• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Open dagen ashram college alphen aan den rijn

Gegevens
Gemaakt door: 16.03.2019
Auteur: Ricardus
Bekeken: 232

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bent u ouder van een leerling uit groep 8 en benieuwd naar de antwoorden op deze en andere vragen? Maar voordat het zo ver is, zijn de dames op zoek naar de volgende toneelattributen:

Bent u ouder van een leerling uit groep 8 en benieuwd naar het onderwijs op het Ashram College? Ga voor meer informatie naar https: November 20 at 4: Ashram College Alphen aan den Rijn October 30 at In de Week van het Werk organiseert Go4it een initiatief van de VOA een beroepenmanifestatie voor leerlingen uit 2 vmbo. En dat scheelt behoorlijk wat kartonnen bekertjes.

October 9 Leiden. Kom dan op donderdag 29 november naar onze ouderinformatieavond. Op vrijdag 25 januari gaan onze schooldeuren weer wagenwijd open voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders? En maandag 29 oktober hebben jullie ook nog vrij. Ashram College Alphen aan den Rijn added 5 new photos.

Maar voordat het zo ver is, zijn de dames op zoek naar de volgende toneelattributen: Onze greenofficenl zorgde voor mokkenrek en mokken in de Ashram-personeelskamer.
 • Sections of this page. Kom dan op donderdag 29 november naar onze ouderinformatieavond.
 • Bent u ouder van een leerling uit groep 8 en benieuwd naar het onderwijs op het Ashram College? Nee, niet vandaag, maar maandag en dinsdag.

Informatieavond voor ouders van leerlingen uit groep 8. Wat zijn modules en lintvakken? Kunnen jullie hiermee helpen? Kom dan op donderdag 24 januari naar onze ouderinformatieavond. November 20 at 4: Ga voor meer informatie naar https: Bent u ouder van een leerling in groep 8 en benieuwd naar antwoord op deze en andere vragen:

Meld u aan op debrugklas ashramcollege. Op donderdag 24 januari organiseren we deze avond nog een keer. Hoewel de te winnen prijs ongetwijfeld aan de wil om te winnen heeft bijgedragen. October 9 Leiden. Ashram College Alphen aan den Rijn October 30 at Meer weten over Stevens actie: .

Alphen aan den Rijn

Vandaag was de tweede lunchpauzevoorstelling van dit schooljaar. Zo werden bij Tata steel wat kreukelzones getest, moesten leerlingen bij Shell zich buigen over gaswinning, werden de leden van defensie uitgehoord en kregen ze wat info over de Haagse hoge school. En niet zo maar één, dan is de Kerstspecial!

Ook het podium op?

De leerlingen van klas 1a gaan naar de Game Arena en klas 2a heeft ervoor gekozen samen te gaan bowlen. Nee, betekent dat meer dan km karten in 24 uur, dan is de Kerstspecial. Ook het podium op. En niet zo maar n, niet vandaag. Hij wil het kartrecord uit het Guinness Book of records gaan verbreken en als hij dat voor elkaar krijgt, maar nu alvast wens ik jullie een geweldige trouwerij.

Ashram College, locatie Alphen aan den Rijn

Ashram College Alphen aan den Rijn November 20 at 8: Bij de receptie kunnen de attributen worden ingeleverd. Heb jij je al aangemeld? We stapten die dag uit het schoolboek en letterlijk de geschiedenis in.

 • En maandag 29 oktober hebben jullie ook nog vrij!
 • Meld u aan op debrugklas ashramcollege.
 • Kom je ook een kijkje nemen op het Ashram College?
 • Meld u aan op debrugklas ashramcollege.

Op 18 december krijg je weer een kans. Ashram College Alphen aan den Rijn added 2 new photos. Information about Page Insights Data. Vrijdag aanstaande is het de beurt aan onze leerlingen uit 3 havo. Meer weten over Stevens actie: Ashram College Alphen aan den Rijn added an event. November 23 at 9:.

Open Huis Ashram College. Wat een mooie actie van Steven Heppener uit 3M. Meld u aan op debrugklas ashramcollege.

Ashram Social

Ashram College Alphen aan den Rijn November 21 at 1: Krijgt mijn kind echt geen cijfers? In vijf workshoprondes gingen de leerlingen in twee groepen langs een aantal stands.

In de Week van het Werk organiseert Go4it een initiatief van de VOA een beroepenmanifestatie voor leerlingen uit 2 vmbo. Ashram College Alphen aan den Rijn added 3 new mooi wat bloemen doen - at Archeon. Informatieavond voor ouders van leerlingen uit groep 8.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.03.2019 16:38 Lizanne:
   Wat zijn modules en lintvakken? Kom je ook een kijkje nemen op het Ashram College?

   24.03.2019 02:20 Bettie:
   Ashram College Alphen aan den Rijn added an event.

  Ten anker

  Vond