• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoijse hoeve someren kerst

Gegevens
Gemaakt door: 23.01.2019
Auteur: Nazmiye
Bekeken: 151

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Deze werden heerlijk geserveerd in een grote mossel pan. Leuk om 'ns met collega's uit te proberen. Avondvullend genieten van heerlijke gerechtjes.

Het was zo dat er nog mensen aan het voorgerecht zaten en andere hadden het hoofdgerecht al. Tonny op 4 juli TaxiJeroen Kanaalstraat De laatste keren dat ik er geweest ben een stuk minder tevreden. Een lekker lunchkaart voor na het wandelen.

Dus voorkom een hoop gedoe. Cafetaria T Hoijse hoeve someren kerst Someren Postelstraat 40a! Soms zakelijk, met vrienden of met mijn gezin? Dan ben je de ideale kandidaat. Ook de bediening vond ik goed. In de winter zijn de openhaarden aan wat meteen een gezellig sfeer geeft.

Eigenaar van restaurant niet voor rede vatbaar en liet rekening schrijven voor dat deel wat we opgegeten hebben.
 • Andere Restaurants in Someren alles zien. Na het hoofdgerecht werden we een beetje aans ons lot overgelaten; iets meer aandacht was prettig geweest.
 • Rob Hogeveen 37 punten.

Reizigers die Hoijse Hoeve bekeken, bekeken ook

Middagje terras en diner. Algemeen directeur Frank en Claudia Smeijers. Binnenkort meer op onze website! Arjan van de Vondervoort 11 punten. Hoijse Hoeve Werken bij de Hoijse Hoeve!

 • Atelier Soul Art Kolerhof
 • De menukaart is ook bijzonder.

De moderne keuken is hier nog niet aangekomen. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant. Veel keuze uit heerlijke gerechten. Soms zakelijk, met vrienden of met mijn gezin.

Contact Klik hier om een bericht naar te sturen.

Contactgegevens

Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Ook voor de kinderen is het daar erg leuk. Maar de bijlagen werden goed bijgevuld. Gezellig, leuke sfeer, en vooral het eten:

Het eten was erg lekker. Wij komen hier zeker vaker terug. Echt een grote tegenvaller! Zo word er aan iedereen gedacht. Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid Cookietoestemming Sitemap.

Hoe was je ervaring?

Had graag nog meer willen proeven, maar op een gegeven moment zit je vol. Van 1,5 uur op soep en een pannenkoek speciaal iets simpels besteld met oog op het jonge kind in ons gezelschap tot 1 uur en een kwartier op een broodje na een fietstocht.

De bediening veel te onervaren bij bijna ieder tafeltje ging het fout.

Noord Brabant transport Asten Zoals verwacht alles naar wens. Er staan ontzettend veel pannekoeken op het menu, maar het hoofdmenu op de gewone kaart mag wat uitgebreider en meer afwisseling. Bediening deed prima zijn best maar we kwamen tenslotte om lekker te eten en zitten nu met stevige nare nasmaak. Hoijse hoeve someren kerst kunnen op tijd bij besteld worden, hoijse hoeve someren kerst.

Deel op Facebook Deel op Twitter. De bediening had alle tijd en aandacht voor de gasten. Leeftijd, breng dit dan ook. Als er bij de bestelling wordt gevraagd of je brood of frietjes bij je hoofdgerecht wilt, vanaf 16 jaar.

In Hoijse Hoeve geweest? Deel je ervaringen!

Veel duurdere gerechten zijn er op de kaart gekomen die ik niet bij de Hoijse Hoeve vind passen. Community Hoe was je ervaring? Leeftijd, vanaf 16 jaar.

Binnenkort meer op onze website. Wij komen zeker nog vaker. Caf d'n bult provincialeweg.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   02.02.2019 16:06 Hager:
   Deel op Facebook Deel op Twitter.

   07.02.2019 04:35 Kaylin:
   Wilt u dat uw bedrijf top Restaurant in Someren wordt?

   16.02.2019 10:56 Anthonie:
   Diverse menu's besteld door het gros van de 13 mensen aan tafel. Ervaring is niet noodzakelijk, enthousiasme wel.

  Ten anker

  Vond