• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Amphia ziekenhuis locatie langendijk breda

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2019
Auteur: Titus
Bekeken: 380

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een ziekenhuisopname kan onverwacht en ingrijpend zijn. Voor bepaalde vormen van kanker of bijzondere behandelingen hebben wij onze expertise gebundeld zoals in ons mammacentrum , immunotherapiecentrum of centrum voor robotchirurgie. Ook voor praktische vragen over bijvoorbeeld huisvesting en financiën kunt u bij het maatschappelijk werk terecht.

Wij vragen extra aandacht voor Oncologie patiënten Binnen het Oncologisch Centrum van Amphia onderzoeken en behandelen wij mensen met kwaadaardige aandoeningen kanker. Daar kunt u overdag doorlopend terecht voor een moment van rust en bezinning of gebed. Daarnaast is het belangrijk om op de achterkant van de envelop uw eigen adresgegevens te vermelden. Voor kwetsbare patiënten van zeventig jaar en ouder is er daarom een speciaal programma waarin getrainde vrijwilligers ondersteunen bij bijvoorbeeld: Indien er niemand is om u te begeleiden tijdens uw bezoek aan het ziekenhuis, kunt u begeleiding van een vrijwilliger aanvragen.

Dat maakt een opname extra risicovol. Daar vindt u ook filmpjes die u samen met uw kind kunt bekijken. De telefoons kunnen namelijk storingen veroorzaken aan medische apparatuur ook als u niet belt.

Bij uw amphia ziekenhuis locatie langendijk breda ontvangt u daarover meer informatie. Mailfunctionaliteiten zoals Gmail worden niet ondersteund op het wifi netwerk.

Tolkentelefoon voor patiënten die geen Nederlands spreken Patiënten die geen Nederlands spreken, kunnen kosteloos gebruikmaken van een telefonische tolk.

Prijsinformatie

Een bezoek aan het ziekenhuis voor een onderzoek of behandeling is vaak spannend. Op de afdelingspagina over Kindergeneeskunde  vindt u hier meer informatie over. Het brood van eucharistie of avondmaal kunt u desgewenst op uw kamer ontvangen. Voor kwetsbare patiënten van zeventig jaar en ouder is er daarom een speciaal programma waarin getrainde vrijwilligers ondersteunen bij bijvoorbeeld: Parkeren Voor alle locaties van Amphia geldt betaald parkeren tegen hetzelfde tarief.

Meer informatie en aanvragen begeleiding:. Meer over de apotheek. Na betaling kunt u uw kaartje bij de slagboom aanbieden en het parkeerterrein verlaten. Op afspraak is ook een pedicure beschikbaar. Tijdens bezoeken aan de polikliniek U kunt tijdens een poliklinisch bezoek een beroep doen op: Tolkentelefoon voor patinten die geen Nederlands spreken Patinten die geen Nederlands spreken, kunnen kosteloos gebruikmaken van een amphia ziekenhuis locatie langendijk breda tolk.

Snel weer op de been

Kapper en Pedicure In het ziekenhuis is een kapsalon voor dames en heren. Op de website van Kaartje2go  kunt u stap voor stap een kaart uitkiezen, schrijven, adresseren en verzenden. In het ziekenhuis is een kapsalon voor dames en heren.

Voor de jongere kinderen heeft Amphia een kinderwebsite.

Daarnaast overlegt de apotheker structureel met de voorschrijvende specialisten in het ziekenhuis. U kunt zich zelf makkelijk aan- en afmelden voor de tv via het telefoontoestel op de kamer of via uw mobiele telefoon. Voor krups nespresso water loopt niet door patinten van zeventig jaar en ouder is er daarom een speciaal programma waarin getrainde vrijwilligers ondersteunen bij bijvoorbeeld: Dan kunt u voor de ingang afgezet en weer opgehaald worden.

Voor het gebruik is een muntstuk van 1 euro nodig. U vindt de Amphia Apotheek op locatie Langendijk in de centrale hal, amphia ziekenhuis locatie langendijk breda.

Voorlichting

Klik op het plaatje om het filmpje te bekijken of bekijk ze op het Amphia YouTube kanaal. Steentje bijdragen Er worden veel acties ten behoeve van Amphia georganiseerd. Op afspraak is ook een pedicure beschikbaar.

Tolkentelefoon voor patinten die geen Nederlands spreken Patinten die geen Nederlands spreken, kunnen kosteloos gebruikmaken van een telefonische tolk. Amphia ziekenhuis locatie langendijk breda u hiervan gebruik wilt maken, geeft u dit dan tijdig vr uw afspraak door.

Deze kunt u gebruiken! Dan kunt u voor de ingang afgezet en weer opgehaald worden? Met dit kaartje betaalt u na uw bezoek in n van de betaalautomaten in de centrale hal van het ziekenhuis, amphia ziekenhuis locatie langendijk breda.

Voorlichting Filmpjes Een bezoek aan het ziekenhuis voor een onderzoek of behandeling is vaak spannend! In de centrale hal van het ziekenhuis en bij de oogpoli staan betaalautomaten. U kunt tijdens uw verblijf een televisie huren via de firma Patintline.

Binnenterras Bij de horecashop vindt u het binnenterras. Tarieven Het tarief voor het parkeren bij Amphia is per 1 maart De kaart wordt vervolgens afgedrukt en verzonden naar Amphia. Op onze website vindt u filmpjes van diverse onderzoeken en behandelingen in Amphia.

Een patint wordt in het ziekenhuis ingeschreven onder de officile voorletter, dus niet onder de roepnaam. Dan kunt u direct na uw polikliniekbezoek of opname de medicatie ophalen bij de Amphia Apotheek. Het Tolkencentrum zorgt voor een tolk die uw taal spreekt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.04.2019 10:52 Abigaël:
   Bij de ingang van het ziekenhuis staan borgrolstoelen. Op de afdelingspagina over Kindergeneeskunde  vindt u hier meer informatie over.

   20.04.2019 04:25 Percy:
   Amphia gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

   21.04.2019 17:14 Birgitte:
   Wij vragen extra aandacht voor Oncologie patiënten Binnen het Oncologisch Centrum van Amphia onderzoeken en behandelen wij mensen met kwaadaardige aandoeningen kanker.

  Ten anker

  Vond