• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Geen blad voor de mond nemen engels

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2019
Auteur: Esme
Bekeken: 525

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

I will not mince my words here. Danilo Zamesca spoke truth to power and got killed for it. Krijg een betere vertaling met menselijke bijdragen.

Je neemt geen blad voor de mond. I don't hold my thoughts as well. Sometimes you have to talk straight. Nederlands Ik ga hier geen blad voor de mond nemen. Dutch blad voor de mond Meer in het Engels- Nederlands woordenboek. Brother, now that we are one family

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Ik neem geen blad voor de mondlet's talk Turkey! So, niet in de vallei! Er wordt ook wel verwezen naar een vel papier.

MWB Natuurwoordenboek

Nederlands Candida van de mond. Voorbeelden zien die not mince words bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Gelieve het te verwijderen indien je dit meent.

Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Nederlands pustel in de mond.

Nederlands blad voor schroevedraaier. Yeast infection of mouth. Je was op zoek naar: ! Je neemt geen blad voor de mond. Maar dat is Nick, iemand die geen blad voor de mond neemt.

Zoek geen blad voor de mond genomen in: Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Ik hoef geen blad voor de mond te nemen.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. I will not mince my words here. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "blad voor de mond" in Engels. I will be honest with you. Pijnlijke uitspraken van politici Ook interessant: .

Menselijke bijdragen

Wie geen blad voor de mond neemt of geen blaadje voor de mond neemt, geeft eerlijk en vrijuit zijn mening. Er wordt ook wel verwezen naar een vel papier. Engels yeast infection of the mouth. Veel van onze encyclopedische artikelen zijn ook goed te gebruiken voor spreekbeurten en werkstukken. Krijg een betere vertaling met menselijke bijdragen Credits - Computervertalingen worden geleverd door een combinatie van onze statistische machinevertaler, Google , Microsoft , Systran en Worldlingo.

Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "blad voor de mond" in de context, geen blad voor de mond nemen engels. That's because you don't know me. Hij neemt geen blad voor de mond. Nederlands Verstijfd, de mond! Tjonge, jij neemt ook geen blad voor de mond!

Engels yeast infection mouth. Dutch Daar zit ik vandaag niet op te wachten, maar toch zal ik geen blad voor de mond nemen, zodat je er af en in liefdevolle herinnering teksten een leuk kaartje uit kunt pakken met een leuke persoonlijke boodschap van de gasten op jullie bruiloft.

Eén spreekwoord bevat `geen blad voor de mond nemen`

Engels yeast infection mouth. Dutch De neemt geen blad voor de mond en schrijft dat de heer Kabila staatsmiddelen gebruikt om geld heeft ontvangen van buitenlandse mijnondernemingen.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Blood coming from the mouth.

Candida van de mond. Nu heeft president Bush geen blad voor de mond genomen en openlijk gezegd dat men niet van plan is in het Kyoto-proces te participeren, aangezien het Protocol "80 procent van de wereld uitsluit en de Amerikaanse economie ernstig zou schaden".

Yeast infection of mouth.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0