• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Fc volendam nac breda live

Gegevens
Gemaakt door: 12.03.2019
Auteur: Levent
Bekeken: 342

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

García is toespraken door scheids op dat moment en is daardoor dus beoordeeld en dus kan knvb niks?!?! Een elftal die week in, week uit afgezeken wordt door eigen aanhang. Karel Jij snapt het jonguh.

Nick Runderkamp replaces Jordy Hilterman. En nu moet het gebeuren!!!! Zondag zie ik nog wel goedkomen. Rihairo Meulens FC Volendam right footed shot from the right side of the box is saved in the bottom right corner.

Kan iemand zich herinneren dat een corner of voorzet via een kopbal erin is gegaan? NAC had grote delen van de wedstrijd gewoon overwicht, dus de onterecht noemen is vreemd. Doe allemaal niet zo negatief!

Korte, Agyepong allemaal veel te onrustig en te wild. En ook Dessers bakt er nog niet al te veel van. Assisted by Rodney Antwi! Rodney Antwi FC Volendam left footed shot from outside the box is blocked!

Kan iemand zich herinneren dat een corner of voorzet via fc volendam nac breda live kopbal erin is gegaan.

  • Daar lijd ik wel wat pijn voor!! Pff deze aanslag op Dessers was toch minimaal geel!!
  • Breda Emmen scoorde snel maar NEC raakte nooit in paniek. Goede uitgangspositie, maar wel voor de winst gaan zondag.

Soccerkeep blog

Rihairo Meulens FC Volendam right footed shot from the centre of the box misses to the left. Lekker scherp op de bal alleen zat de wedstrijd op slot: Wordt niet voor het weekend behandeld. Assisted by Enzo Stroo. Lach niet te hard zie je al wel. Verder vond ik NAC beter en de echt wel verdiend. Mounir en Manu een tandje bijzetten, wat minder flegmatiek.

Assisted by Manu Garca with a cross. NEC is geen team maar heeft wel een aantal spelers die kunnen ballen. Het zit daar nog niet halfvol. Het is gewoon echt slecht en Volendam is eigenlijk nog slechter. NAC kom maar lekker terug naar de Eredivisie.

Key Events

Come on NAC winnen dat verzacht en zijn we supertrots!!! Conceded by Paul Kok. Als garcia geschorst wordt zal die nog max 1 wedstrijd kunnen meedoen in de play offs, en dat zal niet de belangrijkste match zijn.

Niet te negatief aub 0. Gelukkig is in de nacompetitie van alles mogelijk en zeker met het mooiste publiek van Nederland. Typisch typisch typisch 0. Voorlopig heeft Volendam geen antwoord op het spel van NAC 0. Al zie ik het wel positief in trouwens? Dat maakt je m.

Make an account

Brought to you by. En wij moeten wederom laten zien dat wij dat zijn en waarom we in de Eredivisie thuishoren! Na de mag je de niet zo snel weggeven.

  • Na de mag je de niet zo snel weggeven.
  • RV Nec stond ruim een uur met achter tegen emmen dooie.
  • Het nadeel van , kwetsbaar bij omschakelingen.
  • Lekker , thuis afmaken!

Thuis moeten ze het dan maar doen. Typisch typisch typisch 0. Rihairo Meulens FC Volendam right footed shot from the right side of the box is saved in the bottom right corner. Gianluca Nijholt replaces Manu Garca.

Iedereen praat over afmaken zondag en even winnen maar waken voor onderschatting zou ook even niet verkeerd zijn, fc volendam nac breda live. They are ready obs de vier windstreken continue. Dat is het hele verhaal. Bam de uitgoal is binnen.

NAC Live Stream

En nu moet het gebeuren!!!! Goede uitgangs positie voor ons goede oude nac gunt het ze hoop het zo nec wordt ander verhaal alls of niets hoop doet leven he 0.

Je voelt aan alles dat Volendam er overheen gaat als ze ook maar een paar procent aanzetten.

Kwakman heeft gelijk maar zal wel geschorst worden voor dit commentaar voor zondag Verdets zondag niet verliezen snel een goal maken en dan moeten ze echt maar dat kan volendam niet Ik heb er nu al zin in. De scheidsrechter gaf geen kaart dus mag de tuchtcommissie alsnog ingrijpen en straffen als een rode kaart. Breda Emmen scoorde snel maar NEC raakte nooit in paniek, fc volendam nac breda live.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0