• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Van der valk korting restaurant

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2019
Auteur: Jonie
Bekeken: 901

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het ontbijt is op de doordeweekse dagen van Ons lunchbuffet is iedere maandag tot en met vrijdag van

De drie gangen zijn met zorg opgesteld om U van een heerlijk diner te laten genieten. Op de 14e verdieping bieden wij u een wellnesscentre om de dag verkwikkend te beginnen of juist om een inspannende dag ontspannen af te sluiten.

Boek een kamer Boek een arrangement Reserveer een tafel Bekijk de menukaart. Outdoor Fitness Een geavanceerde buitenfitness voorzien van ultramoderne trainingstoestellen. Onderstaande wijnen zijn in geheel te bestellen.

Wijndeals Onderstaande wijnen zijn in geheel te bestellen.

Veel meer dan een hotel Op fietsafstand van Nationaal park De Biesbosch en het historisch hart van Dordrecht, de comfortabel en sfeervol ingerichte comfort- en superior kamers of trakteer uzelf op een luxe ingerichte suite. Diner In het gloednieuwe restaurant kunt u heerlijk genieten van het diner. Wij maken gebruik van cookies. Overnacht in luxe Maak uw keuze uit de diverse kamertypes, gelegen direct aan de rijksweg A Fietsen in centrum Dordrecht Twee van van der valk korting restaurant trouwe Valk huurden op 17 juli bij ons hotel twee 7-versnellingsfietsen!

De keukenbrigade kookt voor u zowel de klassieke Valk gerechten als moderne gerechten.

Inschrijven nieuwsbrief

Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. De keukenbrigade kookt voor u zowel de klassieke Valk gerechten als moderne gerechten. Wijndeals Onderstaande wijnen zijn in geheel te bestellen. Van der Valk Hotel Dordrecht.

Op fietsafstand van Nationaal park De Biesbosch en het historisch hart van Dordrecht, gelegen direct aan de rijksweg A Zondagsbrunch Iedere zondag zal er de zondagsbrunch plaatsvinden bij ons in het hotel.

U kunt tussen

 • Wij maken gebruik van cookies.
 • Wij bieden u elk seizoen een nieuwe à la carte kaart aan met een keuze aan echte klassiekers en vernieuwende seizoensgerechten.

De Zondagsbrunch en vanaf maart kunt u genieten van het Live Cooking buffet. Lunchbuffet Geniet van een uitgebreid lunchbuffet. Dinerdeal Met de Diner Deal gaat u uitgebreid uit eten voor de laagste prijs in n van onze vele Valk Exclusief restaurants.

Het ontbijt is op de doordeweekse dagen van. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Op fietsafstand van Nationaal park De Biesbosch en het historisch hart van Dordrecht, van der valk korting restaurant, gelegen direct aan de rijksweg A Boek een kamer Boek een last minute Boek bed and breakfast barcelona gracia arrangement Van der valk korting restaurant in het restaurant Een zaal reserveren Bekijk onze menukaart.

Restaurant ID

Geniet van de omgeving Ontmoet de stad Dordrecht , vlakbij de havenstad Rotterdam en bekend als de oudste stad van het land. Op fietsafstand van Nationaal park De Biesbosch en het historisch hart van Dordrecht, gelegen direct aan de rijksweg A Alle kamers beschikken over airconditioning, flatscreen televisie, gratis draadloos internet en een ruime badkamer.

Binnenkijken bij Van der Valk Hotel Dordrecht. Welkom terug Doorgaan met boeken. Met de DinerDeal kunt U tegen het laagste tarief heerlijk uit eten in ons hotel?

Maak uw keuze uit de diverse kamertypes, de comfortabel en sfeervol ingerichte comfort- en superior kamers of trakteer uzelf op een luxe ingerichte suite. Boek een kamer Boek een arrangement Reserveer een tafel Bekijk de menukaart. Lunch Ook voor een goede lunch bent u bij vakantiewoning kopen julianadorp aan zee Apeldoorn aan het juiste adres, van der valk korting restaurant.

Boek met Van der Valk Kortingscode en acties van februari 2019

Ons lunchbuffet is iedere maandag tot en met vrijdag van Lunchbuffet Geniet van een uitgebreid lunchbuffet. Van der Valk Hotel Dordrecht Home. Geen ontbijt, geen lunch, maar een overheerlijke zondagsbrunch Reserveer hier.

Met de Diner Deal gaat van der valk korting restaurant uitgebreid uit eten voor de laagste prijs in n van onze vele Valk Exclusief restaurants. Het keukenteam presenteert een keur aan culinaire specialiteiten.

Helaas veel wegopbrekingen maar de omleidingen werden duidelijk aangegeven? Schuif gezellig aan met familie en vrienden. Boek een kamer Boek een arrangement Reserveer een tafel Bekijk de menukaart? Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Met de DinerDeal kunt U tegen het laagste tarief heerlijk uit eten in ons hotel.

Live Cooking

Restaurants Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! Alle toestellen zijn voorzien van instructie en daarnaast is het mogelijk te trainen via een speciaal ontwikkelde trainingsapp.

Wijndeals Onderstaande wijnen zijn in geheel te bestellen. Zondagsbrunch Iedere zondag zal er de zondagsbrunch plaatsvinden bij ons in het hotel.

Lunchbuffet Geniet van een uitgebreid lunchbuffet. Op fietsafstand van Nationaal park De Biesbosch en het historisch hart van Dordrecht, gelegen direct aan de rijksweg A Dinerdeal Met de Diner Deal gaat u uitgebreid uit eten voor de laagste prijs in n van onze vele Valk Exclusief restaurants.

Wijndeals Onderstaande wijnen zijn in geheel te bestellen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.04.2019 13:26 Flore:
   Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag.

   17.04.2019 19:42 Janneke:
   Het keukenteam presenteert een keur aan culinaire specialiteiten. Overnacht in luxe Maak uw keuze uit de diverse kamertypes, de comfortabel en sfeervol ingerichte comfort- en superior kamers of trakteer uzelf op een luxe ingerichte suite.

   27.04.2019 00:41 Sjef:
   Ons lunchbuffet is iedere maandag tot en met vrijdag van

  Ten anker

  Vond