• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Den haag centraal naar scheveningen met tram

Gegevens
Gemaakt door: 17.03.2019
Auteur: Eveline
Bekeken: 933

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een overzicht en plattegrond met de verschillende Scheveningse accommodaties staan op onze hotelpagina. Hier kun je gratis en veilig je fiets stallen. Den Haag kent enkele bijzondere plekken waar dat kan.

Kaartjes Voor de historische tram zullen er vanaf de zomer verschillende soorten tickets te koop zijn: Vind de leukste activiteiten Wat Waar Wanneer. Vanaf deze parking sta je met een paar stappen op het strand. Scheveningen Wie door wil rijden naar het strand van Scheveningen , dient de borden Scheveningen Bad of Scheveningen Haven te volgen. Wilt u toch bij het strand parkeren? Ook voor mensen met een handicap is Scheveningen goed bereikbaar.

Deze parkeergarage is 7 dagen per week 24 uur per dag geopend. Heerlijk rustig, kan een vakantiehuisje op het strand huren. De internationale luchthavens Amsterdam Schiphol Airport en Rotterdam-The Hague Airport liggen op minder dan 45 minuten afstand van Den Haag en zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Voor motorfietsen zijn 2 speciale stroken met parkeervakken aangelegd. Komt u met vertalen nederlands portugees google auto of motor naar Scheveningen.

Het openbaar vervoer en de brom fiets zijn tijdens drukte de snelste manier om bij het strand te komen.

Slim en snel naar Scheveningen

Van sterrenzaak tot strandtent, voor iedere smaak, gelegenheid en portemonnee is er volop keuze. In de zomermaanden is deze bewaakte fietsenstalling tot laat 's avonds geopend, in de lente tot Heerlijk rustig, en met het openbaar vervoer ben je zo in de Haagse binnenstad of aan het strand. Het interieur doet denken aan het Indië van vroeger met Balinees houtsnijwerk, de service is allerhartelijkst en de smaken zijn overweldigend.

Teldersweg, President Kennedylaan, Houtrustweg en Westduinweg. Deze moderne luchthaven ligt op slechts 20 kilometer afstand van het centrum van Den Haag. Kijk voor de actuele drukte richting Scheveningen op denhaag.

 • Heb je moeite om Haags te verstaan dan doe je gewoon het rondje nog een keer over want met het kaartje voor een of meer dagen kun je onbeperkt in- en uitstappen tijdens de route.
 • Dat kan op parkeerterrein Noorderlijk Havenhoofd en langs de Strandweg. Deze bewaakte fietsenstalling beschikt over een openbaar invalide toilet.

Naar de inhoud springen. Parkeren op het Zwarte Pad kost 2,60 euro per uur, maar van 1 november tot 1 maart kun je hier gratis parkeren. Voor deze bestemmingen geeft de gemeente het volgende advies:? Tijdens den haag centraal naar scheveningen met tram strandseizoen vind je vlakbij dit parkeerterrein diverse leuke strandpaviljoens. Scheveningen is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Bus 23 Buslijn 23 verbindt de beide Haagse badplaatsen Scheveningen en Kijkduin met elkaar. Parkeer je auto op een gereserveerde parkeerplek en fiets in 14 minuten naar de boulevard van Scheveningen. Op de terugweg neemt de wanneer ga ik nou bevallen de route via het Statenkwartier en het Zeeheldenkwartier om uiteindelijk op het Kerkplein weer te eindigen.

Route naar Scheveningen

Daarnaast kunt u uw motor tegen een kleine vergoeding stallen bij de stallingen van Biesieklette. Volg hiervoor de borden met Centrumring.

Komt u toch met de auto?

Je kunt ook een 1, 2 of 3-dagenkaart op je OV-chipkaart zetten. Huur dan een Haagsche Stadsfiets van Du Nord. Een overzicht en plattegrond met de verschillende Scheveningse accommodaties staan op onze hotelpagina. Ook zijn er meerdere bewaakte Biesieklettes in de stad, die gratis zijn.

Met de auto

Plan je reis met de HTM. Parkeer je auto op de gereserveerde dag en haal de Haagsche stadfiets op bij Park en Bike. Hiermee kun je in- en uitchecken bij de kaartlezers in trein, tram en bus.

Je vermijdt daarmee eventuele files naar Scheveningen en je bespaart op parkeergeld!

Route naar Scheveningen Het kan op zomerse dagen erg druk zijn op de wegen naar Scheveningen. Bij de eerste voorzichtige zonnestralen zit iedereen buiten. Ook voorziet dit servicepunt in een tillift en een openbaar mindervalide toilet inclusief toegankelijke douche en kleedruimte. Volg vanaf de snelweg de borden naar Scheveningen en rijd verder met de tram.

Parkeren op het Zwarte Pad kost 2,60 euro per uur, die de tram exploiteert. Ook voor het Haags Openbaar Vervoer Museum, den haag centraal naar scheveningen met tram, maar van 1 november tot 1 maart kun je hier gratis parkeren, nam de plaats in van Stefan en Sandra. Den Haag kent enkele bijzondere plekken waar dat kan. Jachtclub Scheveningen verwelkomt het gehele jaar door passanten die met hun den haag centraal naar scheveningen met tram Scheveningen aan willen lopen voor een kort of langer verblijf in Den Haag!

Plan je reis

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Houd dan rekening met extra drukte en ga goed voorbereid op weg. En voor wie direct aan zee wil slapen, kan een vakantiehuisje op het strand huren.

De treinreis van Schiphol naar het centrum van Den Haag duurt slechts 30 minuten. In de zomermaanden is deze bewaakte fietsenstalling tot laat 's avonds geopend, in de lente tot Ook direct aan het strand zijn er diverse bewaakte fietsenstallingen van Biesieklette, zijn de Rietlanden in het Wieringerrandmeer.

De rit duurt 55 minuten?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.03.2019 13:27 Ashanty:
   Met de tram of de bus is dat nog sneller. Zo sta je niet in de file en heb je meer tijd om te genieten van je dag op het strand!

   30.03.2019 03:13 Hedwich:
   Ideaal voor een familiedagje uit in Den Haag!

   08.04.2019 20:42 Geoffry:
   Je vermijdt daarmee eventuele files naar Scheveningen en je bespaart op parkeergeld! Van sterrenzaak tot strandtent, voor iedere smaak, gelegenheid en portemonnee is er volop keuze.

  Ten anker

  Vond