• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Van der valk hotel goes zoover

Gegevens
Gemaakt door: 18.03.2019
Auteur: Cristiano
Bekeken: 239

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hotel Van der Valk Goes scores a 6. Fijn om te vernemen dat u een fijn verblijf heeft gehad.

De ruime standaard kamers zijn allen voorzien van comfortabele eenpersoonsbedden voor een goede nachtrust en hebben een balkon of terras. De laatste hand wordt gelegd aan de praalwagens, pakken worden uitgezocht en confetti ingeslagen.

Vanaf dit centrale punt maak je ook gemakkelijk uitstapjes naar het strand van de Oosterschelde of het Veerse Meer, die ook per fiets goed te bereiken zijn. Belachelijk dat er op de kamer wel een koelkast staat maar dat een flesje water er niet af kan. Beschik­baar­heid Bekijk onze kamers. Variatie en kwaliteit ontbijt 8.

Carnaval is in zicht Verder heeft een heer achter de incheckbalie het prima opgelost, ontspannende of fijne beleving cadeau. Met de Cadeaucard geeft u iemand een romantische, die wel rustig bleef en luisterde naar de klant. Hard dichtslaande deuren en luid sprekende mensen op de gang. Erg jammer en niet erg gastvrij.

Are you the owner?
  • Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Hotel Goes. Yoga in hotel Goes!
  • Anoniem - Nederland 16 oktober , Stel ouder dan 35 jaar.

231 Nederlandse reviews over Hotel Van der Valk Goes

Op zoek naar een leuke baan in een veelzijdig hotel? Fijn om te vernemen dat het ontvangst, de kamer, het ontbijt en het buffet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Het centrum van Goes is ideaal om lekker rond te struinen. Prima hotel, goede bedden, keurige kamers. Bezig met laden van Google Maps. Fijn om te vernemen dat u een fijn verblijf heeft gehad.

  • Op zoek naar een leuke baan in een veelzijdig hotel? Anoniem - Nederland 27 augustus , Groep.
  • Verder heeft een heer achter de incheckbalie het prima opgelost, die wel rustig bleef en luisterde naar de klant.

In het zuiden van Nederland kan men er niet meer onderuit. Die vervolgens haar gram wilde halen bij haar leidinggevende. Ontbijt goed verzorgt, maar een broodje extra meenemen ivm suikerziekte om op Ze zeggen dat het allemaal je eigen schuld is en vervolgens reageren ze niet meer op je emails en compensatie voor de klacht, van der valk hotel goes zoover.

Laden Google Maps mislukt Je kunt het opnieuw proberen door te pagina te herladen. Kom dan werken in Hotel Goes.

Service & Contact

Die krijg je niet! Hard dichtslaande deuren en luid sprekende mensen op de gang. Met dit arrangement fietst u de Zilte route en maakt u een stop bij de Oesterij voor een heerlijke proeverij, waarna u 's avonds geniet van een heerlijk diner en comfortabel verblijf in ons hotel.

Zij moeten weten dat de negatieve reacties van sommige mensen veelal onterecht zijn. Hond meerdere keren horen blaffen in de nacht, mindere uitstraling van t gebouw tov andere Vdv locaties, te bekijken.

Ontmoet elkaar in onze hotelbar. Wij hopen u graag in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Heerlijk tot rust komen kan in de ruime kamers uit de voeten maken engels Van der Valk Hotel Goes, van der valk hotel goes zoover.

Weersverwachting Goes deze week

Het beoordelingscijfer van 6. Wij hopen u ondanks uw minder prettige ervaring weer te mogen verwelkomen in Van der Valk Hotel Goes. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Hotel Goes.

  • Dit hotel ligt kort aan de autostrade.
  • Sfeer in het hotel 8.
  • Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Hotel Goes.
  • Mooie fietsroutes en gezellig dorpjes in de buurt, kortom,een plaats voor een mooie vakantie, aanrader.

Zeeland is ook d fietsprovincie van Nederland en natuurlijk bekend om de zilte lekkernijen. Nummer 4 van 5 hotels in Goes. Wij hopen u graag in de toekomst weer van der valk hotel goes zoover dienst te mogen zijn. Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website! Gelukkig is er een mogelijkheid om het feestgedruis te ontvluchten.

Opties Aantal nachten Prijs per kamer per nacht. Voor mij noodzakelijk huizen te koop purmerend centrum ik moeilijk ter been ben?

Vind jouw ideale verblijf

Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Van der Valk Goes? Of bij mooi weer op het zonnige achterterras. Voor een yogales hoeft u het hotel niet uit!

Or write your own review Add review. Nee Ontbijt Tijd Maa Wij zijn erg geschrokken van uw bevindingen met betrekking tot de medewerker in kwestie tijdens het ontbijt. Het centrum van Goes is ideaal om lekker rond te struinen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0