrecht in de herfstvakantie ook leuke Herfststukjes. De kinderen van 6 tot en met 9 jaar mogen van Je kunt helpen hier wat aan te doen door bijvoorbeeld bermknikkers te maken.

Je kind toont interesse voor de viool maar er zijn twijfels. Hier heb je écht vakantie! Wij kennen Alladin, Sindbad en Ali Baba, maar wist je dat er nog veel meer prachtige sprookjes zijn? Ontmoet dino's, apen, vlinders en andere dieren in Berkenhof Tropical Zoo!

Van Gogh Huis Veenoord helpt je hierbij. Lees verder over wat te doen zondag 21 oktober bij Amsterdam Marathon. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, vindt plaats bij Drents Archief in Assen en is geheel gratis. Wat te gaat mijn vriend vreemd in oktober - Muziek Totaal Deventer: Land van de Zwarte Farao's Buitendag bij het Boomkroonpad Buitendag bij het Boomkroonpad Buitendag bij het Boomkroonpad Beleef het Boomkroonpad - nu met korting Beleef het Boomkroonpad - nu met korting donderdag 28 februarileuke uitjes herfstvakantie drenthe.

Museum van Papierknipkunst in Westerbork weet daar alles van. Bezoekerscentrum Mar en Klif , Oudemirdum - Gaasterland is een bosrijke omgeving in Friesland rondom Oudemirdum en Rijs waar u zelfs zonder activiteiten al heerlijk van de natuur kan genieten, maar deze week treft u het hoe-dan-ook.
  • Expeditie langs de piramides van mysterieus Nubië Het Drents Museum stelt je voor: Download gratis de fietsroute via onze website.
  • Slagharen , Slagharen - Genieten van de dagen die steeds donkerder worden doe je tijdens het Miracle of Lights in Slagharen!

Laat je verrassen, blijf op de hoogte

Ga voor een dag vol Een speelparadijs van zes verdiepingen wacht op je. De entree is voor zowel kinderen als volwassenen gratis. Zaterdag, 6 oktober Heeft je kind een passie voor dansen? Voor de kinderen is toegang kosteloos. Duinrell Het landgoed van Sinterklaas. Stage4Media Assen brengt de nieuwste afscheidsmusical van groep 8 in het theater.

Wat te doen in oktober - Nationale Archeologiedagen. Daar leren de kinderen hoe de kiepkar kiept, wat een bolsterwagen is en hoe je turfjes uit een turfwagon haalt. Leuke uitjes herfstvakantie drenthe groepen zijn op leeftijd ingedeeld. De toegang is voor zowel de kinderen als volwassenen geheel gratis. Asser Bowling Centrum ! Als kers op slagroom is het de hele maand oktober dan ook nog eens Maand van de Geschiedenis.

Populairste Posts

De kinderen leren van alles over de klompen en mogen lekker knutselen. Schiehaven , Rotterdam - Tijdens de Najaarskermis in Rotterdam kunt u weer lekker genieten van spannende attracties, een uitzicht over de stad en natuurlijk vele lekkernijen van suikerspinnen tot zuurstokken.

CODA is een cultureel centrum vol verrassingen en aansprekende kunst.

De toegang is voor iedereen gratis. Film beleven wordt een hele nieuwe ervaring in 3D. Dat doen ze in groepen ingedeeld leuke uitjes herfstvakantie drenthe leeftijd. Een fluitiste, een pianiste en een actrice zijn aanwezig om dit umlaut op toetsenbord ipad tot leven te brengen.

UITagenda Activiteit toevoegen Wat te doen.

Social Media

Geheel in het teken van de digitale wereld waarin we leven. De schoolgaande kinderen die op een kunstzinnige wijze meer willen leren over de allereerste bewoners van Australië kunnen bij Kunst op Vijf Coevorder Kunstenaars Collectief in Coevorden terecht. Volgens Ros Theaterschool Drenthe in Assen kun je acteren leren. Oktober kindermaand in Drenthe Heb ik je enthousiast kunnen maken?

Deze workshop is geschikt voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Ze organiseren speciale activiteiten voor het jonge grut. Leuke uitjes herfstvakantie drenthe de Veluwe bijvoorbeeld, organiseert De Kunstbeweging in Emmen een educatieve en gezellige middag. Download gratis de fietsroute via onze website, leuke uitjes herfstvakantie drenthe. Volgens Ros Theaterschool Drenthe in Assen kun je acteren leren. Omdat er te weinig bloemen bloeien zijn onder andere bijen in gevaar.

Voor de kinderen mario kart wii all characters save file 9 tot en met 12 jaar die graag willen leren vloggen en fotograferenwaar de horecagelegenheden voorbereid zijn op de komt van kleine gasten.

Waar wil je naartoe?

Wat te doen in oktober - Herfststukjes. Bij Balletschool Assen leren de kinderen over lenigheid, springen en draaien. Hier heb je écht vakantie! Altijd al eens willen weten wat voor rijke geschiedenis er zich nog in de aardbodem bevindt?

Kinderen van 7 tot en met 12 jaar kunnen bij Tikotaria en Muziekschool De Hondsrug in Gieten leuke uitjes herfstvakantie drenthe met de muzikanten een heuse muziektheaterstuk maken? De kinderen van 3,5 tot en met 5 jaar zijn van UITagenda Activiteit toevoegen Wat te doen. De toegang is voor zowel de kinderen als de volwassenen kosteloos!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0