• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Leuk uit eten winterswijk

Gegevens
Gemaakt door: 27.03.2019
Auteur: Frederica
Bekeken: 464

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Voor het eerst bij de Nachtwacht gegeten en verrast door het niveau van zowel de keuken als bediening. De wijnen werden afgestemd op de gerechten.

Idem met de bioscoop. Bediening vriendelijk en duidelijk over de gerechten. Ze hebben niet specifiek een kindermenu op de menukaart staan, maar toen we gevraagd hadden konden ze het zonder problemen maken.

En dat is het altijd geweest. Gekozen voor een 3 gangen verrassingsmenu en wat hebben wij genoten!! Een paar verrassingsmenus, twee tournedos en een vis van de dag.

Alles smaakte overigens uitstekend. Een zacht geroezemoes en achtergrondmuziek zonder hinderlijk te worden. Het 3-gangen verassingsmenu was heerlijk. Alles was zeer smaakvol. Lekker eten, we keerden zeer voldaan en blij en zeer tevreden huiswaarts, leuk uit eten winterswijk, vriendelijke bediening.

 • Leeftijd tussen 21 en 30 jaar. Vriendelijke groet, Tine Hubers.
 • Verrassingsmenu is echt een aanrader! Bediening was heel attent.

Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Ik zou dit zeker aanbevelen bij vrienden en we komen hier zeker terug. Het eten was heerlijk! We zijn écht welkom geheten bij binnenkomst. Lekker eten bij Effe Anders Mooie wandelroute http:

De tafel die ze voor ons hadden was alleen half in de zon. De Nachtwacht, bedankt voor een gezellige avond! Maar ook net buiten het centrum is Wok Wamelink een aanrader, en ook de chinese muur. Voor de kinderen is misschien Leuk uit eten winterswijk in Lievelde wel erg leuk. Elly en Berd Stapelkamp 36 punten.

VIVA op social media

Al met al een fijne avond en lekker gegeten! We hebben de kok de vrije hand gegeven en een 4 gangen verrassingsmenu besteld, dat inclusief wijnen wer geserveerd. Voor het eerst bij de Nachtwacht gegeten en verrast door het niveau van zowel de keuken als bediening.

Heerlijk gegeten en gezellige sfeer. De Nachtwacht op 14 september Goede ingredinten, voor de lezers in de familie leuk uit eten winterswijk het misschien leuk om bij de boekenmarkt te kijken.

Bredevoort is ook al genoemd, pure smaken. Gezellig en lekker gegeten, 4 gangen verrassingsmenu.

Vriendelijke groet, Tine Hubers. Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten bij de Nachtwacht. Wijntje erbij, een verrukkelijke soep van erwtjes en gevuld met stukjes zalm en daarna een heerlijke lunch met o.

Het was gezellig druk zonder dat dat ten koste ging van de intimiteit. Ook de bediening is professioneel en zorgzaam. Een puntje voor verbetering vind ik de wijnkaart, het 4 gangen verrassingsmenu, leuk uit eten winterswijk. Als dit niveau gehandhaafd wordt, mooie vernieuwing van het interieur.

Heerlijk gegeten, gaan we zeker terug naar dit restaurant. Zwembad in Winterswijk is niks aan. Prettige sfeer, weinig keuze voor bij het heerlijke eten.

Uitgelichte restaurants in Winterswijk

Alles smaakte overigens uitstekend.! Een mooie afsluiting van een lang Pinksterweekend. Gewoon een gemoedelijk restaurant waar je op een relaxte manier kunt genieten van mooie gerechten, in een knus heden daags restaurant. Bediening vriendelijk en duidelijk over de gerechten.

Toprestaurant in Winterswijk; zou gemakkelijk mee kunnen dingen naar Frans restaurant van het jaar zie het blad Leven in Frankrijk. Wat uitgaan betreft is het behoorlijk rustig. Ga deze dingen sowieso in de volwassen groep gooien: Community Hoe was jouw ervaring.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.04.2019 17:48 Leendert-Jan:
   Onze ervaring bij De Nachtwacht is erg goed. Elly Verbaan punten.

   09.04.2019 20:42 Wytske:
   Frikadel had het frituurvet niet gezien, was gekookt!! Ik wacht op het recept!

   15.04.2019 22:48 Rudolph:
   Op 26 mei 2e Pinksterdag hebben we hier met een gezelschap van 5 personen heerlijk gedineerd.

  Ten anker

  Vond