• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Restaurant aan bergse plas

Gegevens
Gemaakt door: 21.03.2019
Auteur: Lone
Bekeken: 765

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het is een bijzonder kindvriendelijk restaurant met zelfs een speelhoekje en een klein cadeautje voor de koters. Ook wij hadden een grouponvoucher en wilden voor het weekend reserveren, maar kregen hetzelfde verhaal te horen:

Wij zullen nooit meer een voet in dit restaurant zetten, zij verdienen het niet om op zo een prachtige locatie te zitten. Blijkbaar gaan ze heel makkelijk om met voedingsmiddelen. Er waren 2 dingen wel goed aan dit restaurant, het uitzicht perfect en de koffie, maar die komt uit een apparaat, gelukkig. Simone van Velzen 15 punten. Ons seizoensgebak voor aankomende tijd en nog glutenvrij ook.

Voor grotere reserveringen of bijzondere wensen kunt u contact opnemen met onze Party Manager Iris Roest via iris bergscheplas.

Kom naar de Trouwbeleving on Tour op 13 januari a. Om ons heen waren de ervaringen precies gelijk aan de onze? De brownie was zo hard dat je een mes nodig heb om hem te halveren.

Zitten net zegt de student gastheer. Silence boat, fluisterbootjes Voor even kapitein bij Familierestaurant Bergsche Plas. Blijkbaar gaan ze heel makkelijk om met voedingsmiddelen, restaurant aan bergse plas.

Het voorgerecht was ronduit slecht geitenkaas was zeer droog en zat geen dressing bij. Wij hebben op het hoofdgerecht ruim een uur moeten wachten.

Hoe was jouw ervaring?

We kregen eerst een fles rode wijn. Eten duurde erg lang en drank ook. Binnen hebben ze voor de kinderen een leuke kinderhoek en kregen ze kleurtjes en een kleurplaat, dus de kinderen hebben zich goed vermaakt. Zijn hier een tijdje geleden geweest en hebben een zeer nare ervaring gehad. Een echte aanrader voor mensen die lekker willen eten in een gezellige levendige tent! In november mochten wij de aller eerste editie van ons zelf verzorgde Winter Fair openen, dit was zo'n groot succes dat we volgend jaar zeker weten weer met een tweede editie komen.

Voor de eerste keer een week of vier geleden met een groupon-voucher uit eten gegaan.

  • Na de vraag om het te reinigen werd getracht dit met 4 servetjes op te lossen.
  • Bij Bergsche Plas kunnen wij uw gehele bruiloft verzorgen.

Voor mijn dochter een pannenkoek besteld. Het leek wel een slapstick. Wij zijn weggegaan nadat we na een uur onze drankjes nog niet hadden. Ik had geen idee hoe restaurants hiermee omgaan, restaurant aan bergse plas. Klik hier voor een heerlijk ontspannen boottochtje in een van onze fluisterbootjes!

Bergsche Plas op Facebook

Het toetje, een brownie met een ijsbolletje er op, was een lachertje. Community Hoe was jouw ervaring? We dachten gezellig met 2 vrienden te gaan eten hier, wat een ramp was dat. Maar het eten was een aanfluiting!

Wij vertelden hem dat het nog steeds niet goed was en het enige wat hij zei zeker omdat we allebei donker haar hebben restaurant aan bergse plas Onlangs nieuwe eigenaar gekregen, restaurant aan bergse plas. Wij zijn weggegaan nadat we na een uur onze drankjes nog niet hadden?

Pannekoek gedeeltelijk aangebakken en stukken niet goed gaar en was inmiddels koud. Jammer genoeg is er op dit moment geen andere alternatief meer maar wij nemen gewoon onze eigen koffie en broodje mee. Voor ons nooit meer.

Bergsche Plas

Zeker een mooie lokatie en vriendelijke bediening. Ik moet zeggen, dit restaurant heeft mij zeer positief verrast. We hebben een familiereünie gehad met een brunch. De bediening liep rond als een kip zonder kop.

Geen cappuccino mogelijk want er kon geen melk opgeschuimd worden vanwege defect apparaat Alfa romeo stelvio prijzen met verkeerde bestelling van drinken 3 keer gebeurd ,een van ons moest een uur wachten voor een tosti.

Wij zijn weggegaan nadat we na een uur onze drankjes nog niet hadden. Het vlees gerecht was OK, restaurant aan bergse plas, de vis had anorexia en het vegetarische gerecht was niet leverbaar.

De champigonsaus was waterig en veel te vet. Nadat de keuken en de toiletten al een grote verbouwing hadden ondergaan, was het nu tijd voor de restaurant aan bergse plas en het eindresultaat mocht er zeker weten zijn! Ik had een pannenkoek besteld en kreeg een rauwe pannenkoek.

Contactgegevens

Deze hoefde dochterlief niet meer omdat ze net een groot glas op had. Prachtig uitzich op het water. Hier wil ik nog wel de brunch proberen.

Voor ons nooit meer!

Ik denk dat men zich bij de kleine menukaart moet houden en geen gerechten moet gaan serveren waar men niet klaar voor is? Gevraagd of ze die schoon wilde maken. Mager toetje, en de muren zijn (nog.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0