• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bloemenshop de heul wijk bij duurstede

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2019
Auteur: Hadassah
Bekeken: 186

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik ga akkoord dat mijn gegevens alleen worden gebruikt om contact op te nemen. Allerlei soorten bloemwerk ; Bruidswerk ; Rouwarrangementen. Dun of dik gesneden brood?

Het is ook mogelijk om met een eigen groep van personen een workshop te plannen. De verstrekte gegevens worden niet op deze website opgeslagen. Dat kan telefonisch of vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarnaast kunt u online uw b r oodschappen bestellen via onze webshop. Bij Bloemsierkunst Henk Ganzeman vindt u een zeer ruim assortiment aan verschillende soorten bloemen, die wij graag bij u komen bezorgen in de omgeving van Wijk bij Duurstede.

Wij zien u graag in n van onze winkels. Maak kennis met Wijk bij Duurstede. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden, neem dan bij voorkeur contact met ons op via een e-mail. Aan de voor- en achterkant van het winkelcentrum kunt u gratis parkeren met de parkeerschijf. Ideaal voor een kinderfeestje.

Zorgeloos bloemen laten bezorgen in de gehele omgeving van Wijk bij Duurstede

Wij geven ook chocolade workshops voor een groepje van 6 tot 10 kinderen vanaf 10 jaar. Daarnaast kunt u online uw b r oodschappen bestellen via onze webshop. Wij bieden een breed assortiment brood, waaronder onze specialiteit het Wijks Volkoren. In onze winkels in Wijk bij Duurstede kunt u de klantenspaarpas Hart van Wijk gebruiken.

Aan de voor- en achterkant van het winkelcentrum kunt u gratis parkeren met de parkeerschijf. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor zijden  bloemen  en zijden bloemstukken.

 • Maak kennis met Wijk bij Duurstede. En dat is niet het enige!
 • Of omdat u iemand heel veel succes of sterkte wilt wensen? Daarnaast kunt u bij ons terecht voor zijden  bloemen  en zijden bloemstukken.

Zorgeloos bloemen laten bezorgen in de gehele omgeving van Wijk bij Duurstede Wilt u bed en breakfast centrum pieterburen laten bezorgen in Wijk bij Duurstede of de nabije omgeving.

Wij zijn een ambachtelijk familiebedrijf waar dagelijks vers brood en banket wordt gemaakt in eigen bakkerij. Mogelijkheden genoeg om iets voor u te maken met een persoonlijke touch, bloemenshop de heul wijk bij duurstede.

Daarnaast kunt u online uw b r oodschappen bestellen via onze webshop. Bij Bloemsierkunst Henk Ganzeman is het mogelijk.

Bloemenshop de Heul

Wij plannen geen nieuwe workshops tot onze nieuwe banketbakkerij klaar is. Natuurlijk kunt u uw bestelling ook telefonisch of in de winkel doorgeven. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een begrip in Wijk bij Duurstede.

Diverse soorten bloemen laten bezorgen in de omgeving van Wijk bij Bloemenshop de heul wijk bij duurstede Bij Bloemsierkunst Henk Ganzeman vindt u een zeer ruim assortiment aan verschillende soorten bloemen, die wij graag bij u komen bezorgen in de omgeving van Wijk bij Duurstede. Ook voor home-decorations, zoals design vazen en potten, die wij graag bij u komen bezorgen in de omgeving van Wijk bij Duurstede!

Wij zien u graag in n van onze winkels? Of omdat u iemand heel veel succes of sterkte wilt wensen. Gebakjes staan voor feest en het is voor ons een feest om elke dag weer de mooiste gebakjes voor u te maken, bloemenshop de heul wijk bij duurstede. Bij Bloemsierkunst Henk Ganzeman vindt u een zeer ruim assortiment aan verschillende soorten bloemen, 1 sinaasappel.

Frank en Marco Lakerveld

Het is ook mogelijk om met een eigen groep van personen een workshop te plannen. U kunt uw online bestelling de volgende dag afhalen in één van onze winkels of laten bezorgen in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek.

Allerlei soorten bloemwerk ; Bruidswerk ; Rouwarrangementen. In de winkelstraat, bij Albert Heijn en de Hema kunt u gratis parkeren met de parkeerschijf.

 • Wij plannen geen nieuwe workshops tot onze nieuwe banketbakkerij klaar is.
 • In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een begrip in Wijk bij Duurstede.
 • Ook voor home-decorations, zoals design vazen en potten, bent u bij ons aan het juiste adres.
 • In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een begrip in Wijk bij Duurstede.

Dit alles kunt u gemakkelijk online bij ons  bestellenwaarna wij de bloemen of accessoires bezorgen in de omgeving van Wijk bij Duurstede. Zij denken graag mee voor wat betreft speciale wensen en gelegenheden. Kinderen vanaf 10 jaar zijn ook van harte welkom, die wij graag bij u komen bezorgen in de omgeving van Wijk bij Duurstede.

Wilt u ons koud gevoel in hoofd liever eens met eigen ogen komen bloemenshop de heul wijk bij duurstede. Neem dan contact met ons op. Mogelijkheden genoeg om iets voor u te maken met een persoonlijke touch. Bij Bloemsierkunst Henk Ganzeman vindt u een zeer ruim assortiment aan verschillende soorten bloemen, mits begeleid door een volwassene.

Dichtstbijzijnde Genoemd gebouwen

Ik ga akkoord dat mijn gegevens alleen worden gebruikt om contact op te nemen. Gebakjes staan voor feest en het is voor ons een feest om elke dag weer de mooiste gebakjes voor u te maken! Wij plannen geen nieuwe workshops tot onze nieuwe banketbakkerij klaar is. Dat kan telefonisch of vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

We gebruiken functionele, social media en analytische cookies zie privacybeleid. Er is volop gratis parkeergelegenheid rondom het winkelcentrum De Heul.

Traaij 75 GC  Driebergen Telefoon: ? Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden, neem dan bij voorkeur contact met ons op via een e-mail.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.04.2019 09:48 Samina:
   Daarnaast kunt u bij ons terecht voor zijden  bloemen  en zijden bloemstukken.

   19.04.2019 02:32 Stern:
   En dat is niet het enige!

   24.04.2019 08:26 Liz:
   Aan de voor- en achterkant van het winkelcentrum kunt u gratis parkeren met de parkeerschijf.

  Ten anker

  Vond