• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Stalen trap houten treden prijs

Gegevens
Gemaakt door: 01.01.2019
Auteur: Fredrika
Bekeken: 48

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

U bent natuurlijk wel gekomen! Hou je van een strakke moderne look en staat je metalen trap in de gang dan is geplooid staal zeker een aanrader: Enkel wanneer de trap betreed wordt met naaldhakken zal een metalen trap meer geluid maken dan een vergelijkbaar exemplaar in hout.

Onderhoud Na bepaalde steensoorten en beton is metaal één van de meest onderhoudsvriendelijke materialen voor veelvuldig gebruik. De meest gebruikte metaalsoorten om trappen in te vervaardigen zijn inox, aluminium, brut ijzer en gegalvaniseerd ijzer. Bovenstaande trappen bestaan uit gelakt ijzer. Vandaar dat men er nogal eens voor kiest om houten traptreden te nemen in combinatie met inox leuningen.

Anderen bekeken ook Een moderne trap als blikvanger in uw interieurontwerp Niet alleen om het uitzicht van de trap te bepalen maar ook om een praktische reden. Ben je benieuwd hoeveel jouw stalen trap zal kosten dan kan je via ons online offerteformulier steeds prijzen aanvragen.

Metalen trappen worden doorgaans geplaatst in moderne woningen. Mss beter niet gedaan De leuning wordt dan zwart gelakt. Klik hier voor een prijs op maat voor metalen trappen. Een trap plaatsen of renoveren.

Nadelen zijn er nagenoeg niet, behalve dan dat roestvrij staal niet goedkoop is. Bovenstaande trappen bestaan uit gelakt ijzer. Ik heb een offerte liggen van De Moderne Smid voor een dergelijke trap.
 • Hey, Wij zijn op zoek naar referenties van bedrijven die brut stalen trappen plaatsten zoals die van genico www.
 • Nadelen zijn er nagenoeg niet, behalve dan dat roestvrij staal niet goedkoop is. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Contact Ons

Maar aluminium wordt na enige tijd dof, is krasgevoelig en lang niet zo sterk al staal. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en budget zijn al deze materialen prima geschikt voor huiselijk gebruik. Afhankelijk van je wensen mag je volgende prijzen verwachten voor maatwerk:. Of je nu een splinterdun exemplaar wenst of eentje die overloopt in de boekenkast, met metaal kunnen al je wensen vervuld worden. In buitentoepassingen of fabrieksomgevingen maakt het niet uit als de trap wat bijgeluiden produceert tijdens het belopen, maar binnen wil je dit vermijden.

Grote draagkracht Een roestvrij stalen trap komt het best tot zijn recht wanneer deze open wordt geplaatst. Verder moest ook het doorbuigen aangepakt worden wanneer we een trap maken uit 1 deel die ongeveer 3 meter hoog gaat zonder muurbevestiging.

Hoeveel je precies moet betalen hangt onder andere van de volgende factoren af:. Staal is zeer sterk! Een trap in metaal is niet allen bijzonder sterk maar ook toepasbaar in elk type interieur en kan grote lengtes overspannen zonder zware constructies te tonen.

Dat de mogelijkheden met stalen trap houten treden prijs eindeloos zijn bewijzen bovenstaande trappen. Hallo iedereen, Blij te horen dat onze massieve trap zo in de smaak valt.

Een metalen trap op maat: Prijs maken

Dit wordt meestal niet als storend ervaren en geeft de trap net dat tikkeltje meer charme. Wie kwaliteit wil, moet bij het kopen van een roestvrij stalen trap dus dus iets dieper in de buidel tasten. Neem er zeker ook enkele voorbeelden bij zodat je je wensen meteen kan duidelijk maken. De witte in korian is prachtig maar voor ons butget een beetje te veel van het goede.

Blij te horen dat onze massieve trap zo in de smaak valt. Een trap lakken is gegarandeerd dat deze er na een paar jaar niet meer is om aan te zien. Meer info over onze offerteservice vind je hier. White is idd ook mooi maar verschrikkelijk duur. Afhankelijk van je gelukkig nieuwjaar wensen video mag je volgende prijzen verwachten voor maatwerk:.

Zo een trap in een ral kleur zou ik zeker stalen trap houten treden prijs nemen.

Stel uw vraag

Dat de mogelijkheden met ijzer eindeloos zijn bewijzen bovenstaande trappen. Zeer mooie en kwalitatieve afwerking. Een ingewikkelde trap, die bestaat uit veel onderdelen en volledig op maat is gemaakt, zal natuurlijk duurder zijn dan een simpele rechte trap.

Hiervoor heb je dan wel een prachtige designtrap die op maat gemaakt is voor jouw interieur en waar je sloep huren friese meren rest van je leven plezier van zult hebben. Bekijk meer interessante producten over Wand en Plafond. Meer info over onze offerteservice vind je hier.

De belangrijkste voordelen en onderhoudsmaatregelen sommen stalen trap houten treden prijs hieronder op: ? Bovenstaande trappen bestaan uit gelakt ijzer. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Trap prijzen

Door hun grote draagkracht kunnen trappen met gemak verscheidene verdiepingen verbinden met een minimum aan steunpunten. Wat moet je weten over een metalen trap Net zoals elk materiaal heeft ook metaal positieve en negatieve eigenschappen. Metalen trappen Door de prijsstijgingen van hout en de vele constructiemethoden wordt metaal steeds vaker gebruik om trappen mee te vervaardigen.

Klik hier voor een prijs op maat voor metalen trappen. Ook het transport en de plaatsing zijn niet altijd even simpel.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.01.2019 21:51 Tijana:
   Een trap van roestvrij staal inox zal in een modern interieur zeer goed tot zijn recht komen.

  Ten anker

  Vond