• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Beoordeling cruise schip rembrandt van rijn

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2019
Auteur: Rieuwert
Bekeken: 916

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De bemanning was ook geheel vernieuwd op de kapitein na. Daarbij kunnen de passagiers op het zonnedek blijven, mits ze blijven zitten. Oftewel, kwaliteit wat al het personeel begrijpt hoe ze het de gasten tot de zin kunnen maken op allerlei manieren.

The crew The crew of the ´Rembrandt van Rijn´ consists of  9 experienced crew and 2 expedition guides and a cook. De reis ging van Passau naar Arnhem.

Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Met zijn fraaie interieur en de uitmuntende verzorging aan boord, staat de Rembrandt van Rijn met recht als exclusief te boek. De kapitein was heel vriendelijk en voor iedereen gelijk en nog heel jong 31 jaar.

Cruise ship Rembrandt van Rijn scores a 9.

De bemanning van het schip zijn geweldig,zo lief en behulpzaam. De wifi deed het niet op de eerste dag. Electrical outlets are standard European with two thick round pins. Op de stomste vragen weet hij met het grootste geduld antwoord te geven, daarbij de indruk wekkend dat het een heel intelligente vraag was.

Although we spend as much time as possible ashore, you are welcome to remain aboard the ship if you like, beoordeling cruise schip rembrandt van rijn.

47 reviews Cruise ship Rembrandt van Rijn

Ample time will be devoted to wildlife, vegetation, geography and history. De bemanning van het schip zijn geweldig,zo lief en behulpzaam.

Electrical outlets are standard European with two thick round pins. Hallo, Na bijna 10 jaar vier cruises per jaar met Rembrandt van Rijn, Davinci en Antonio Bellucci kan ik mezelf eigenlijk beoordelen als verslaafd aan deze drie schepen. Ook op cultureel gebied zijn er grote verschillen te ontdekken. The vessel was rebuilt as a three-mast passenger sailing schooner in he Netherlands in and sailed in Spitsbergen — and in Galápagos - De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen.

 • Eine super schöne Reise mit der Rembrandt van Rijn vor Westgrönland. The electrical supply aboard the ship is volt 50hz.
 • Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten.

He viajado con Oceanwide a Svalbard y el Noreste de Groenlandia entre julio y agosto de Onder de grote overkapping van het zonnedek vindt u diverse fitnessapparaten en een aantal zitjes, beoordeling cruise schip rembrandt van rijn. Wij vonden de reis leuk, bestemmingen over diverse rivieren. Het was een hele mooie kerstreis. Maar net als de eerste keer: Rembrandt van Rijn 14 dagen. Ook zijn er van van die mensen die altijd wat te zeuren hebben maar echt ongezond.

S/v Rembrandt Van Rijn

Dit keer opvallend meer vrouwen dan mannen; de vorige keer was dat andersom. Add review Add photos Add videos Add acco information. All reviews or Write a review.

Ik voel me altijd verwend,kijk altijd bij het verlaten alweer naar de volgende cruise uit. Alle hutten hebben grote ramen, die u deels kunt openschuiven. Korte namen eindigend op y zal zeker niet de laatste reis zijn met dit schip, helemaal geweldig. Please respect the wishes of non-smokers. The long Norway nights offer travellers on this expedition an excellent chance to take in the beauty and wonder of the Northern Lights.

You can smoke in designated ares. Please respect the wishes of non-smokers. We kwamen niks te kort. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.

Een minpuntje van de lounge beoordeling cruise schip rembrandt van rijn het front. Dress code In keeping with our expeditions atmosphere, dress on board is informal. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving. En ook het prachtige schip De Rembrandt van Rijn had een warme uitstraling.

En ondanks dat het 12 daagde reis was werd er geen poging ondernomen om dit te herstellen. Het was een hele mooie kerstreis.

Ook de rest van de nautische bemanning is uiterst vriendelijk en benaderbaar.

Tolles Team - insbesondere Christian Engelke und Tobias Brehm - mit fundiertem Wissen, fach- und sachkundig in allen relevanten Themen, Hoop familie van Hengst, 29 maart naar Basel tenminste één van jullie weer te zien.

Your physical condition You must be in good general health and you should be able to walk several hours per day. Het eten aan boord is voortreffelijk en dat geldt ook voor de bemanning en bediening.

English German Dutch Spanish. Svalbard es un lugar maravilloso, pero sobre todo Groenlandia es realmente. The average cruising speed on engines is 6,5 knots.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.04.2019 07:09 Frederic:
   On board our vessels we have a non-smoking policy. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten.

   21.04.2019 19:19 Laurina:
   Reisaanbod van dit schip Nieuw. Dat betreft dan met name de kabines.

   28.04.2019 11:33 Inge:
   Our expeditions attract independent-minded travellers from around the world.

  Ten anker

  Vond