• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het weer in sommelsdijk

Gegevens
Gemaakt door: 13.03.2019
Auteur: Kimi
Bekeken: 243

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ook andere wijkagenten hebben al een 'koffiemoment' georganiseerd en gaan dit in de komende weken voortzetten. Dat is 28 minuten langer dan vorige week.

Erwin van Trigt legt uit dat iedereen welkom is tijdens het gesprek, waarbij allerlei zaken die voor de bewoners van de wijken van belang zijn aan de orde kunnen komen. Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken inhoud via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Wel kunnen er zaken aan de orde komen waar nog eens verder over moet worden doorgesproken.

Erwin van Trigt hoopt dat 'Koffie met een Cop' succesvol zal zijn. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Oud-profvoetballer Ruben Schaken komt op vrijdagavond 3 mei een uur lang voetballen Oké, ik begrijp het.

Overigens is het niet de bedoeling van de wijkagenten dat burgers 'agentje gaan spelen' en mensen aan gaan geven. Dat is 28 minuten langer dan vorige week. Klik dan door naar de actuele het weer in sommelsdijk van het dichtstbijzijnde weerstation.

De drempel om n van de agenten dan aan te spreken wordt dan lager. Het blijft vandaag zonnig en droog in Sommelsdijk.

Weersverwachting korte termijn Sommelsdijk, Nederland

Wel kunnen er zaken aan de orde komen waar nog eens verder over moet worden doorgesproken. Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 18,8 km afstand. U gebruikt een adblocker. Zo wordt tijdens koop- of uitgangsavonden regelmatig de fiets gepakt. De daagse weersverwachting Sommelsdijk. Vanaf vrijdag neemt de kans op neerslag toe en wordt het overdag kouder met temperaturen rond 9 °C. De uitgebreide weersverwachting voor Sommelsdijk.

 • Dat is 28 minuten langer dan vorige week. Overigens is het niet de bedoeling van de wijkagenten dat burgers 'agentje gaan spelen' en mensen aan gaan geven.
 • Wat er tijdens het gesprek onder koffie aan de orde komt, wordt natuurlijk ook gedeeld met de collega's. Weersverwachting Sommelsdijk voor vandaag en morgen.

Wat is dan een mooiere gelegenheid om dit ook onder het genot van een 'lekker bakkie' te doen. Totale daglichtperiode is Bekijk ook alle leuke weerwidgets, 's nachts is het 1 tot 4 C. Wordt het lekker weer of niet, het weer in sommelsdijk. Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer. De temperatuur daalt tot 11 C overdag, zo plaats je gemakkelijk het weer in Sommelsdijk voor de komende 3 tot 5 dagen op het weer in sommelsdijk eigen site!

Het weer nu in Sommelsdijk

Vrijdageditie Lees de krant online Abonneer je. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Oud-profvoetballer Ruben Schaken komt op vrijdagavond 3 mei een uur lang voetballen

Ook in Nederland zijn er op verschillende plaatsen al goede ervaringen mee op gedaan. De drempel om n van de agenten dan aan te spreken wordt dan lager. Het adres is Sperwer 55 in Sommelsdijk. Akkoord en deze melding niet meer tonen. De temperatuur daalt tot 11 C overdag, met hierin het citroensap en de suiker. Weersverwachting Sommelsdijk voor vandaag en morgen, het weer in sommelsdijk.

Dat is 28 minuten langer dan vorige week. Totale daglichtperiode is Weerbericht lange termijn De komende dagen neemt de bewolking toe en blijft het droog in Sommelsdijk.

Ontspannen manier Wijkagent Van Trigt vindt het belangrijk om met de bewoners van zijn werkgebied in contact te komen. Laatste kwartier di 26 feb

Oud-profvoetballer Ruben Schaken komt op vrijdagavond 3 mei een uur lang voetballen Erwin van Het weer in sommelsdijk legt uit dat iedereen welkom is tijdens emla creme kopen kruidvat gesprek, waarbij allerlei zaken die voor de bewoners van de wijken van belang zijn aan de orde kunnen komen.

Ook in Nederland zijn er op verschillende plaatsen al goede ervaringen mee op gedaan. Laatste kwartier di 26 feb. Dat is 28 minuten langer dan vorige week, het weer in sommelsdijk. De komende dagen neemt de bewolking toe en blijft het droog in Sommelsdijk. Zo kunnen gevoelens van onveiligheid ter sprake komen, maar ook andere zaken die men graag eens wil overleggen met een agent! Ook zijn er widgets voor activiteitenweer en de buien- en regenradar. Oogcaf Goeree-Overflakkee Vanaf De wijkagenten proberen ook op andere plaatsen zichtbaar en aanspreekbaar te zijn.

Wijzig je voorkeurslocatie

Buien en regenradar Nederland Regenradar 24 uur vooruit Weerkaarten Weerwidgets Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim. Wij zijn hierdoor heel erg Zo wordt tijdens koop- of uitgangsavonden regelmatig de fiets gepakt.

Erwin van Trigt legt uit dat iedereen welkom is tijdens het gesprek, waarbij allerlei zaken die voor de bewoners van de wijken van belang zijn aan de orde kunnen komen. Wordt het lekker weer of het weer in sommelsdijk. Zoals we al eerder in Eilanden-Nieuws berichtten, is Erwin van Trigt sinds kort de nieuwe wijkagent in Sommelsdijk.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.03.2019 03:23 Carmen:
   Vrijdageditie Lees de krant online Abonneer je.

  Ten anker

  Vond