• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Alle kenmerkende aspecten van geschiedenis

Gegevens
Gemaakt door: 25.03.2019
Auteur: Kirsty
Bekeken: 634

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Doe mij ook zo'n profiel Hee, dat wil ik! Leden kunnen onbeperkt posten, vragen stellen en reageren. Merle 17 zet school aan de kant.

De  levenswijze van jagers-verzamelaars. Groepen Help elkaar Contact Voorwaarden Sitemap. Uitbouw van de Europese overheersing, met name in de vorm van plantagekoloniën en de daarmee verbonden transatlantische slavenhandel, en de opkomst van het abolitionisme.

Probeer het hier opnieuw. Deel op een van deze netwerken.

Tips om de kenmerkende aspecten te leren Leer de kenmerkende aspecten per tijdvak, zodat je de tijdsperiodes op je examen of gewoon op je geschiedenistoets niet door elkaar gaat halen en een kenmerkend aspect uit de verkeerde tijd opschrijft. Win een studiebeurs met rtv katwijk radio gemist profielwerkstuk.

Een voorbeeld is bijvoorbeeld: Gebruik zonodig de Alle kenmerkende aspecten van geschiedenis en Google suggesties Je mag een vraag stellen die al gesteld is. De verspreiding van het christendom in Europa.

Alle Nederlandse scholieren kunnen meedoen.

Het begin van de Europese overzeese expansie. De vrijwel volledige vervanging  in West-Europa van de agrarisch-urbane cultuur door een zelfvoorzienende agrarische cultuur, georganiseerd via het hofstelsel en horigheid. Word lid van Yoors en blijf op de hoogte van de examentips die ik deel! We hebben je een email verstuurd. De verspreiding van het christendom in Europa.

Het ontstaan van landbouw en landbouwsamenlevingen. Het ontstaan en de verspreiding van de islam. Voeg link toe. Het ontstaan vd eerste landbouwsamenleving; - Ka3: De hernieuwde orintatie op het erfgoed van de klassieke oudheid. Geen advertenties of reclame.

De beste samenvattingen

De dekolonisatie maakte een eind aan de westerse hegemonie in de wereld. Laura verrast de docent die haar aan een diploma hielp. Geen advertenties of reclame.

Al onze informatie is gratis en openbaar, alle kenmerkende aspecten van geschiedenis. Ben je onder de 16. Democratische revoluties Verandering in het bestuur van een land, waarder weerbericht west vlaanderen brugge volk meer macht krijgt ten koste van de macht van de koning.

Word lid en samen verhogen we continu de kwaliteit van alle posts op Yoors. Samen ben je slimmer Scholieren.

0 ALLE KENMERKENDE ASPECTEN GESCHIEDENIS

Met een profiel kun je méér: Deze verandering wordt vastgelegd in een grondwet. De opkomst van handel en ambacht die de basis legde voor het herleven van een agrarisch-urbane samenleving. Is ook zichtbaar in mijn cijfers, voor de tijdvakken 1,2 en 3 had ik respectievelijk een 9,5, 8,4 en 8,9, voor tijdvak 8 had ik een 7,2 en tijdvak 9 een 7,4. We hebben je een email verstuurd.

We hebben je een email verstuurd. Bekijk eerst je spam-folder. Het veranderende mens- en wereldbeeld van de renaissance en het begin van een nieuwe wetenschappelijke belangstelling.

Ik haat de alle kenmerkende aspecten van geschiedenis aspecten, de geschiedenis heb ik globaal wel in mijn hoofd maar ja die zinnetjes moeten vrijwel letterlijk opgeschreven worden ugh.

Doe jij dit jaar eindexamen. Uitgebreid Antwoorden Uitbreiden Antwoorden. De rest boeit mij niet zo heel veel. Doe mij ook zo'n profiel Hee, dat wil ik. Verder heb ik naar buiten zitten kijken tijdens geschiedenis les.

Dit vinden studenten van Stuvia

Ben je onder de 16? Het begin van de Europese overzeese expansie. Dit kan ooit van pas komen. Opkomst van de stedelijke burgerij en toenemende zelfstandigheid steden; - Ka

We hebben je een sms verstuurd. Tijdvak 10 tijd van televisie en computer. Dit wordt enkele malen per dag ververst.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   31.03.2019 07:10 Rosario:
   Uitbouw van de Europese overheersing, met name in de vorm van plantagekoloniën en de daarmee verbonden transatlantische slavenhandel, en de opkomst van het abolitionisme.

  Ten anker

  Vond