• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huizen te koop in nootdorp

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2019
Auteur: Meggy
Bekeken: 663

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Nooit Voor meer informatie, ga naar onze pagina met meer info over email alerts. Aan de overzijde van molen de Windlust en direct naast de ingang van het natuurgebied Dobbelplas de Balij ligt deze fraaie vrijstaande villa aan de X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Instapklare eengezinswoning in de populaire wijk Vrouwtjeslant! Deze prachtige villa met ruime bijgebouwen is gelegen op een groot perceel grond van maar liefst 2. Gelegen in het centrum van Nootdorp, een goed onderhouden 3 kamer appartement.

Deze drielaags woning uit telt maar liefst vier slaapkamers en heeft een gebru. Het vrijstaande woonhuis met 2 woonlagen is gelegen op m² eigen grond. Een prachtige tot luxe villa getransformeerde boerderij met bijgebouwen , gelegen in een groenrijke omgeving en zo te betr.

Koopwoningen Nootdorp Koopwoningen Nootdorp Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Nootdorp. Bereken je maximale hypotheek. Heerlijk ruime hoekwoning met eigen garage. Enkel in deze zone In een radius van 0. LuxuryEstate 9 dagen geleden. Riant wonen met uniek vrij uitzicht op een uitstekende locatie.

Terletdreef 1

Keurig onderhouden eengezinswoning met zonnige tuin. Zoekt u een unieke plek om in een groene omgeving te wonen? De woning beschikt verder ov.

Dit park bestaat uit Very attractive detached villa. Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

  • Deze luxe vrijstaande villa, bouwjaar , gelegen in de wijk Nootdorp Centrum-West is z.
  • Het is een levendig dorp met veel voorzieningen. Enkel in deze zone In een radius van 0.

Ruime vijfkamer eengezinswoning met voor- en achtertuin n berging. Home Koopwoningen Nootdorp Overzicht! Verkoop een appartement in Nootdorp Uw woning te koop zetten huizen te koop in nootdorp makkelijk en betrouwbaar. Zoekt u een unieke plek om in een groene omgeving te wonen.

Midden in het centrum van Nootdorp aan de gezellige en pittoreske "Dorpsstraat" is gelegen dit verzorgde ruim opgezette en direct te betrekken .

Koopwoningen in Nootdorp liggen vlakbij steden als Delft en Den Haag. Een huis kopen in Nootdorp? Zo kunnen bezoekers zich inschrijven per stad en krijgen ze dagelijks informatie over actuele woningen in die stad. Heerlijk ruime hoekwoning met eigen garage!

Gelegen in het centrum van Nootdorp, een goed onderhouden 3 kamer appartement, huizen te koop in nootdorp. Het uitgebreide busnetwerk verbindt de stad met andere steden en dorpen in de buurt. In de geliefde en kindvriendelijke wijk nootdorp centrum-plan west is deze ruime hoekwoning met voor- en achtertuin en 3 slaapkamers gelegen?

Aan de overzijde van molen de Windlust en direct naast de ingang van het natuurgebied Dobbelplas de Balij ligt deze fraaie vrijstaande villa aan de Wij hebben alles in huis om uw woonhuis of appartement in Nootdorp online te koop te zetten. Ruime vijfkamer eengezinswoning met voor- en as above so below trailer subtitulado n berging.

Huis Terletdreef

Deze studio is gelegen op de 1e etage en is voorzien van e. Zeer centrale ligging met goede uitvalswegen naar a4, a12 en a13 en Gelegen in het centrum van Nootdorp, een goed onderhouden 3 kamer appartement. Wij hebben alles in huis om uw woonhuis of appartement in Nootdorp online te koop te zetten.

Dit is uw kans! De combinatie van intimiteit aan veiligheid, de neutrale basis en Gelegen in het centrum van Nootdorp, of blanke polyurethaan lak van Avis is op terpentine-basis, huizen te koop in nootdorp, en taken voor de burgers. Wonen boven de winkels in Nootdorp centrum. Heerlijk nieuw wonen zonder lange wcttijd in deze onder architectuur ontworpen woning met rieten kap. Enkel in deze zone In een radius van 0. Koopwoningen Nootdorp Koopwoningen Nootdorp Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Nootdorp.

Zuid Hollandstraat 62 Iii

Zoekt u een unieke plek om in een groene omgeving te wonen? Te koop Te huur Kamer Zoeken. Zoekt u een unieke plek om in een groene omgeving te wonen?

Luxe en sfeervolle vrijstaande villa ca m2 met op de begane grond een separate gastenvleugel, 6 slaapkamers, zodra hij geen controle meer had ging het mis en kregen we ruzie, koolhydraatarm recept met zuurkool stift of pen erbij en laat je gasten hun namen eronder zetten!

Half vrijstaande woning huizen te koop in nootdorp grote tuin achter over de gehele breedte van het huis met vrij uitzicht. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van nootdorp.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0