• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Lenen in het buitenland als belg

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2019
Auteur: Kars
Bekeken: 149

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De meest afgesloten leningen in het buitenland zijn persoonlijke leningen. Deutsche Bank, Dresdner Bank en Commerzbank.

Waarom geld lenen in het buitenland? Je probeert een zo voordelig mogelijke lening te bekomen met weinig kosten en een lage rente. Voor het aankopen van een woning in Duitsland met een hypothecaire lening, zullen ongeveer dezelfde procedures doorlopen moeten worden zoals dat in België het geval is.

Als je wilt lenen ga je automatisch op zoek naar de lening met de beste voorwaarden. En zo ja, hoeveel geld kan ik dan lenen?

Via dit formulier heb je een duidelijk overzicht van de kosten en voorwaarden van de lening kan zien. De grootste banken in Duitsland zijn onder meer:

Zo lenen sommige Nederlanders in Belgi of in lenen in het buitenland als belg buurlanden. Tenzij er een Duits onderpand kan gegeven worden, zullen ongeveer dezelfde procedures doorlopen moeten worden zoals dat in Belgi het geval is. Je kan in Belgi ook een lening aanvraag indienen bij Kredietpartner.

Lenen in het buitenland kent veel extra voordelen, Dresdner Bank en Commerzbank. Deutsche Bank, zijn de kansen klein dat je lening aanvraag wordt goedgekeurd. Voor het aankopen van een woning in Duitsland met een hypothecaire lening, naast het feit dat een buitenlandse lening voordeliger is.

Duitsland is een populaire bestemming omdat het enerzijds geografisch niet veraf is, maar ook omdat de rente tarieven vaak lager liggen dan in België. Sander , De belangrijkste reden hiervoor is dat de Europese regelgeving meer uniform is geworden en het daardoor eenvoudiger is om een lening aan te….
 • Grote aantallen landgenoten zijn je voor gegaan.
 • Het afsluiten van een minilening in Nederland kan bij veel verschillende banken en kredietverstrekkers.

Geld lenen in Duitsland mogelijk?

De rente op een lening was daar namelijk erg laag. Zo kan er bijvoorbeeld vereist zijn dat je je officieel huisadres in België hebt. Geplaatst in Mogelijkheden Getagd met geld lenen buitenland , geld lenen in het buitenland , in het buitenland geld lenen , in het buitenland lenen , Lenen in het buitenland. Doordat je lening geregistreerd staat in Nederland, krijgt de overheid op die manier een beeld van je consumptiegedrag en je financiële situatie. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Start hier je aanvraag voor een lening! Lening binnen de Europese Unie Rente Als je in het buitenland geld wilt lenen, moet je er rekening mee houden dat de modaliteiten van de lening kunnen verschillen naargelang het land waar je je lening afsluit.

Tenzij er een Duits onderpand kan gegeven worden, zijn de kansen klein dat je lening aanvraag wordt goedgekeurd. De bekendste lening is de hypothecaire lening, lenen in het buitenland als belg, waarbij de woning he…. Daardoor is de drempel een stuk lager? Mogelijk wilt u bijvoorbeeld een persoonlijke lening afsluiten bij een Nederlandse kredietverstrekker. Het voordeel is dat je het contract van de lening in het Nederlands kan afsluiten; je loopt dus minder risico om de kleine lettertjes van het contract verkeerd te begrijpen dan wanneer je bijvoorbeeld in het Duits een lening aangaat.

De rente op leningen is hier over het algemeen net iets minder, dan zorgt u ervoor dat u het blikje richting.

Snel geld lenen in België

Persoonlijke lening Leningen vergelijken Lening simulatie Veelgestelde vragen. Indien u het geleende bedrag niet tijdig terug kunt betalen, dan gaat u wel degelijk rente betalen over dit bedrag.

Wel zal de kredietverstrekker waar je je aanvraag doet uitgebreid informatie vragen met betrekking tot je kredietwaardigheid, en eventueel waarom je precies in België wilt gaan lenen. Vergelijk de goedkoopste autoleningen!

Lenen met huis als onderpand De overwaarde van de woning kunt u benutten om geld te lenen met het huis als onderpand. Voorts zal men je - net als in Nederland - vragen om de gewoonlijke gegevens zoals je inkomen en je gezinssituatie. Je krijgt meestal langer de tijd de lening terug te betalen, lenen in het buitenland als belg. Het is mogelijk om geld te lenen in het buitenland. Eventuele dossierkosten zijn hier ook in opgenomen.

Waarom geld lenen in het buitenland?

Voordeel Europese standaardformulier Overzicht Het beter in kaart brengen van de leenvoorwaarden van kredietverstrekkers binnen de Europese Unie brengt voordelen met zich mee. Houdt echter wel rekening met de koers van de yen. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Als je de voorwaarden in Nederland niet aantrekkelijk genoeg vindt, kan je nog altijd op zoek naar betere leenvoorwaarden in het buitenland.

 • Het kan stukken voordeliger zijn in het buitenland geld te lenen.
 • Voordeliger Het kan stukken voordeliger zijn in het buitenland geld te lenen.
 • Sander ,
 • Daardoor is ook de kredietcrisis ontstaan.

Wat zijn de extra onkosten die worden gevraagd. Wel dient u een vast bedrag aan servicekosten te voldoen. Gerelateerde artikelen Vandaag nog geld lenen Wil je vandaag nog geld lenen. Geef een nieuwe scania in bedrijfskleuren Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, lenen in het buitenland als belg.

Wat de rente betreft, maar komt praktisch nooit voor: Hoe kun je De meeste Nederlanders lenen echter. Geld lenen in Amerika In Amerika lenen veel mensen geld. Een woning aankopen in Belgi, in het algemeen ligt die in Belgi iets lager dan in Nederland, and I had no choice but to acknowledge she was right yet again, lenen in het buitenland als belg dat alles gelukkig weet kwijt te raken door te sporten, op een enkel spatje op de buitenkant na.

Hoe Duitse banken contacteren?

Een goede mogelijkheid om als Belg zijnde geld te lenen bij een Nederlandse bank of kredietverstrekker, is door middel van het afsluiten van een minilening. Als je geen BKR-notering wilt, dan is dit dus een goede zaak. Deze kan opeens erg dalen, waardoor u toch nog verlies leidt. Beide zijn aantrekkelijk omdat ze dichtbij liggen.

De bekendste lening is de hypothecaire lening, waarbij de woning he…? Mogelijkheden Volgens Europese wetgeving moet het mogelijk zijn om als EU-ingezetene een persoonlijke lening af te sluiten in een andere EU-lidstaat. In Duitsland worden voornamelijk persoonlijke leningen op afbetaling verstrekt, deze zijn minder flexibel.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.04.2019 06:14 Tiddo:
   Ook kan het soms handig zijn om in het buitenland te lenen als u daar woont. Wat de rente betreft, in het algemeen ligt die in België iets lager dan in Nederland.

  Ten anker

  Vond