• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Fietsen langs de vecht ommen

Gegevens
Gemaakt door: 19.03.2019
Auteur: Joana
Bekeken: 114

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Homepage Activiteiten Fietsen in het Vechtdal. Ga rechtsaf en volg deze weg 3 m.

Scan dan de QR-code met de route. Oudewater speelde vroeger een belangrijke rol in de to…. Mooie fietstocht, wij houden van landelijk. Voor alle vragen over deze fietsroute, kunt u contact opnemen met de redactie van Fietsen Meer weten over VVV.

Andere routes in de buurt van Vreeland knooppunten.

Het bordje van Landschap Overijssel laat er geen misverstand over bestaan: U bent hier Homepage Activiteiten Fietsen in het Vechtdal Fietsen in het Vechtdal In het Vechtdal zijn er volop mogelijkheden om er met de fiets op uit te trekken, fietsen langs de vecht ommen.

Deze fietsroute wordt je aangeboden door VVV Utrecht! Ben je natuur liefhebber en vind je het fijn om door de bossen te fietsen dan is dit de geschikte route die je fietsen kan. Ga linksaf en volg deze weg 6 m.

Verder kom je langs buurtschap Giethmen, Dalmsholte, het kerkdorp Vilsteren en fiets je door de prachtige bossen van landgoed Rechteren. Overijssel heeft veel landhuizen en havezaten, waarvan de meesten in het Vechtdal liggen.
 • Met een beetje geluk zie je een schaapskudde op de heide grazen….
 • Verder kom je langs buurtschap Giethmen, Dalmsholte, het kerkdorp Vilsteren en fiets je door de prachtige bossen van landgoed Rechteren.

Je kunt je gratis registreren voor een account Registreren. Een beetje trots dat ik bestuurder van dit waterschap ben. Ik kan het niet laten even op de Waterschapsbank te gaan zitten bij de stuw in Vilsteren. Ben je natuur liefhebber en vind je het fijn om door de bossen te fietsen dan is dit de geschikte route die je fietsen kan. Water Natuurlijk Drents Overijsselse Delta maakt gebruik van cookies voor het beheer van webstatistieken en voor de goede werking van de site.

Lees hier meer over onze app.

Deel deze route met anderen Facebook! Wil je dat onderdeel toch niet printen kun je er nogmaals op klikken zodat het blokje niet geselecteerd is. Het scheepvaartverkeer maakt hier gebruik van de Vecht, al is het maar heel even. Klik op het blokje om een onderdeel te activeren, fietsen langs de vecht ommen.

Een groot deel van deze fietsroute brengt je langs de Midden-Regge.

U bent hier

Selecteer het aantal sterren dat je deze route geeft op basis van maximaal 5 sterren en beschrijf je ervaring. Fietsvakantie Op fietsvakantie in Nederland?

Het middeleeuwse kasteel werd in de 18e eeuw verbouwd tot buitenhuis. Deze zomer fietst Piet de Noord een aantal dagen langs de Overijsselse Vecht.

Hier kun je kennismaken met het vroegere boerenbestaan en in Den Ham even stoppen op de Brink. Vakantiepark Het Stoetenslagh Rheezerveen Vakantiepark het Stoetenslagh ligt direct aan het Kolenbranderbos en knooppunt 23 van het Vechtdalfietsknooppunten netwerk Wil jij de smaakroute fietsen. Disclaimer Voor alle vragen over deze fietsroute, kunt u contact opnemen met de redactie van Fietsen.

Log in met Google. Ga rechtsaf en volg deze weg 5 m, fietsen langs de vecht ommen.

Zwolle, Vilsteren, Ommen, Dalfsen

Plan online je eigen fietsroute via het netwerk LF-routes en de regionale fietsknooppunten. Onze mooie fietstocht is voorbij. Rustig boskampeerterrein op een landgoed van ca.

 • Fietsroutes Er is ruim
 • Uiteraard hebben we ook oplaadpunten voor uw electrische fiets.
 • Ommen-Dalfsen fietsroute Overijssel , Vechtdal Overijssel.
 • Ga een flauwe bocht linksaf en volg deze weg m.

Ommen is n van de oudste stadjes van Salland en ook Dalfsen stamt uit een ver verleden? Deze fietsen langs de vecht ommen wordt je aangeboden door VVV Utrecht. Ga linksaf en volg deze weg 59 m. Wil je onze website graag bekijken zonder advertenties. Salland - met het Vechtdal in het bijzonder - is een van de mooiste bestemmingen voor een korte trip op de fiets?

Het scheepvaartverkeer maakt hier gebruik van de Vecht, al is het maar heel even. App Fietsknoop Met de app Fietsknoop kun je op je mobiel routes plannen via de fietsknooppunten in Nederland en Vlaanderen? Ga rechtsaf en volg deze weg 54 m, fietsen langs de vecht ommen.

Fietsvriendelijke adressen nabij de route

Uiteraard hebben we ook oplaadpunten voor uw electrische fiets. Er is nog geen account beschikbaar met dit social media-account. De wilde deerne van Kranenburg, het ontstaan van de Lemelerberg, de Witte Wieven in Dalfsen of de smokkelaars in Vilsterborg.

Verberg deze melding voor 1 dag Sluiten.

Ga rechtsaf en volg deze weg 51 m! Niets van het Vechtdal missen! Klik op het blokje om een onderdeel fietsen langs de vecht ommen activeren. Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.03.2019 02:45 Kelly:
   Lengte 53 km Provincie Overijssel.

   30.03.2019 04:07 Janne:
   Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen. Wil je deze toch registreren?

  Ten anker

  Vond