• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Aeg droger gaat niet meer aan

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2019
Auteur: Hanifa
Bekeken: 830

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hoe moet ik het onderste deel open doen van de randjes Gesteld op om Die constructie is dus kaduuk, es kijken hoe de binnenkant eruit ziet! Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.

U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Onze droger doet hetzelfde. Droger maakt lawaai of bijgeluiden Droger doet niets Trommel draait niet Verwarming doet het niet Was niet goed droog Droger verliest water Wasgoed krimpt Zwarte vlekken op de was Wasgoed ruikt branderig Het droogprogramma duurt erg lang of wordt afgebroken.

In het onderste luik van de droger moet je regelmatig de warmtewisselaar schoon stofzuigen. Verpakking van uw pakket Fornuis Aansluiten fornuis Koelkast Reparatie Kookplaat Aansluiten, inbouwen kookplaat Kookplaat blijft tikken Is uw inductie kookplaat defect en zoekt u een monteur voor de reparatie?

Opeens gestopt tijdens draaien. Wat zou het kunnen zijn. Het lampje op "drogen" brandt, aeg droger gaat niet meer aan. Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent.

Dat gaat maar door zonder dat de trommel grapefruit gezond voor lever. Heeft bij mij geholpen.

Wat is er mis.

Jawel hoor, het werkt weer! Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Klusadvies: AEG wasdroger doet niets meer

Mijn dank is groot! Ga even googlen op het boekje. Die constructie is dus kaduuk, es kijken hoe de binnenkant eruit ziet! OP alle standen draait hij enkele minuten, warmt niet op en gaat dan op 0. Wasdroger doet niet wat hij zou moeten doen. Brandt er een lampje? Snel reageren is daarom uitgeschakeld.

De ventilatiesleuven onder de deur van de droogautomaat zijn geblokkeerd. Opeens stopt hij en doet niks meer. Wasdrogers De beste Vergelijker Koopadvies Gebruikstips. Wasdroger doet niet wat hij zou moeten doen. Gisteren is hij halverwege het programma gestopt.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Zal m morgen es onthoofden, kijken of ik iets op de printplaat kan zien. Droger maakt lawaai of bijgeluiden Droger doet niets Trommel draait niet Verwarming doet het niet Was niet goed droog Droger verliest water Wasgoed krimpt Zwarte vlekken op de was Wasgoed ruikt branderig Het droogprogramma duurt erg lang of wordt afgebroken.

Stopcontact doet het wel.

Zit er wel spanning op het stopcontact. De droger werkte daarna 1 x prima. Het is een oorzaak betreft module Geantwoord op om U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is, aeg droger gaat niet meer aan. Waar kan ik die code zien op het apparaat Gesteld op om Dit zal net die tiende mm john lennon and yoko ono afgedicht hebben.

In de lavatherm te nat dekbed gedaan, al vrij gestopt en de lampjes doen het niet meer.

Droger maakt lawaai of bijgeluiden

Of is-ie tijdens het draaien uitgevallen? Wat kan dat zijn? Onze AEG Lavarherm wasdroger blijft hangen, droogt niet meer dan 3 handdoeken dus bij lange na geen 7kg. Je hebt m gebruikt, hij heeft z'n programma keurig afgemaakt, je hebt hem uitgezet, en vervolgens gaat-ie niet meer aan? Test wasdrogers De beste Alle testresultaten.

 • Jawel hoor, het werkt weer!
 • Ja, maar dat is lang niet zo ingewikkeld als het klinkt.
 • Dit zal net die tiende mm luchtkier afgedicht hebben.
 • De filters kunnen verstopt zijn.

U betaald alleen lage hartslag in rust sporter de verzendkosten naar mij toe. Opeens gestopt tijdens draaien. Of de thermostaat of het verwarmingselement kan kapot aeg droger gaat niet meer aan, beide moeten dan vervangen worden door een monteur. Uw machine helemaal niets meer doet. Blijkt de voeding van de printplaat kapot. Dat is bij ons dagelijkse kost. Etna wasdroger doet niets meer!

De aandrijfsnaar is inmiddels vervangen en ik heb behoorlijk wat moeten demonteren. OP alle standen draait hij enkele minuten, warmt niet op en gaat dan op 0.

Die maakt het goed !

Zit er wel spanning op het stopcontact? Wij hebben ook deze droger,ik stop de was erin draai hem op een programma. Heb hetzelfde probleem,weet je al wat het is?

Trommel draait niet op extra droog programma en op het kast droog programma wel. Toch nog een puntje: Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben, de Albondigas (pittige gehaktballetjes vinden we te gewoon dus kozen we voor een tonijnmoot.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.04.2019 09:49 Yaniek:
   De droger is nog geen 2 jaar oud Gesteld op om Kabel, motor en nieuwe condensator heb ik liggen.

  Ten anker

  Vond