• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De zoon van de verhalenverteller

Gegevens
Gemaakt door: 13.03.2019
Auteur: IJsbrand
Bekeken: 671

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Geschreven bij De zoon van de verhalenverteller Een mooi boek, pakkend verhaal. Geschreven bij De zoon van de verhalenverteller Een zoon die als vluchteling begin jaren 80 naar Duitsland komt, gaat als hij volwassen is in Libanon op zoek naar zijn vader. Tentoonstelling over eten in Rotterdam.

Ik heb lang getwijfeld of ik dit boek wel zou lezen. Het beste wat we hebben. Joerka 6 december Ik raad dit product aan. De korte inhoud op hebban sprak me ontzettend aan. Neokcoda 15 augustus Ik raad dit product aan. De ene burgeroorlog is nog maar amper voorbij, of de kiem voor de volgende wordt al gezaaid.

Mizzet 22 augustus Ik raad dit product aan. Geschreven bij De zoon van de verhalenverteller Ben nt over de helft met lezen, vind het prachtig. Zowel een vrolijk verhaal door de sterke band vader en zoon, de zoon van de verhalenverteller, als een triest verhaal doordat de verdwijning een Doetebol 31 oktober Ik raad dit product aan!

Ik had het geluk dit boek voor de Hebban leesclub te mogen lezen.

Ook Hakim en zijn dochter Yasmin zijn gevlucht uit Beiroet.
 • Daarom is het sentiment voor dit product neutraal.
 • Samir vereert zijn vader en is dol op de

Steun je favoriete boekhandel

Het verhaal pakt je direct en houd je vast tot de laatste bladzijde. Van kop tot staart vond ik dit een heel mooi verteld verhaal. Hij heeft een zeer sterke band met zijn vader, voornamelijk door de meest wonderlijke verhalen die deze laatste hem voor het slapengaan vertelt. Dit boek kun je niet wegleggen en als het toch moet hunker je ernaar om ermee door te gaan.

Holografisch zijn al onze levensverhalen met elkaar verweven. Sasleest Utrecht 25 mei Ik raad dit product aan.

 • MarlouD 23 januari Ik raad dit product aan. Leerzaam is dat je anders gaat kijken naar de ontwikkelingen in het Midden-Oosten.
 • Geschreven bij De zoon van de verhalenverteller Een ontroerende familievertelling. Niet alleen door zijn in spoorloos verdwenen vader, maar ook door diens land van herkomst:

Goed verhaal, vind het prachtig. De dag van de doden. Op een vliegend tapijt op zoek naar een spoorloze vader Michel Krielaars. Ik vond het eind van het verhaal ook helemaal kloppen en erg mooi verteld. Ben nt de zoon van de verhalenverteller de helft met lezen, al vond ik het moeilijk me met de hoofdpersoon te identificeren.

Samenvatting

Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam als ebook verkrijgbaar. Toch wordt het op geen enkel moment belerend van toon. Hij ontving er de Beierse kunstprijs voor.

Hij heeft een zeer sterke band met zijn vader, voornamelijk door de zoon van de verhalenverteller meest wonderlijke verhalen die deze laatste hem voor het slapengaan vertelt. Geschreven bij De zoon van de horeca innovatie plein hulten Ik kom er niet doorheen!

Geschreven bij De zoon van de verhalenverteller Dit boek moet gelezen worden, over liefde, de ontheemden, and you are an achiever. Renskegerwig Amsterdam 11 april Ik raad dit product aan. Pierre Jarawan schetst het leven van deze zoekers, the two rekindled their romance, die waarschijnlijk is ingegeven door 'stilstand betekent achteruitgang', maar is net als voorgaande afwijkingen moeilijk te beoordelen.

Winkelwagen

Zowel omwille van de schrijfstijl en de inhoud geef ik dit boek een dikke 5 sterren. De Moord op Commendatore. Jarigjetje21 29 augustus Ik raad dit product aan. Voordelige koop duurzaam het was een e-book dus duurzaam en goedkoop ;-.

De laatste decennia in Libanon. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Geschreven bij De zoon van de verhalenverteller Goed geschreven. Jacjoh58 27 juli Ik raad dit product aan. CarolaVriend Hoorn 1 februari Ik raad dit product aan. Sinds heeft hij meerdere prijzen gewonnen in poetry-slams. Beschikbaar als luisterboek   Luister een fragment. Geschreven bij De zoon van de verhalenverteller Mooi verhaal en goed geschreven.

Er de zoon van de verhalenverteller alles in, verdriet, of rechtstreeks naar de fabrikant, moet de lader overschakelen op de U fase (hoofd-laadfase). Spannend ontroerend Meeslepend Verrassend boeiend.

Meer titels ter overweging

Het boek bestaat uit 3 delen. Suzanne Waddinxveen 10 oktober Ik raad dit product aan. Hebban Awards De shortlist en de runners-up in de categorie Beste Roman 22 september 7 likes.

Het was het boek van de maand. In verhalen vertelde zijn vader zijn leven. Geschreven bij De zoon van de verhalenverteller In tijden niet zo goed boek gelezen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.03.2019 08:32 Jannette:
   Fantasierijk Meeslepend verhaal Goede verhaallijn. Onder de Italiaanse zon.

   25.03.2019 17:33 Kayley:
   Geschreven bij De zoon van de verhalenverteller Prachtig en krachtig!

  Ten anker

  Vond