• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Oud en nieuw aftellen online

Gegevens
Gemaakt door: 26.03.2019
Auteur: Vinay
Bekeken: 445

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Met een passe-partout heb je op oudejaarsavond toegang tot de volgende 4 cafés en clubs: Rob Manga en VJ Supreme Cuisine staan garant voor een Nieuwjaarsnacht vol funk, soul, disco en hiphop in beeld en geluid, speciaal voor de liefhebbers van elektronische muziek. De culturele kant van Rotterdam!

Bird - Bird NYE Aan de vooravond van nodigt Bird je uit voor een muzikale reis door tijd en ruimte naar een galaxy hier ver vandaan. Met een ongekende vuurwerkshow. Dress classy en sexy. Op oudejaarsavond transformeert het schip in een drijvende disco met spectaculair uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Kijk hieronder voor een lijst met de beste oud- en nieuwfeesten in alfabetische volgorde.

Station Leuvehaven blijft gesloten. Inclusief snacks en bubbels om middernacht. Met een passe-partout heb je op oudejaarsavond toegang tot de volgende 4 cafs en clubs: Heerlijk tafelen in stijl en genieten van een leuke live band op 96 meter hoogte. Bird - Bird NYE Aan de vooravond van nodigt Bird je uit voor een muzikale reis door oud en nieuw aftellen online en ruimte naar een galaxy hier ver vandaan. Wil jij ook kans maken op deze gratis kaarten. Rob Manga en VJ Supreme Cuisine staan garant voor een Nieuwjaarsnacht vol funk, disco en hiphop in beeld en geluid, Earl Spencer, en als het moet ook bij u thuis, oud en nieuw aftellen online.

Moederdag Ga een dagje winkelen in Rotterdam met je schoon- moeder en koop bloemen en bonbons. Andere kades waar je het vuurwerk goed kunt zien zijn de Wilhelminakade, de Willemskade of vanaf de Maaskade op het Noordereiland. Ook in andere deelgemeentes zijn er vuurwerkvrije gebieden.

Party top 20

In de grote zaal dans je op ruim drie decennia muziek in beeld en geluid met In Living Color en special guest. Daarna gaat het feest naadloos over in de afterparty Ochtendduik by Révolt. Contact Oud en Nieuw. Meer informatie vind je op onze pagina over parkeren in Rotterdam. Gratis kaarten voor oud- en nieuwfeesten in Rotterdam! Vanwege de verwachte topdrukte is het toch verstandig om op de fiets te komen.

Diner met champagne, live muziek en overnachting aan boord.

 • Ga dan naar onze Facebook pagina en like het bericht van het feest waarvoor jij gratis kaarten wilt hebben.
 • Heerlijk tafelen in stijl en genieten van een leuke live band op 96 meter hoogte.

Hier is ook parkeergelegenheid, oud en nieuw aftellen online. Het vuurwerkverbod in het centrum Rotterdam is van kracht op het Stadhuisplein en rond de Erasmusbrug. Je betaalt een prijs voor de twee horecagelegenheden Caf Stalles 80's en 90's en Club Vibes 00's. In Rotterdam is er altijd wel wat te doen. Vibes deur open vanaf Geniet van de klanken van de DJ begeleid door een saxofonist.

Boombastic

Inclusief 2 consumpties, oliebollen en champagne om middernacht. De meeste Rotterdamse clubs en bars organiseren namelijk wel heel leuke feesten. Arrangement inclusief 4-gangen-diner, cocktails en champagne.

Op het Leuvehoofd in Rotterdam, pal aan de voet van de Erasmusbrug wordt vanaf Opstappen kan van. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen ook de voetjes van de vloer. Dress classy en sexy. Toast op het nieuwe jaar vanaf Ook in andere deelgemeentes zijn er vuurwerkvrije gebieden.

Bereikbaarheid Oud en Nieuw vuurwerk Rotterdam?

Discussies in forum

De culturele kant van Rotterdam! Sommige parkeergarages in Rotterdam gesloten tijdens Oud en Nieuw De Erasmusbrug is op 31 december afgesloten voor alle verkeer vanaf Pinksteren Tijdens het lange pinksterweekend in Rotterdam zijn de attracties, winkels en musea open.

Het beste zicht op het nationale vuurwerk in Rotterdam heb je vanaf de Boompjeskade en het Leuvehoofd. Dresscode hip en funky Datum Oud en Nieuw. Bekijk welke festivalssportevenementen grootste bloem ter wereld wikipedia andere activiteiten er nu in Rotterdam te doen zijn!

Om middernacht kun je buiten een kijkje te nemen naar het vuurwerk op de Erasmusbrug. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen ook de voetjes van de vloer. Heerlijk tafelen in stijl en genieten van een leuke live band op 96 meter hoogte, oud en nieuw aftellen online.

Discussies in forum

Kijk hieronder voor een lijst met de beste oud- en nieuwfeesten in alfabetische volgorde. Aangezien je niet kunt betalen is het parkeren in Rotterdam op Oud en Nieuw zowel Oudejaarsdag als Nieuwjaarsdag niet officieel gratis, maar in de praktijk dus wel. Meer informatie vind je op onze pagina over parkeren in Rotterdam. Vibes deur open vanaf

Ook in andere deelgemeentes zijn er vuurwerkvrije gebieden. Het vuurwerkverbod in het centrum Rotterdam is van kracht op het Stadhuisplein en rond de Erasmusbrug. Dresscode hip en funky Station Leuvehaven blijft gesloten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.03.2019 11:53 Memet:
   Datum Oud en Nieuw.

  Ten anker

  Vond