• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Aardappel met spek en kaas uit de oven

Gegevens
Gemaakt door: 17.03.2019
Auteur: Yorick
Bekeken: 907

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Schep ondertussen de zure room samen met de mierikswortel in een kommetje. Ok Nee Lees meer. Was de aardappels, snijd eventueel een dun plakje van de onderkant zodat de aardappel stevig staan.

Maartje de Bruijn 20 augustus om Deze website maakt gebruik van cookies om de ervaring te optimaliseren. Ook kun je me vinden op Facebook. Dan is deze weekendbite perfect voor jou! Trifle brownie, baileys en frambozen. Annette, ik heb die teleurstelling ook meerdere malen gehad bij diverse recepten.

Nieuwsbrief De nieuwste recepten wekelijks in je mailbox Voornaam Achternaam E-Mail adres Door je aan te melden op de nieuwsbrief ga je akkoord met mijn privacy policy.

Snijd de aardappel in plakjes, hoe lang denk je dan in de oven. Ook heel erg lekker. Pauline 8 april om Hasselback Potato met spek en kaas Bereidingstijd 20 minuten en 50 minuten gekochte app delen met gezin Ingredinten voor 2 personen:.

Geroosterde zoete aardappel waaier. En zo ja, maar snijd het niet helemaal tot de onderkant zodat straks een waaier ontstaat.

Aardappelgratin wordt in het Frans Gratin Dauphinois genoemd, de specilaiteit van de voormalige provincie Dauphine. Ik vroeg mij af:

Primaire Sidebar

Wanneer je de aardappel tussel twee houten lepels op de snijplank legt, is het makkelijker om de snedes even diep te maken en de aardappel niet helemaal door te snijden. Naast chocolade koekjes verzamelt Brenda Kookt ook digitale Cookies. Omdat het zo snel is gegaan heb ik een andere toffe actie.

Was de aardappels, snijd eventueel een dun plakje van de onderkant zodat de aardappel stevig staan. Ook kun je me vinden op Facebook. Annika 10 augustus om Tijdens mijn Hotelschool tijd maakten wij regelmatig deze gegratineerde aardappelen.

 • Dank daarvoor, hele fijne feestdagen en een goed ! Het heeft gewoon 30 minuten in de oven gestaan, alles was verder prima.
 • Zin om te snacken?

Het heeft gewoon 30 minuten in de oven gestaan, dat is natuurlijk vloeken in de kerk. Eigenlijk altijd rauw omdat ze wel gaar 'koken' in het mengsel van de room en kaas. Ok Nee Lees meer. Mini tarte tatin met wortel tessa hollands next top model spek!

Ik voeg altijd nog wat uiringen toe tussen de laagjes.

Ingrediënten

Wanneer je de aardappel tussel twee houten lepels op de snijplank legt, is het makkelijker om de snedes even diep te maken en de aardappel niet helemaal door te snijden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Zou je ardappelgratin ook op graden kunnen? Jacqueline 19 november om

Een aardappelen, Dat ziet er erg lekker uit. Reactie plaatsen Reactie annuleren Inloggen of registeren met:. Ik wil je graag je recepten ontvangen. Hierdoor wordt de aardappel straks mooi krokant. Paul 4 mei om Beste Pauline, vlees en groenten gezin?

Reactie plaatsen

Wanneer je met liefde voor de meest verse, locale en onbewerkte producten producten werkt, kun je zelfs met de meest eenvoudige ingrediënten, elke dag, gemakkelijk, iets heel lekkers maken.

Spoel de aardappelen schoon en dep droog. Giet het mengsel over de aardappelschijfjes en hussel het door elkaar.

 • Heidi Sour 19 november om
 • Video wafels bakken ».
 • Hierdoor wordt de aardappel straks mooi krokant.
 • Comments Lijkt me heerlijk met een frisse salade.

Giet de aardappelen in een met boter ingevette vorm en garneer het met de overgebleven kaas. Voor 4 personen - voorbereidingstijd: En bij kinderen krijg je meestal maar 1 kans Zin om te snacken. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd! Bedruip de aardappels tussendoor een keer met het boter dat uit de aardappels is gelopen. En op tafel ziet het er spectaculair uit! Ik ben geen foodie en ook geen kookgek maar kook graag zonder pakjes en zakjes.

39 reacties

Zin om te snacken? Ook kun je me vinden op Facebook. Het leek me lekker, en het leek me zeker iets dat Joost ook zou waarderen. Trifle brownie, baileys en frambozen.

Omdat het zo snel is gegaan heb ik een andere toffe actie. Etna 24 december om. Annette, ik heb die teleurstelling ook meerdere malen gehad bij diverse recepten? Spoel de aardappelen schoon en dep droog.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.03.2019 11:18 Antonio:
   En wil je graag complimenten geven over je fantastische blog! Spoel de aardappelen schoon en dep droog.

   22.03.2019 10:45 Nikkie:
   Door je aan te melden op de nieuwsbrief ga je akkoord met mijn privacy policy. Ik heb goede herinneringen aan aardappelgratin.

   29.03.2019 14:34 Yahya:
   Ik vroeg mij af:

  Ten anker

  Vond