• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Paris nord naar disneyland

Gegevens
Gemaakt door: 21.03.2019
Auteur: Loran
Bekeken: 964

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Boek uw treinticket X. In Lille vindt u twee grote treinstations:

If you have any questions on your 45 minute journey you can ask the driver who will speak French and English.

At Oberkampf you change onto the Metro 9 to Nation. Voor de deur van het enorme pretpark ligt een groot treinstation waar zelfs internationale treinen stoppen. Lopen kan via de wandelpromenade of via winkelcentrum Euralille. Al vanaf 19 euro zijn er bustickets. Er is overdag minimaal 4x per uur een verbinding. Er zijn twee mogelijkheden om met de trein naar Disneyland Paris te reizen en voor het park uit te stappen:.

Located in Magne Le Hongre, the resort is spread over an enormous 19 km2 site, de bus is krap en oncomfortabel. Misschien denk je, indien het standaard op je laptop aanwezig is. Vanuit het zuiden van Nederland ben paris nord naar disneyland in ongeveer 6 uur in het hart van de magie! Reis met Thalys naar Parijs en stap over op de metro, paris nord naar disneyland.

Lopen kan via de wandelpromenade of via winkelcentrum Euralille. Dat kan uitstekend per trein.

U moet ten minste 30 minuten van te voren inchecken. Boek een meerdaags arrangement met de bus naar Disneyland Parijs, inclusief entree. Vertrek vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland.
 • De Thalys rijdt vanuit Nederland naar Gare du Nord.
 • The T2 Transfer professional and fully licensed driver will meet you in Gare du Nord, clearly identifying themselves by holding a placard with your name on it.

Private Taxi from Gare du Nord to Disneyland Paris

Informatie over prijzen van kindertickets. De verkoop is gestart voor reizen tot half juli Uw reis met RER A4 duurt 41 minuten. Achter de balie vindt u de incheckpoortjes, douane, bagagecontrole, Britse identiteitscontrole, wachtruimte met winkeltjes en een Lounge voor Business Premier reizigers.

Cruises naar Alaska, Bahama's en Caribbean. With a fleet of brand new luxury cars they make the start to your visit to Disneyland Paris memorable. Lopen kan via de wandelpromenade of via winkelcentrum Euralille.

Ontmoet jouw favoriete Disneyfiguren en beleef de magie met het hele gezin of vrienden tijdens een weekendje weg. De Oyster Card werkt als een pre-paidcard en is te bestellen voor diverse bedragen.

Boek voordelig vervoer met de bus naar Parijs. Parijs is de ideale bestemming voor een weekendje weg. Reisinformatie alles over Reisinformatie, paris nord naar disneyland.

Overstappen in Nederland

Aan boord van Thalys barrijtuig is het mogelijk om alvast een metrokaartje aan te schaffen voor het centrum van Parijs. Het resort beschikt over diverse parkeermogelijkheden. Tickets alles over Tickets. Lopen kan via de wandelpromenade of via winkelcentrum Euralille.

Vanuit het zuiden van Nederland ben je binnen 5 uur in het hart van de magie. We raden u aan daar rekening mee te houden en eerder te vertrekken. Goede tip voor een stedentrip.

Boek vervoer met de bus rechtstreeks naar Disneyland Parijs voor een verblijf van meerdere dagen, paris nord naar disneyland. Treinen alles over Treinen. Aanbiedingen alles over Aanbiedingen.

Transfers from Gare du Nord to Disneyland Paris by Train

Gasten met een arrangement parkeren gratis op de parkeerplaats van de Disney hotels en de parken. Zoek voordelige toegangstickets Disneyland Paris. Een treinkaartje kun je gewoon kopen bij NS International. Aanbiedingen alles over Aanbiedingen. Boek een dagtocht met de bus naar Disneyland Parijs, inclusief entree voor één park naar keuze.

Cruises naar Alaska, Bahama's en Caribbean. Gebruik de zoekmachine en ontdek de prijzen van alle voordelige treinverbindingen naar Marne-La-Valle Chessy het treinstation van Disneyland. Dit is het eindstation. Goede tip voor een stedentrip. De verkoop is paris nord naar disneyland voor reizen tot half juli Over million passengers pass through the Gare du Nord doors each year. Mis geen enkele aanbieding.

Overstappen in Brussel

Vervoer met de trein is tevens toe te voegen aan je arrangement in de Disney hotels of de partner hotels tijdens de tweede fase van je boeking. Je kunt uitstappen bij Porte Maillot. Boek uw tickets vroeg! If you have children booked then the driver will ensure you have age appropriate car seats fitted at no extra cost.

Voor een aantal Internationale bestemmingen stapt u onderweg over op een andere trein. Prices for the journey can be found below: Tickets voor metro en RER kunt u op het station kopen. Veel interesse in WhatsApp-thriller van NS.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   31.03.2019 12:22 Elmar:
   Disneyland Parijs is bereikbaar via de A4 snelweg.

   04.04.2019 07:54 Kenji:
   Tijden kun je via deze website opzoeken. Al vanaf 19 euro zijn er bustickets.

  Ten anker

  Vond