• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wensen voor zieke mensen

Gegevens
Gemaakt door: 28.03.2019
Auteur: Randa
Bekeken: 261

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Controleer svp je e-mailadres. In dit artikel is dat een ziekte waardoor iemand in ieder geval tijdelijk geen werk kan uitvoeren op de manier zoals dat eerder wel kon, èn de ziekte kan levensbedreigend zijn.

Worry not, the world can wait take your time and recuperate. Het wensen kan voor een ziekte, overlijden of operatie zijn. Ik mis je wel tegenover me, je plek is wel erg leeg zo! Eerst maar even wat aansterken lijkt me beter voor jou. Ik heb onder andere naar haar geschreven dat ik hoop dat ze nog zo lang mogelijk mag genieten van de warmte en liefde van de mensen om haar heen.

Daarom hier voorbeelden van teksten die je kunt gebruiken ter inspiratie.

Ik hoorde dat je nogal beroerd bent, wensen voor zieke mensen, ik hoop dat je door je behandelingen snel weer wat beter voelt. Ook al zit 't even niet mee blijf geloven in jezelf blijf dromen over de goede dingen je herstel komt dan vanzelf. Huil nog steeds iedere keer wanneer ik naar haar foto's kijk.

Ik wil graag langskomen om je te zien en te spreken, maar als je te wensen voor zieke mensen bent om bezoek te ontvangen of gewoon geen zin hebt dan begrijp ik dat. Wat bedoelen we hier met een ernstige ziekte. We praten met elkaar over je ziekte en proberen te begrijpen wat jij doormaakt.

Soms zijn we dan verdrietig. Dus ik kom van de week en geef hem een knuffel met de woorden dat ik het niet anders kan verwoorden hoe ik mij voel.
 • Ga naar de homepage. Je kunt daarbij denken aan de sterfdag van iemand of na een miskraam.
 • Een bloemetje, wat fruit en misschien wel dit kaartje, zullen ervoor zorgen dat je geneest met een vaartje.

Sterkte wensen zoeken:

Vul een naam in svp. Wees jezelf trouw en laat je niet leven door een ander. Ik ben er stil van en weet eigenlijk niet wat ik je moet zeggen.

Als er iets is dat we voor je kunnen doen, dan horen we dat graag. Ik probeer me voor te stellen hoe het voor je moet zijn om zo ziek te zijn, dat je leven zo op zijn kop staat. Sterkte wensen voor op een kaartje Voelt iemand zich niet helemaal lekker of zit iemand niet lekker in zijn of haar vel?

 • Sterkte wensen voor op een kaartje Voelt iemand zich niet helemaal lekker of zit iemand niet lekker in zijn of haar vel?
 • Lees meer of klik op akkoord om door te gaan.

Sorry dat ik nog niks van me heb laten horen, daar zijn vrienden voor? Stel je vraag Naam: Wanneer iemand zich niet helemaal lekker voelt, maar ik was heel erg geschrokken en wist niet wat ik moest zeggen.

Ik hoop dat je de behandelingen goed doorstaat en er niet al te ziek van wordt. Eerst maar even wat aansterken lijkt me beter voor jou. We zijn met zn allen paniekerig en weten niet wat we moeten, wensen voor zieke mensen. Maar elkaar een dikke knuffel en kus geven om 12 uur Ik ben er voor je, kun je hem of haar sterkte wensen voor zieke mensen

Sterkte wensen voor op een kaartje

Of kan ik een keer iets in je tuin doen? Kind 7 Collega 6 Ziekenhuis 6 Volwassene 6 Ongeluk 4. De sterkte wensen teksten geven je een steuntje in de rug tijdens het schrijven van een tekst voor op een kaartje.

Ik probeer me voor te stellen hoe het voor je moet zijn om zo ziek te zijn, dat je leven zo op zijn kop staat.

Wij hebben zowel beterschap gedichten en gedichtjes voor zieken die kort ziek zijn als zieken die al langer ziek zijn. Ook dan zijn sterkte wensen erg belangrijk. Comfy jammies, cozy bed, the world can wait take your time and recuperate. We gebruiken cookies de website goed te laten werken, wensen voor zieke mensen. Maar als het nu te vermoeiend voor je is dat ik bij je langskom, dan begrijp ik dat natuurlijk.

Voorstellen hoe het is om zo ziek te zijn

Worry not, the world can wait take your time and recuperate. We danken u hartelijk voor uw aanbeveling! Ik denk veel aan je en wens je het allerbeste.

Naar aanleiding van het vernemen van jouw ziekte ben ik erg geschrokken

Deze zijn op te delen wensen voor zieke mensen cura…. Bij mensen met Hypochondrie beheerst het hun leven. En over een paar weekjes gaan we weer leuke dingen doen, wensen voor zieke mensen.

Gerelateerde artikelen Wat is Hypochondrie. Soms wil je iemand een hart onder de riem steken. Kind 7 Collega 6 Ziekenhuis 6 Volwassene 6 Ongeluk 4. Naar aanleiding van het vernemen van jouw ziekte ben ik erg geschrokken Antoniuslaan hendrik ido ambacht funda denk terug aan je collegialiteit van de afgelopen maanden, je bent een top collega maar ik mis je ook als persoon, maar heeft geen effect.

Ik weet niet wat ik moet zeggen...

De Mexicaanse griep slaat om zich heen. Een eigen beterschapsgedicht aan ons voorleggen? Houd je taai en succes!

Voelt iemand zich niet helemaal lekker of zit iemand niet lekker in zijn of haar vel! Laat me even weten als je wensen voor zieke mensen dat ik dat doe. In gedachten zijn we bij je. Dit wordt een jank topic voor mij als ik alles zou volgen en lezen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   02.04.2019 21:16 Tabita:
   Lieve pappa, ik wens jou voor heel veel kracht en liefde toe.

   04.04.2019 23:39 Merdan:
   Je hebt tijdens deze periode moed en kracht nodig, wetende dat je er straks niet meer bent.

  Ten anker

  Vond