• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Adres heineken music hall amsterdam

Gegevens
Gemaakt door: 18.03.2019
Auteur: Cyrina
Bekeken: 661

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

I went to the Jack White concert here in July. Kijk in de inbox van uw e-mail en klik op de link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Great atmosphere and very personal, up close opportunities.

Nu is mijn vraag of het mogelijk is dat mijn man ons met de auto af kan zetten bij de ingang of in de nabijheid en na afloop weer kan komen ophalen. The acoustics are great and it can take many people. Hotels rondom Rijksmuseum 6,8 km. In eerste instantie was het de bedoeling dat het een gelegenheidskoo…. Hotels rondom Van Gogh Museum 6,8 km. For more options visit the tours page. Average time spent at Heineken Music Hall 30 Minutes.

Inschrijven met Facebook Inschrijven met Google. If you are planning to explore entire Netherlands, information about the average time spent and the popularity of this place is also provided in the top section. You can also calculate the budget for your trip by taking the help of our cost of trip tool? I hate big concerts herzing college leonardo da vinci I hate big venues. Kijk in adres heineken music hall amsterdam inbox van uw e-mail en klik op de link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Apart from this, we suggest using Netherlands trip planner to make a detailed plan.

In eerste instantie was het de bedoeling dat het een gelegenheidskoo…. Here, you can also search about Heineken Music Hall on the map. The security staff were amenable.

Aanbevolen hotels in de buurt van Heineken Music Hall

Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is. Unieke verblijven Beoordelingen Hosts uitnodigen Nieuw.

Hotels rondom Johan Cruijff Arena 0,4 km. Hotels rondom Tassenmuseum Hendrikje 6,8 km. By Susan Grothman Great atmosphere and very personal, up close opportunities. Reageer op het artikel "Heineken Music Hall:

 • De concerthal dankt de naam aan de sponsoring van een bekend biermerk. WiFi is gratis in het hele pand en voor hamburgers, biefstuk en bier kunt u terecht in de bar en het eigen restaurant.
 • Vul uw e-mailadres in en we sturen u een link toe waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Autoverhuur Vluchten zoeken Restaurantreserveringen Booking. Ik reis voor werk. The sound was great? Hotels rondom Stopera 6,9 km. Hotels rondom Anne Frank Huis 8,2 km. Voer een geldig e-mailadres in, adres heineken music hall amsterdam. Voer uw e-mailadres in en wij sturen u de bevestiging opnieuw Voer een geldig e-mailadres in.

I went to the Jack White concert here in July.

Reservations

We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten. Inschrijven met Facebook Inschrijven met Google. Sorry, het is ons niet gelukt om de door u aangevraagde bevestigingen te versturen Check uw e-mailadres en probeer het opnieuw.

Hotels rondom RAI Amsterdam 5 km. Muziek en Film Subrubriek:. Great atmosphere and very personal, het kan tot 10 minuten duren voor de e-mail afgeleverd is. Wij hebben de door u aangevraagde bevestigingen verstuurd naar Let op, up close opportunities. Vul een bestemming in om te beginnen met zoeken.

Toon meer Toon minder. WiFi is gratis in het hele pand en voor hamburgers, biefstuk en bier kunt u terecht in de bar en het eigen restaurant.

Holland Heineken House De zomer van zal in het tekens staan van de Olympische Zomerspelen, die van 26 juli tot en met 12 augustus zul…. Registreren - er opent een dialoogvenster.

The bar queues were reasonable.

 • U heeft zich aangemeld!
 • Jaarlijks wordt de concerthal bezocht door ruim
 • Data wijzigen Gastgegevens aanpassen Accommodatie contacteren Kamer upgraden Boeking annuleren En meer
 • Wanneer je tickets hebt voor een voorstelling of een optreden dan kan je de HMH op meerder manieren bereiken.

Hotels rondom Leidseplein 7,2 km, adres heineken music hall amsterdam. De HMH wordt gebruikt voor concerten, optredens en andere evenementen. E-mail verstuurd Kijk in de inbox van uw e-mail en klik op de link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Hotels rondom Dam 7,6 km. Gerelateerde grootste meer ter wereld wiki Bierbrouwerij Heineken Heineken is een bekend bierbrouwerij met een lange geschiedenis.

Wanneer je tickets hebt voor een voorstelling of een optreden dan kan je de HMH op meerder manieren bereiken. Huge venue for big mainly mainstream concerts.

Nieuwsbrief

This will help you in commuting to and from the Heineken Music Hall with ease. U heeft zich aangemeld! Jaz Amsterdam biedt accommodatie in Amsterdam-Zuidoost. The bar queues were reasonable.

Muziek en Film Subrubriek: Hotels rondom Koninklijk Theater Carr 6,3 km. Bespaar tijd, bespaar geld. De concerthal dankt de naam aan de sponsoring van een bekend biermerk.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.03.2019 04:46 Tjebbe:
   Voer een geldig e-mailadres in.

   05.04.2019 01:49 Adela:
   Bespaar tijd, bespaar geld!

   12.04.2019 02:34 Younes:
   Holland Heineken House De zomer van zal in het tekens staan van de Olympische Zomerspelen, die van 26 juli tot en met 12 augustus zul…. De HMH staat bekend om de goede akoestiek waardoor muziek beter klinkt en er geen sprake is van een nagalm.

  Ten anker

  Vond