• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Slijm maken met borax poeder

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2019
Auteur: Kornelia
Bekeken: 946

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Lijm kan je verkrijgen in bijvoorbeeld de Action en ook onder de naam schoollijm of kinderlijm. Voor de lenzenvloeistof is het belangrijk dat deze borax of boorzuur bevat.

Als je echter stilstaat zou je er in zakken. We kunnen nog een stapje verder gaan en ons slijm tot leven wekken door het magnetisch te maken. Heb je liever een ander kleurtje of ben je fan van glitters? Slijm met maïzena vereist maar twee ingrediënten en is daarnaast niet-giftig en dus veilig om op te eten. Zelf slijm maken is een hit. Om te voorkomen dat het goedje aan je handen blijft plakken, kun je eventueel wat lenzenvloeistof op je handen spuiten.

Slijm met shampoo en maïzena vereist maar drie ingrediënten die iedereen wel in huis heeft, is makkelijk en is compleet borax vrij!

Goedkope materialenSlijm zonder borax, sadness, laptops en tablets, kleding en accessoires. De foto bovenaan dit artikel is ook een voorbeeld van galaxy slijm. Doe de eetlepel yoghurt in een kom.

Voor de lenzenvloeistof is het belangrijk dat deze borax of boorzuur bevat, slijm maken met borax poeder. Elke Smits on 2 januari at Heb je ooit speelgoedslijm gekocht of slijm in de klas gemaakt.

Zodra je het slijm loslaat zal het terug vloeibaar worden en door je handen stromen.

Nu ken je zeven recepten en drie leuke ideeën voor prachtige slijmcreaties! Dit recept is zeer leuk om met te experimenteren maar heeft misschien niet de juiste vastheid voor iedereen. Je vindt op deze blog inmiddels een recept voor strandslijm en eentje voor wit sneeuwslijm. Tandpasta die zoveel mogelijk gel bevat lijkt het beste te werken. Meestal wordt het plakkerige goedje gemaakt met lijm en borax poeder, maar je kunt ook slijm maken zonder lijm.

Wanneer je over één van deze ingrediënten beschikt kan je sowieso beter een ander recept op deze pagina proberen. Goedkope materialen , Slijm 'silly putty' , Slijm zonder borax , Speelrecepten , Uit de supermarkt.

Zorg dat je de ingredinten goed leest. Het resultaat van dit recept is slijm dat voelt als een mengeling van slijm en klei. Als je slijm zoekt dat altijd vast en kneedbaar is met mazena raden we je aan om naar de twee vorige recepten op deze pagina te kijken. Een echte aanrader, slijm maken met borax poeder, of je nu doorzichtige of niet-doorzichtige slijm wilt. Onze keuze ging uiteindelijk naar dit recept als beste recept voor slijm zonder lijm.

Wij delen bij dezen drie receptjes voor slijm zonder lijm?

Slijm maken met borax en lijm

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Home » Slijm maken zonder lijm: Voeg de poeder wel in kleine beetjes toe en roer goed. Het hoeft natuurlijk niet, maar het maakt je slijm net iets kunstzinniger.

Zorg dat je de ingredinten goed leest. Voeg de poeder wel in kleine beetjes toe en roer goed. Lijm onder de naam schoollijm of kinderlijm werkt ook perfect. Wij hebben voor jou talloze recepten getest en geven je de 7 beste recepten om zelf slijm te maken.

De hoeveelheid kan je zelf kiezen, samen met een nieuwe lading speelklei die ik eerder vandaag al maakte. Morgen gaat mijn slijmpje mee naar school, je kan later ook nog altijd meer toevoegen, slijm maken met borax poeder. Zelf slijm maken is een hit.

Als alles aan elkaar blijft plakken, kun je je slijm gaan kneden! Leuk, het werkt goed wil je ook het recept opschrijven met shampoo en zout bij mij lukt dit niet. Maar hoe maak je nu zelf slijm? Wanneer er een slijmerig mengsel ontstaat en alle klontjes eruit zijn, kun je het slijm met de hand kneden tot een klont ontstaat. Ik kan mijn borax hier gewoon bij de drogist bestellen, maar voor wie dat niet kan óf voor degenen die liever niet met borax werken:

 • Morgen gaat mijn slijmpje mee naar school, samen met een nieuwe lading speelklei die ik eerder vandaag al maakte.
 • Geef je water een kleurtje met de voedingskleurstof en giet het in de pan.
 • Je kan het ijzerpoeder ook achteraf toevoegen.
 • Als het slijm te dik is, doe er dan nog wat afwasmiddel bij.

De eerste stap is om te weten wat je nodig hebt om dit slijm te maken. Elke Smits on 2 januari at Henrike van den Hurck on 12 augustus at Maar hoe maak je nu zelf slijm, slijm maken met borax poeder.

Maak slijm met het gekozen recept boven in dit artikel met borax, waardoor slijm ontstaat. Natuurlijk zal je slijm niet echt leven maar met behulp van een magneet kan je het slijm laten dansen. Dit kan je makkelijk doen door een paar theelepels glow in the slijm maken met borax poeder verf toe te voegen aan n van de bovenstaande recepten.

De mazena maakt het afwasmiddel dikker, wasmiddel of lenzenvloeistof. Slijm maken met wasmiddel is een goed alternatief voor wanneer je geen borax in huis hebt, iedereen heeft wel hoe warm is het in costa rica wasmiddel in huis.

Dit zijn de 10 mythes over katers die echt niet waar zijn 13 jan Gezondheid.

Slijm maken zonder lijm

Het hoeft natuurlijk niet, maar het maakt je slijm net iets kunstzinniger. We raden je wel aan om eerst eens naar de andere recepten op deze lijst te kijken en te kijken of je één van deze kunt maken. Je kan dit blijven doen en steeds goed mengen tot het slijm zo magnetisch is als je maar wilt.

Wanneer je over n van deze ingredinten beschikt kan je sowieso beter een ander recept op deze pagina proberen. Komt zeer goed van pas in mijn thema ruimte de komende week, dan kunnen ze ruimte mannetjes maken.

Maar hoe maak je nu zelf slijm, slijm maken met borax poeder. Zet je fornuis op de hoogste stand en laat je mengsel vijf minuten koken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.04.2019 17:01 Malika:
   Van klassieke recepten met borax, wasmiddel of lenzenvloeistof tot unieke recepten zonder lijm met tandpasta, shampoo of maïzena. Als je slijm zoekt dat altijd vast en kneedbaar is met maïzena raden we je aan om naar de twee vorige recepten op deze pagina te kijken.

  Ten anker

  Vond