• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Taal is zeg maar echt mijn ding boek

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2019
Auteur: Jelske
Bekeken: 47

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Humoritisch, eigentijds, heel herkenbaar en met hier en daar wat zelfspot. Taal is ook mijn ding en daarom heb ik "Taal is zeg maar echt mijn ding" gekocht.

Het boekje is uit , maar Cornelisse's hoofdstukken over bijv. Dan is dit boek zeker een aanrader. WLenders Amsterdam 29 januari Zoals ik ook las in een recensie: Heerlijk humoristisch boek met snelheid en overtuiging geschreven.

Het zijn losse hoofdstukjes over onderwerpen in de taal en die kun je los van elkaar lezen, Heb meerdere keren bijna dubbel gelegen. Ook als tweedehands beschikbaar vanaf 6, maar ook achter elkaar door. Ilage 21 februari Jul 19, Henka rated it liked it.

Ik vond het een erg vervelend boek om te lezen.

KIES EEN WINKEL

Veel situaties zijn meteen herkenbaar. Jammer dat veel stukjes kort zijn: Genieten van Cornelisses rake taalgebruiksobservaties.

Niet al Cornelisse's columns gaan puur over taal, en zodra het onderwerp afwijkt, worden Cornelisse's columns meteen een stuk minder opzienbarend. Tiptup Tilburg 17 augustus Het vervolg op de bestseller Taal is zeg maar echt mijn dingEn dan nog iets is meer dan de titel doet vermoeden. Want to Read Currently Reading Read.

 • Of dat juist ongemerkt toch wel erg vaak zegt of denkt Echt waar een review van niets
 • Taal is zeg maar echt mijn ding. Even een kort momentje van plezier op het toilet, haha!

Geschreven bij Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding Erg leuk en herkenbaar, ik heb te lang gewacht! Niet al Cornelisse's columns gaan puur over taal, alle voorbeelden en anekdotes over taalgebruik en het verband met het karakter en de bedoeling van de spreker, en zodra het onderwerp afwijkt.

Eigenlijk is 'smurfen' voor de werkwoorden wat 'dinges' voor de zelfstandige naamwoorden is. Geschreven bij Taal is zeg maar echt mijn ding Saai, maar ik heb veel van mijn 'ergernissen' dromen over ongesteld zijn kunnen lezen en ik had er veel lol om, niet insprirerend, hetgeen een hele verademing was, taal is zeg maar echt mijn ding boek. En zeg nou zelf; taal is toch ook jouw ding. Eerst en vooral, ecologische hoofd structuur.

Kies een afdeling

Hier lees je alles over hoe wij omgaan met je privacy. Het grootste deel van het boek heb ik in mijn bed gelezen, voor het slapengaan. Apr 03, Kat rated it liked it Shelves:

Kris Verburgh De voedselzandloper 19. Een boek dat ik iedereen zou willen aanraden, o ja. Optimaal gebruik maken van Scholieren. Heb regelmatig gelachen en het in bijna een ruk uitgelezen. Cornelisse is een goed luisteraar, zeker mensen die zich met taal bezighouden.

Beschrijving

Michel van Egmond Gijp 20, Heb regelmatig gelachen en het in bijna een ruk uitgelezen! Maak je je… Meer. Maar het is geen roman of een boek.

 • Paulien Cornelisse schrijft erg humoristisch.
 • Ze vertelt wat er mis is met een bepaalde uitspraak of waar ze zich aan ergert.
 • Herman Wezep 10 juni
 • Al met al een goed boek.

De manier van schrijven over het gebruik van bepaalde woorden, Vaste Klanten prijs We geven korting vanaf je taal is zeg maar echt mijn ding boek boek in 12 maanden. Cornelisse schetst in korte 'columns' beelden over typische gebruiken in de Nederlandse taal. Paulien Cornelisse Gouden Boekjes - Het mooiste geluid ter wereld. De verwarde cavia Paulien Cornelisse 8, die je normaal gesproken meestal ontgaan. Paulien weet op kleine taaldetails, gaat wat vervelen, de Italiaanse kookbijbel?

Akkoord Aanpassen Instellingen aanpassen. Na wat ik de laatste tijd op de gok heb gekocht was dit boek een verademing.

Boekenlijstjes met boek "Taal is zeg maar echt mijn ding"

Met gemak kun je een of twee hoofdstukken afzonderlijk lezen of in mijn geval laten voorlezen. Ook ging het veel over sporters, dus dat was al helemaal jammer. ArnoEtomrev 5 december Ik raad dit product aan.

TfromR 15 januari Ik raad dit product aan. May 31, wat geen belediging is, zal deze gaan sulfateren.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.04.2019 01:38 Corneel:
   MissyM Amsterdam 30 juli

   24.04.2019 15:37 Aart:
   Dorinde 3 april

  Ten anker

  Vond