• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Samsung wasmachine deur niet open

Gegevens
Gemaakt door: 30.01.2019
Auteur: Dawid
Bekeken: 718

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wanneer het water is weggestroomd kun je de pluisjes en eventuele vastzittende objecten verwijderen. Onze ervaren monteurs kennen van veel wasmachinemerken en types de zwakke punten. Maak direct een afspraak.

Onderdelen van A-merken, zoals Miele, zijn duurder dan van B-merken. Selecteer in de onderstaande menu's je product en we laten zien waar je het modelnummer vindt. Het duurt ongeveer 2 á 3 minuten voordat het slot opent. Dan kan het zijn dat het probleem wordt veroorzaakt door vastzittende voorwerpen in de slang die van de pomp naar de kuip gaat. Klik hieronder op 'Chat' en we helpen je verder via onze Messenger service.

Repareren of nieuwe kopen? Hieronder een overzicht van mogelijke oorzaken van het probleem 'Wasmachine deur gaat niet open', met een kosten indicatie.

Hierna is het mogelijk dat de machine weer werkt. En uiteraard kunnen de kosten ook verschillen per reparatiebedrijf. Een aantal mogelijke oorzaken zijn: Ook kun je het water weg laten lopen via het filter aan de rechteronderkant? Zoek in plaats daarvan naar.

 • Dit kun je zien aan het lampje op de machine.
 • Hoe vind ik het modelnummer van mijn Samsung product? Een aantal veelvoorkomende oorzaken en oplossingen vind je hier:.

Filterbuis reinigen

Schakel het kinderslot in of uit door de knoppen 'Opties' en 'Voorkeursprogramma' tegelijkertijd 3 seconden in te drukken. Daarna start je het programma voor centrifugeren en afpompen. Hoe vind ik het modelnummer van mijn Samsung product? Gelieve alle vragen te beantwoorden. Een aantal veelvoorkomende oorzaken en oplossingen vind je hier:

 • Daarna start je het programma voor centrifugeren en afpompen.
 • De monteur kijkt met je mee via skype of Facetime.

Wasmachine deur gaat niet open Ojee. Als de deur van de wasmachine niet opengaat na een was- of droogbeurt, samsung wasmachine deur niet open, is dit vaak omdat het slot zich nog in de gesloten positie bevindt. Kinderslot Controleer daarnaast of het kinderslot van de wasmachine niet geactiveerd is. Om deze filterbuis te openen verwijder je nu het vierkante klepje. Erg vervelend wanneer je de was aan het doen bent is dat het deurtje plotseling hoe maak je spaghetti klaar meer open wil gaan!

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Wasmachine deur gaat niet open Ojee. Probeer terwijl het apparaat van de stroom af is de deur te openen en nogmaals, indien nodig, circa 3 á 4 minuten nadat het apparaat weer aan de stroom is aangesloten.

De monteur heeft vaak nog meer tips die je eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Wil je nu hulp?

Voor vragen over je printer, samsung wasmachine deur niet open, ga naar de HP website. Stel je vraag op Messenger Maandag - vrijdag: Voor complexere oplossingen heb je een monteur nodig. Dan kan het zijn dat het probleem wordt veroorzaakt door vastzittende voorwerpen in de slang die van de pomp naar de kuip gaat. Check onze gloednieuwe video sectie.

Kinderslot

Om dit op te lossen moet je de wasmachine open maken. Indien dit het probleem niet heeft verholpen, zet de wasmachine dan op kort centrifugeren en wacht vervolgens 3 minuten. Heb jij echter alles geprobeerd en lukt niets?

 • Gelieve alle vragen te beantwoorden.
 • Gaat jouw wasmachine deur niet meer open?
 • Onze monteurs weten door hun jarenlange ervaring heel snel wat er aan de hand is met uw wasmachine.
 • Was deze informatie nuttig?

Een aantal veelvoorkomende oorzaken en oplossingen vind je hier:. Begin daarom altijd met het verwijderen van voorwerpen en pluisjes uit de filterbuis. Indien dit het probleem niet heeft verholpen, zet de wasmachine dan op kort centrifugeren en wacht vervolgens 3 minuten. Dit kun je zien aan het lampje op de machine.

Stekker uit stopcontact Als laatste kan de stroom van het apparaat worden gehaald voor 10 20 minuten, samsung wasmachine deur niet open. Omdat de wasmachine hiervoor moet worden opengemaakt van binnen is samsung wasmachine deur niet open verstandig om dit uit te laten voeren door een professionele monteur. Water in de trommel. Deur niet goed gesloten. Mogelijk is de deur niet helemaal in de juiste positie in het slot geklikt, niet door de deurhendel te gebruiken, speciaal gemaakt voor de lp 'De leukste liedjes die in 1989 ook op cd verscheen.

Wasmachine openen met hendel

Deur niet goed gesloten Mogelijk is de deur niet helemaal in de juiste positie in het slot geklikt, dan kan een duw tegen de deur helpen Sluit de deur altijd door deze dicht te duwen, niet door de deurhendel te gebruiken.

Mogelijk is de deur niet helemaal in de juiste positie in het slot geklikt, dan kan een duw tegen de deur helpen Sluit de deur altijd door deze dicht te duwen, niet door de deurhendel te gebruiken.

Gelieve alle vragen te beantwoorden. Als laatste kan de stroom van het apparaat worden gehaald voor 10 á 20 minuten.

Doordat deze objecten vastzitten kan de wasmachine namelijk vast gaan staan, niet door de deurhendel te gebruiken. Maak het filter schoon.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.02.2019 16:42 Ahsen:
   Deze bevindt zich onderaan de wasmachine de exacte plaats verschilt per apparaat. Maak het filter schoon.

   14.02.2019 01:08 Iliass:
   Maak pompfilter schoon Als het pompfilter verstopt is, dan kan de pomp geen water afvoeren.

   20.02.2019 09:32 Door:
   De oorzaak is meestal dat er nog water in de trommel staat. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.

  Ten anker

  Vond