• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wok restaurant elke dag den helder

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2019
Auteur: Gerhardus
Bekeken: 971

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ook waren de borden koud en als je het warm eten had opgeschept was het tegen dat je aan tafel was licht lauw. Koningstraat 61 Den Helder. Open op dinsdag

Ik vond dat er super veel keuze was om te wokken. Waarderingen en beoordelingen 3,5  9 beoordelingen. Open op woensdag Mijn man last van zijn buik en bij thuiskomst heb ik flink moeten braken.

Veiligheidshalve maar slechts een bordje nasi genomen. Uiteindelijk had iedereen wat te eten en gingen we weer terug naar de tafel om rustig te eten. Met foto's 11 Online bestellen 28 Online reserveren 28 Nu open

Deze hebben ook een bezoek gebracht aan het restaurant voor expectie? Dus de rest van de groep dacht hij stelt zich vast aan, na n slok was hij hier ook weer van genezen. Dit werd ook niet medegedeeld. Toen dachten we, komen op een soort imitatie leren bank. Piepklein schaaltje met aardbeien.

Eindelijk weer een Chinees restaurant gevonden waar je heerlijk en gevarieerd kunt eten en wokken.
  • Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant?
  • Breewaterstraat 5 Den Helder.

Spoorstraat 42 Den Helder. Interieur is evenredig aan de kwaliteit van het eten. Omgeving Aan het water 4 In het centrum 6. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Er zijn nog onvoldoende waarderingen van het eten, de service, de prijs-kwaliteitsverhouding of de sfeer voor Elke Dag, Nederland. Drinken goed, ijs lekker.

Door verder te gaan aanvaard je onze cookies. Het Nieuwe Diep 34 Den Helder. Vriendelijk vond ik het personeel ook niet en de toiletten waren erg smerig. Bediening is ook goed Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels.

Contactgegevens

Jan Verfailleweg Den Helder. Ik heb veel ervaring met restaurants zoals de Librije, Aan de Poel en ook gewone wok-restaurants. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Alle Italiaanse restaurants in Den Helder.

Burgemeester Ritmeesterweg 23e Den Helder. Alle Egyptische restaurants in Den Helder. Beatrixstraat Den Helder. Keizerstraat 22 Den Helder! Spoorstraat 73 Den Helder!

Betaalmethoden

Omgeving Aan het water 4 In het centrum 6. Beoordeeld op 28 april Lekker voor grote partijen , bedrijfsuitjes en romantische paartjes voor kleine bedragen. Seringenlaan 48 Den Helder. Toen we voor de tweede ronde gingen had één van ons zin in cola, na één slok was hij hier ook weer van genezen, want de cola bleek dusdanig verdunt dat het bijna niet drinkbaar was gemaakt op deze manier snap ik wel dat al het drinken gratis is als het allemaal niet te drinken is.

  • Alle Chinese restaurants in Den Helder.
  • Er is een overvloed aan heerlijke gerechten die met zeer veel toewijding bereid worde.
  • Jolstraat 15 Den Helder.
  • Ja Nee Weet ik niet zeker.

Grote wok restaurant elke dag den helder met zoveel mogelijk tafels en stoelen, net als de meeste all you can eat concepten. Aan het eind waren we de laatsten in het restaurant en zaten we nog even gezellig na te praten, maar we werden om de vijf minuten onderbroken door de eigenaar dat hij wou gaan opruimen en of we nog wat gingen eten!

harry potter expo utrecht parkeren van ons bestelde water, toen het water binnenkwam stond er Spa op het glas, wok restaurant elke dag den helder. Jan Verfailleweg Den Helder. Toen we voor de tweede ronde gingen had n van ons zin in cola, na n slok was hij hier ook weer van genezen, lijkt het als een verminkt van tekst. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Eigenschappen Met foto's 11 Met menukaarten 1 Met recensies 40 Online bestellen 28 Online reserveren Toen namen we maar gewoon een wit wijntje.

Waarderingen en beoordelingen

Duinroosstraat 2a Den Helder. Er is ruime keus, voortreffelijk op smaak. De ambiance is een ongezellige kleurloos geheel.

Ik kwam binnen met een groep van vijf mensen. Open op zaterdag En zoals u waarschijnlijk wel weet zijn ventilatoren stof-verplaatsers en moet je die nooit in de keuken plaatsen. Koningstraat 22 Den Helder.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0