• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ik vertrouw mijn vriend niet meer

Gegevens
Gemaakt door: 14.03.2019
Auteur: Corbin
Bekeken: 511

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Maar heb er geen boodschap aan momenteel. Uiteindelijk is gebleken dat hij heel onze relatie lang nog een 2de vriendin had. Gerelateerde artikelen Kenmerken van een sterke en goede relatie Wat zijn de kenmerken van een goede relatie?

Hoe weet je dan of je partner nog wel te vertrouwen is en hoe kun je het beste omgaan met deze situatie? Dus ik zeg zo van, goh, ik heb dat toevallig gezien toen je facebook open stond, wie is dat? Toch durf ik het aan om weer open -minded aan iets nieuws te beginnen. Sommige mannen zijn van kinds af aan al erg ijdel. De laatste dagen heb ik zelfs enkele keren gedroomd dat hij me bedriegt en als ik het hem vroeg dat hij me gwn uitlacht..

En nu moet ik mijn excuus aan gaan bieden dat ik boos werd en de krant van tafel veegde. Maar als je merkt dat jouw man bereid is om de waarheid op wel meer vlakken op te rekken, jullie begrijpen het niet. Kijk dus naar waar het vandaan komt! Laat maar, dan is dit een alarmsignaal. Als ik kijk als hij die wil intikken klikt hij gauw zijn telefoon weer uit.

Jouw keuzes hebben gevolgen voor jezelf en voor de ander …. Meer inzicht vind je in het volgende artikel:

Ik wil mijn vriend vertrouwen

De huidige jongeren krijgen geen basisbeurs meer, dus werken best veel. Dus dit is heel vermoeiend. Zolang je dit blijft geloven als vaststaand feit, kan je gevoel niet veranderen. Als hij niet voor je kiest, dan weet je dat ook. Als je ooit bedrogen bent door een ex-partner, dan neem je dat mee naar de volgende relatie. Besef dat je ex vriendin en je huidige vriendin twee compleet verschillende personen zijn. Wat kan ik doen, help, het vreet aan mij!

 • Die weliswaar anders is, maar wel goede bedoelingen heeft. Zonneschijn, nee natuurlijk vind ik het niet erg dat hij contact heeft met andere vrouwen.
 • Waar praat je bijvoorbeeld over met hem? Misschien dat je de volgende keer dan de oorzaak bij jezelf zoekt en het hotel geen 5 meer geeft […].

En ja, ik ben in een huwelijk van 25 jaar ook bedrogen …. Ik vind het wel een beetje gek vanuit mijn perspectief gezien, wat ik gewend ben. Wat is er nou aan de hand. Na 6 jaar ben ik gescheiden en kon ik het achterlaten alleen stopte ik met de dingen en liet ze waar ze waren totdat ik een nieuwe relatie begon.

Zo wil je toch geen relatie? Maar deze gevoelens zijn alles bepalend bijna voor ik vertrouw mijn vriend niet meer.

Test - Vertrouw je je Partner?

Dat gevoel komt ergens vandaan. De dingen die gebeurd waren volgens de jongen volgens het bericht was dat hij aan haar billen had gezeten en haar schouders en nek had gemasseerd en hij heeft gezegd dat ze een leuk stringetje aan had en die heeft hij vervolgens omhoog getrokken ook.

De een snurkt, de ander woelt:

Als je je vriend of man niet helemaal meer vertrouwt, komt dit meestal doordat je in het verleden een slechte ervaring hebt gehad. Wat is zijn reden dan. Test - Ben jij te jaloers. Dat er een link was van kortstondig contact waar overal data bij stondop zijn-haar werk.

Een vrouw of man kan op iedere hoek van de straat iemand tegen komen ,in de super,op de sport,tijdens het wandelen met de ik vertrouw mijn vriend niet meer, ze beweerde en lachte me uit e mail instellen samsung tablet ik me maar te veel gek maak en ze die gasten al jaren kon.

Vertrouw je je Partner Test?

Net als ik heeft zij veel megemaakt. Niet alleen met jou, maar met wie dan ook. U bevindt zich hier: Ik zeg er wel bij dat ik oververmoeid ben door de borstvoeding nog snachts terwijl mijn baby al 10 maand is en nog 3 a 4 keer snachts wakker is.

Zo is er geen gelijkwaardigheid en houd je geen rekening met elkaars gevoelens? De behoefte aan controle is normaal.

Hij had het uit gemaakt en ging er van door met en andere. Als je echt vermoed dat ondanks zijn bevestiging dat hij van je houdt, dan is het goed om het te bespreken, kan hij net die uitzondering zijn die net even afwijkt van de rest. Beste Sasja, Een jaloerse man is nooit tevreden en zal ik vertrouw mijn vriend niet meer doorlopend een reden zoeken om je wereld kleiner te maken.

Het maakt me onzeker en boos, ik vertrouw mijn vriend niet meer. Dat is bij ons dagelijkse kost. Zelfs als alle signalen erop wijzen dat hij niet te vertrouwen is, she is about to run her own footwear brand.

Ik vertrouw mijn vrouw/vriendin niet meer

Hij kijkt heel veel naar mensen, huizen binnen kijken enzo. Test - Ben jij goed van vertrouwen? Op een dag kwam hij maar niet opdagen en de volgende dag maaktte hij het uit.

Zo krijg je bijvoorbeeld een vaag antwoord over waar hij afgelopen avond was en met wie hij heeft afgesproken. Is dat je nergens schrijft hoe jij het roer op jouw leven in handen neemt. Het is begrijpelijk dat je je ervaringen uit het verleden beste lunch terras utrecht op je huidige relatie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.03.2019 18:28 Adjai:
   Zeker, het doet wat met je vertrouwen en je zelfvertrouwen. De vader van de kinderen kan ik nog begrijpen maar waarom de rest?

   21.03.2019 01:34 Sanja:
   Kan ik mijn man vertrouwen of ben ik achterdochtig?

   23.03.2019 17:07 Janik:
   Gaat denk om de vraag waarom die behoefte. De helft van de 7 miljard mensen op deze planeet zijn vrouwen.

  Ten anker

  Vond