• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe vouw je een sterretje

Gegevens
Gemaakt door: 16.03.2019
Auteur: Nicolas
Bekeken: 479

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Neem een van de opstaande puntjes en druk deze met een vinger plat; het puntje ligt nu ongeveer in het midden van de hexagon. Knip het vierkant in tweeën.

Sla het tekentje aan de bovenkant over en trek een rechte lijn naar rechts. Verplaats de passerpunt verder naar de nieuwe markeringen en blijf tekentjes zetten tot je in totaal 6 gelijke markeringen hebt. Zorg ervoor dat de vouw mooi recht is parallel.

Deel met Smart Social. Deze pagina is Klik op de link in de sms om meteen in te loggen. Zet het puntje met een steekje vast in het midden.

Verbind het met het tweede tekentje links door er een rechte lijn naartoe te trekken, hoe vouw je een sterretje. Sla het eerste teken links over en verbind het bovenste teken met het tweede merkteken links. Bekijk eerst je spam-folder. Om kinderen te helpen onthouden hoe ze een vijfpuntige ster moeten tekenen kun je ze dit Engelstalige rijmpje van Eric Carle leren: De hoekjes vouw je aan de bovenkant diagonaal om.

Wrijf de zijkantjes weer glad met de nagel.

Draai nu de bovenkant van de passer terwijl je de punt stil houdt. Voeg link toe ×. Naai nu een knoop je in het midden om de aanzetpuntjes van de ster te verbergen en hecht de draad af.
 • Begin links onderaan, trek met je potlood een lijn schuin rechts naar boven tot een bepaald punt en beweeg je potlood dan rechts naar beneden. Teken op de achterkant van de stof lijntjes van punt naar tegenover liggende punt om het midden te bepalen.
 • Trek een lijn terug naar de ruimte die je vrij hebt gelaten in Stap 2.

Probeer het uit!

Verwijder het overtollige stuk. Trek een rechte lijn in een opwaartse hoek naar links. Pak met de punt van de naald het puntje dat in het midden ligt vast en trek dit terug naar net buiten de hexagon vorm.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Pak een velletje papier. Trek vanaf het laatste punt een lijn tot ergens tussen het eerste en het tweede punt. Unieke pageviews op deze post.

 • We hebben een activatielink verstuurd naar je inbox.
 • Hier vind je een compleet overzicht.

Jak sloit hvzdici origami uriken , : Een stuk papier vierkant maken De onderdelen maken Zet de ster in elkaar. Vouw de rechterbovenhoek diagonaal naar beneden zodat die over de linkerkant van het papier komt? Als je ster goed in elkaar zit, hoe vouw je een sterretje, om zn pensioen aan te vullen. Nu mag je van het resultaat genieten en op iedereen indruk maken.

Maak nu een tweede driehoek met behulp van een tekentje aan de onderkant van je cirkel. Ik heb met opzet een afwijkende kleur genomen zodat je ziet waar de steekjes komen.

Hecht met een klein steekje de draad in het midden aan. Schuif een luciferhoutje door het midden voor extra stevigheid. Het potlood zal precies rondom het midden van de punt een cirkel tekenen. Naai vast met een klein steekje.

Heb jij al een vierkant stuk papier, dan kun je de twee volgende stappen overslaan. Je stapt met een klik weer uit. Jak sloit hvzdici origami uriken , : Nu is je eerste driehoek klaar! Hieronder kun je lezen hoe jij binnen een mum van tijd je eigen ster hebt gemaakt. Doe hetzelfde aan de rechterkant van het punt dat je net hebt getekend, hoe vouw je een sterretje.

De printversie van Zwaan 1 is er!

Piegare un Origami a Forma di Stella , Deutsch: Cookies maken wikiHow beter. Pak met de punt van de naald het puntje dat in het midden ligt vast en trek dit terug naar net buiten de hexagon vorm.

Jak složit hvězdici origami šuriken , ไทย: Op verzoek heb ik een tutorial geschreven voor het maken van een hexagon ster van stof.

 • Naai nu een knoop je in het midden om de aanzetpuntjes van de ster te verbergen en hecht de draad af.
 • Vouw de onderste punt naar binnen en vouw deze ook in het zakje.
 • Probeer eens drie sterren in een keer te gooien door ze tegelijkertijd tussen je duim en wijsvinger te houden en ze dan te gooien.
 • Teken een 'V' op zijn kop.

Door onderstaande stappen te volgen leer ook jij hoe je in een mum van tijd een ster met vijf, zes of zeven punten tekent. Klik op de link in de email om meteen in te loggen. Leg nu je passer weg! Het potlood zal precies rondom het midden van de punt een cirkel tekenen!

Je ontvangt een vergoeding per post per pageview van Yoors. Alle content hoe vouw je een sterretje en blijft van jou. Nu is je eerste driehoek klaar.

Nu mag je van het resultaat genieten en op iedereen indruk maken! Dit doe je ook aan de andere kant, maar in tegengestelde richting, zie het filmpje. Draai nu de bovenkant van de passer terwijl je de punt stil houdt. Maak nu een tweede driehoek met behulp van een tekentje aan de onderkant van je cirkel.

Wil je meer weten over Yoors. Je moet waarschijnlijk een beetje wurmen om het er goed in te krijgen. Als voorbeeld nemen we een hexagon die zijkanten van 2 cm moet krijgen. Gebruik zonodig de Yoors en Google suggesties Je mag een vraag stellen die al gesteld is.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.03.2019 22:41 Destiny:
   Naai vast met een klein steekje. Deel op een van deze netwerken.

  Ten anker

  Vond