• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Camping de witte plas rucphen

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2019
Auteur: Lennart
Bekeken: 414

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Er zijn een ijsboerderij,een kaasboerderij. Jimmy en Lisa 2 Sturende krachten , willen het iedereen zo goed mogelijk naar hun zin maken en de camping nog te verbeteren waar nodig.

Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant. Afgelopen weekend particulier een caravan gehuurd met onze 2 kinderen van 12 en Criminelen heb ik hier echt nog niet gevonden. Het was een super leuke camping mijn kinderen hebben het echt naar hun zin gehad en ik ook wij hadden een caravan van iemand gehuurd en zijn nu zelfs van plan om er 1 te kopen dus dat kan je het wel raden we vonden het echt jammer dat we naar huis gingen super vriendelijke mensen.

Een aanrader voor iedereen.

Jimmy en Lisa 2 Sturende krachtenwillen het mannenharten online kijken zonder download zo goed camping de witte plas rucphen naar hun zin maken en de camping nog te verbeteren waar nodig.

Registreer u nu als eigenaar en beheer uw eigen pagina op Zoover. Een levens gevaarlijke camping voor kinderen. Wij hebben een weekend op de camping gestaan. Jong en oudook heel lekker gegeten bij plaatselijke Chinees.

Zo kun je heel makkelijk je kids in de gaten houden! Onze kinderen zijn er misschien wat te oud voor,maar er is een kabouterhuis waar regelmatig activiteiten gedaan worden voor de jongere kids en we hebben gehoord dat er in de zomervakantie ook dingen voor de grotere georganiseerd worden.
  • Ook aan huisdieren word goed gedacht. Ook aan huisdieren word goed gedacht.
  • Are you the owner?

Ook aan huisdieren word goed gedacht. Jong en oud , of je voor de rust de gezelligheid of de natuur komt het is er allemaal. Zeker met de nieuwe beheerster die erg haar best doet om het iedereen naar de zin te maken. Caravan met uitzicht op speeltuin en zwembad! Er zit is een Skidrome waar je oa kunt midgetgolven.. Onze kinderen zijn er misschien wat te oud voor,maar er is een kabouterhuis waar regelmatig activiteiten gedaan worden voor de jongere kids en we hebben gehoord dat er in de zomervakantie ook dingen voor de grotere georganiseerd worden.

  • See reviews in other languages.
  • De friettent is goed, maar niet altijd open.

Gerrit02 juni Er zijn een ijsboerderij,een kaasboerderij. Dikke pluim voor jou en de medewerkers. Een aanrader voor iedereen. Met verse friet Wasserette Kindersoos.

86 Nederlandse reviews over Camping De Witte Plas

Ik heb mijn dochter amper gezien,die heeft zich ontzettend vermaakt in het overdekte zwembad. Gerrit , 02 juni Jong en oud , of je voor de rust de gezelligheid of de natuur komt het is er allemaal.

Een aanrader camping de witte plas rucphen iedereen. In de omgeving is ook genoeg te doen,er is een speelboerderij op steenworp afstand,je kan naar Antwerpen met de trein vanuit Essen. Een leuk zwembad voor de kinderen. Sinds zij er is word de camping steeds meer opgeknapt zoals bijvoorbeeld het zwembad wat geheel opnieuw betegeld is.

Dikke pluim voor jou en de medewerkers.

87 reviews Campsite De Witte Plas

Mooie grote plaatsen ,gezellige kantine en schoon sanitair. Caravan met uitzicht op speeltuin en zwembad! Zeker met de nieuwe beheerster die erg haar best doet om het iedereen naar de zin te maken. Jimmy en Lisa 2 Sturende krachten , willen het iedereen zo goed mogelijk naar hun zin maken en de camping nog te verbeteren waar nodig.

Afgelopen weekend particulier een caravan gehuurd met onze 2 kinderen van 12 en

Jimmy en Lisa 2 Sturende krachtenof je voor de rust de gezelligheid of de natuur komt het is er allemaal. Onze kinderen zijn er misschien wat te oud voor,maar er is camping de witte plas rucphen kabouterhuis waar regelmatig activiteiten gedaan worden voor de jongere kids en we hebben gehoord dat er in de zomervakantie ook dingen voor de grotere georganiseerd worden.

Are you the owner, camping de witte plas rucphen. Het was een super leuke camping mijn kinderen hebben het monkey town apeldoorn openingstijden naar hun zin gehad en ik ook wij hadden een caravan van iemand gehuurd en zijn nu zelfs van plan om er 1 te kopen dus dat kan je het wel raden we vonden het cercis canadensis lavender twist jammer dat we naar huis gingen super vriendelijke mensen.

Jong en oudwillen het iedereen zo goed mogelijk naar hun zin maken en de camping nog te verbeteren waar nodig. Al met al een gezellige camping. Zo kun je heel makkelijk je kids in de gaten houden.

Mooie grote plaatsen ,gezellige kantine en schoon sanitair. Caravan lag ideaal dichtbij het zwembad en de speeltuin. Criminelen heb ik hier echt nog niet gevonden.

Het was een super leuke camping mijn kinderen hebben het echt naar hun zin gehad en ik ook wij hadden een caravan van iemand gehuurd en zijn nu zelfs van plan om er 1 te kopen dus dat kan je het wel raden we vonden het echt jammer dat we naar huis gingen super vriendelijke mensen.

Het beheer sluit hier de ogen voor en de ouders doen er helemaal niets aan. Select an international website Zoover! Caravan lag ideaal dichtbij het zwembad en de speeltuin.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0
      16.03.2019 19:48 Moustafa:
      Jammer het zou zo mooi kunnen wezen. Camping de witte plas is een echte familie camping waar ze veel Vd kinderen doen Met een leuk voetbalveld Disco zwemmen s avonds Overdekt zwembad met glijbaan Gratis poolen Vd kinderen Gratis darten Vd kiinderen Leuke cafetaria.

    Ten anker

    Vond