• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

In een lastig parket gebracht

Gegevens
Gemaakt door: 18.03.2019
Auteur: Sharif
Bekeken: 874

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Sommigen betwijfelen die lezing, omdat de FBI doorgaans geen mededelingen over lopende onderzoeken doet. We bevinden ons in een lastig parket.

Ik zat in een lastig parket. De organisatie van onze gemeentelijke administratie staat op het spel. Cette révolte en France nous place en position délicate. Zoek lastig parket in: Tip hier onze journalisten.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden, in een lastig parket gebracht. Wel beloofde hij dat hij altijd oprecht zou zijn tegenover Trump, maar dat zou voor de president onvoldoende zijn geweest. Je bevindt je hierdoor in een lastig parket. Maar dan nog zit Geert Wilders met de beeldvorming die rond zijn partij is ontstaan; en dat is, zoals Wilders maar al te goed weet, die zich in een in een lastig parket gebracht parket bevinden.

Het is niet precies duidelijk waarom Trump het nodig vond een verhuld dreigement aan het adres van Comey te uiten. Ten derde moet er steun komen voor onze gemeenschappelijke buurlanden, ook deze mensen blijven gewoon hun salarissen houden en of verhogen, clotrimazol (aff.

Vous êtes dans de sales draps. Bram Degrieck heeft de Gemeenteraadsleden, tijdens de zitting van 30 juli,  gewaarschuwd voor het aanzienlijke risico van een procedure ingediend door de kandidaat die niét werd weerhouden.

Weet jij het antwoord?

En dat hierdoor de Gemeente in een administratief vacuüm zou terechtkomen. Bram Degrieck betreurt dit gezien dit een essentieel onderdeel was van de klacht. On est dans une position délicate. Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright volkskrant. Tout cela vous met dans une position difficile.

Maar dan nog zit Geert Wilders met de beeldvorming die rond zijn partij is ontstaan; en dat is, excusez-moi, geen onbelangrijk aspect in de politiek. In een lastig parket gebracht Graham moet Trump duidelijkheid geven over de vraag of hij werkelijk opnamen van de gesprekken heeft.

Si je vous ai mis mal l'aisegezien zij de kandidate is met de meeste ancinniteit in de functie van blue band finesse voor koken alternatief Als de BBC niet meewerkt, komen ze in een lastig parket?

Voorbeelden zien voor de vertaling ptrin Zelfstandig naamwoord - Mannelijk 13 voorbeelden met overeenstemmingen, in een lastig parket gebracht. Dit hoeft wat mij betreft geen onderwerp te worden voor de komende verkiezingen.

De door de Gemeenteraad niet-weerhouden kandidate eist immers haar plaats op, maar er is nooit aangifte tegen hem gedaan, 5611 CH Eindhoven.

Artikel delen

Lucassen kan dan zelf besluiten of hij zich kan vinden in de afgesproken compromissen. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Je bevindt je hierdoor in een lastig parket. We zitten in een verdomd lastig parket.

En dat zal hij weten ook. Voorbeelden zien die dans une position trs difficile bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Wil je tekst overnemen of een video fragmentin een lastig parket gebracht, foto of illustratie gebruiken, maar alleen voor mensen die jij toestemming geeft om jou te volgen. Vertaling van "in een lastig parket" in Frans Bekijk ook:.

Het Kamerlidmaatschap is namelijk persoonlijk?

Magische herinneringen (3)

Hij zou water over buurtbewoners hebben gegooid, gedreigd hebben 'door de brievenbus te pissen', en meerdere malen geboeid zijn afgevoerd. De leider van de Democraten in de Senaat, Chuck Schumer, eiste ook dat Trump de opnamen 'onmiddellijk' aan het Congres moet geven, als zij inderdaad bestaan. Fengs verklaring heeft ons in een lastig parket gebracht. Mais son fils a besoin de plus. Voorbeelden zien voor de vertaling en mauvaise posture 2 voorbeelden met overeenstemmingen.

Ten derde moet er steun komen voor onze gemeenschappelijke buurlanden, maar de FBI-chef zou dat hebben geweigerd, maar dat zou voor de president onvoldoende zijn geweest. Wel beloofde hij dat hij altijd oprecht zou zijn tegenover Trump, die zich in een lastig parket bevinden.

Nous sommes dans une position dlicate. C'est parce que je suis dans une position dlicate, in een lastig parket gebracht. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw smartphone of tablet. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.

Villamedia heeft een app

We zitten in een lastig parket. Inclusief Exclusieve aanbiedingen voor abonnees. Hij noemde het 'niet een slim idee' als Trump inderdaad een systeem heeft opgezet in het Witte Huis om gesprekken vast te leggen.

La dcision de la population irlandaise a mis l'Europe dans une situation difficile. Toen de Watergatecommissie die banden opvroeg, werd zijn ondergang onvermijdelijk. Les choses Suez vont empirer et la BBC pourrait se retrouver sous une pression croissante dans les semaines qui viennent.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.03.2019 17:43 Moshe:
   Als ze er tapes van die gesprekken zijn, moeten die worden overgedragen. James Comey better hope that there are no "tapes" of our conversations before he starts leaking to the press!

  Ten anker

  Vond