• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Fietsendrager voor op dak

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2019
Auteur: Mackenzie
Bekeken: 794

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

In het grote assortiment van Autovoordeelshop. Normale fietsen, Mountainbikes, Racefietsen. Fietsendrager dak 3 Fietsen Afhankelijk van de lengte van uw dakdragers is het ook mogelijk om 3 fietsen via uw dak te vervoeren, let hierbij ook op het maximale draaggewicht van uw dak om schade aan uw auto te voorkomen.

Daarna is het alleen nog een kwestie van de fiets monteren en de fiets en drager te vergrendelen. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in je browser. Let op, vooral E-bikes kunnen zwaarder zijn. Spanbanden Selecteer hier of u wilt dat spanbanden bij de fietsendrager zijn bijgevoegd. Er zijn verschillende modellen fietsendragers voor op het dak. Normale fietsen Breedte montage plaat: Fietsendrager voor op dak.

Met elke fietsendrager van Thule voor op het dak komt uw fiets gegarandeerd zonder schade aan waar u hem wilt hebben. Menabo Pro Tour Dak fietsendrager. Copyright Autovoordeelshop.

Plaats in winkelmandje Vergelijk dit eerste hulp bij vergiftiging. Je monteert een dak fietsendrager en een fiets al binnen 60 seconden op de dakdragers van fietsendrager voor op dak auto.

Thule Dakdragers Whispbar Dakdragers.
 • Normale fietsen, Mountainbikes, Racefietsen Frame: Wanneer u een erg brede auto heeft, of bijvoorbeeld een busje dan kan het zelfs mogelijk zijn dat u 4 fietsen mee kunt nemen op uw dak!
 • Of wordt uw trekhaak al gebruikt voor een aanhanger of caravan?

Fietsdrager Afsluitbaar met slot Carpoint. Thule Dakdragers Whispbar Dakdragers. Thule Bike Stacker Stal uw fietsen thuis op een slimme manier. Menabo Pro Tour Dak fietsendrager.

Deze verschillende dragers bieden wij in diverse merken aan zoals Bosal ,  Thule ,  Atera  en  Hapro. Afhankelijk van de lengte van uw dakdragers is het ook mogelijk om 3 fietsen via uw dak te vervoeren, let hierbij ook op het maximale draaggewicht van uw dak om schade aan uw auto te voorkomen.

Heeft uw auto geen  trekhaak?

 • Dit item verwijderen Dak. Ze zijn ook ontworpen voor maximaal gebruiksgemak met veel slimme functies die tijdens de ontwikkeling zijn toegevoegd.
 • Spinder Adventure fietsendrager luxe model met slot. Pro User Dakfietsdrager 'Alu Star' -1 fiets - aluminium.

mm Afstand tussen dwarsdragers: Met de bevestiging op het dak bent u er zeker van dat uw fietsen veilig worden vervoerd. Pro User Dakfietsdrager 'Alu Star' -1 fiets - aluminium. Thule Wheel Strap Locks Een vergrendelset waarmee u de spanbanden aan uw fietsendrager vastzet als extra beveiliging tegen diefstal. Zo zal deze niet in de weg fietsendrager voor op dak wanneer je deze niet gebruikt.

Verlichting & lampen

Thule Wheel Carrier Aangepaste drager voor het voorwiel met normale as. Deze speciale modellen die voorvork bevestiging hebben zijn ontworpen om racefietsen met bijv. Fietsendrager voor op dak. Sitemap Zoektermen Mail ons.

Afhankelijk van hoe groot uw auto is kunt u tot wel 4 fietsen meenemen fietsendrager voor op dak dak fietsendragers! Wanneer u zelf al over een set dakdragers beschikt geven wij u graag telefonisch advies, neem hiervoor contact rowan atkinson louise ford age met onze klantenservice. Pro User Dakfietsdrager 'Alu Star' -1 fiets - aluminium, fietsendrager voor op dak. Deze speciale modellen die voorvork bevestiging hebben zijn ontworpen om racefietsen met bijv.

Thule Wheel Carrier Aangepaste drager voor het voorwiel met normale as. In het grote assortiment van Autovoordeelshop.

Verschillende fietsendrager dak?

Hou er rekening mee dat u een dakdrager nodig hebt om een fietsendrager op uw auto te kunnen monteren. Gemakkelijke montage dak fietsendrager? Thule Bike Stacker Stal uw fietsen thuis op een slimme manier. Dan is een fietsdrager dak zeer geschikt voor het vervoeren van fietsen.

Heeft uw auto geen  trekhaak. Thule Dakdragers Whispbar Dakdragers. Door middel van het voorste wiel te demonteren kan de fiets aan de voorvork vast worden gezet. Fietsendrager dak 3 Fietsen Afhankelijk van de lengte van uw dakdragers is het ook mogelijk om 3 fietsen via uw dak te vervoeren, let hierbij ook op fietsendrager voor op dak maximale draaggewicht van uw dak om schade aan uw auto te voorkomen?

Thule One-Key System Installeer of vervang alle cilindersloten op uw Thule producten en gebruik n sleutel voor al uw producten. Welke fietsdrager dak past om mijn auto, fietsendrager voor op dak.

Pro User Dakfietsdrager 'Super Bike' extra groot model.

Carrosserie & plaatwerk

Pro User Dakfietsdrager 'Super Bike' extra groot model. Een Thule fietsdrager voor op het dak draagt uw fiets waar u ook heen gaat. Door middel van het voorste wiel te demonteren kan de fiets aan de voorvork vast worden gezet.

Deze dragers fietsendrager voor op dak meerdere fietsen in 1 keer vervoeren. Deze verschillende dragers bieden wij in diverse merken aan zoals Bosal ,  Thule ,  Atera  en  Hapro? Fietsendrager dak 3 Fietsen Afhankelijk van de lengte van uw dakdragers is het ook mogelijk om 3 fietsen via uw dak te vervoeren, let hierbij ook op het maximale draaggewicht van uw dak om schade aan uw auto te voorkomen? Yakima Frontloader Fietsendrager Carbon Frame.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.04.2019 15:32 Rémi:
   Dan is een fietsdrager dak zeer geschikt voor het vervoeren van fietsen. Winparts gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om jouw ervaring in onze webshop zo makkelijk en prettig mogelijk te maken.

  Ten anker

  Vond