• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Koken met karin slim zonder pakjes en zakjes

Gegevens
Gemaakt door: 17.03.2019
Auteur: Jos
Bekeken: 539

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Want als je iets maakt uit dit boek — dat een hoofdrol toekent aan groente, maar vlees en vis zeker niet uit de weg gaat -, dan verwijst Karin Luiten naar andere recepten, waar je de overgebleven ingrediënten in kunt verwerken. Nog een prettige dag.

Duurzaam leven was nog nooit zo lekker en makkelijk. Afgeprijsde boeken Alles 7,50 Alles 10,00 Alles 12,50 Alles 15, Samenvatting Slim zonder pakjes en zakjes volgens de methode Koken met Karin betekent elke dag gevarieerd en lekker eten, optimaal gebruikmaken van wat je in huis hebt, efficiënt boodschappen doen en niks weggooien. Een kookboek naar mijn hart! Karin Luiten leert ons al jaren om te koken zonder pakjes en zakjes; hoe makkelijk dat is en vooral hoeveel smakelijker dat is.

Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam. Maar ook wat saai. Wat is er eigenlijk mis met pakjes en zakjes. Verschenen in en sindsdien 12 keer herdrukt. Hoewel groenten de hoofdrol spelen is het boek niet vegetarisch.

Overige kenmerken Extra groot lettertype Nee.
 • Meer uit de serie Koken Met Karin. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam.
 • Schrijf zelf een beoordeling.

Samenvatting

Als er één vrouw is die de waarde van pure producten waardeert, is zij het wel. Ik deed het al eventjes, maar dit boek is zeker een goede hulp! Hvwjet Gorinchem 1 februari Print dan je checklist en kom naar een van onze Bruna winkels!

Het wordt ons door marketingtools aangeleerd dat kant-en-klaarmaaltijden en maaltijden uit een pakje zoveel makkelijker, gezonder en sneller zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies. Veelal eenvoudige, maar toch goede recepten. Daar ben ik helemaal niet per definitie tegen. Mooi van opmaak en duidelijk beschreven! Rekenmachine en bureau accessoires.

Eenmaal in huis bleek dat de recepten veel meer tijd in beslag namen dan vermeld werd. Na het zien van een tv programma dit boek aangeschaft met hoge verwachtingen.

KIES EEN WINKEL

Met dit kookboek in de hand kan je zomaar een jaar vooruit en jij en je gezin leren dan vast en zeker zelf nieuwe maaltijden te bedenken met de kliekjes die jullie overhouden.

Pakjesmarketeers hebben ons decennialang ingeprent dat pakjes en zakjes gemak en tijdwinst opleveren. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.

Goede kwaliteit Voordelige koop recepten zijn makkelijk te maken? Porties en hoeveelheden zijn helemaal in orde. En ook nog goedkoper, is haar boodschap aan de lezers. Dit is een boek waarin recepten staan om gezond te eten. Mimi81 18 oktober Ik raad dit product aan.

Karin Luiten

Een kookboek naar mijn hart! Ik heb het boek doorgelezen en volgens mij kun je heerlijk variëren en er je eigen twist aan geven! Voor iedereen maakbaar Persoonlijk denk ik dat dit boek records gaat breken.

Ik vind het een leuk boek met lekkere recepten. Allemaal recepten die niet fout kunnen, en dan nog zonder pakjes en zakjes. Het was wel wennen, koken met karin slim zonder pakjes en zakjes, Franse en Indonesische restaurantkok. Een stuk gezonder en veel minder zout. Op 2 juli vierden we de e aflevering in de vorm van een speciaal antipakjesthemanummer, maar wij hoeven geen macaroni meer met een pakje, is het goed om te bepalen wat voor belegger jij precies bent.

Channiej Vijfhuizen 29 augustus Daar heb je een heikel punt. De methode van Koken met Karin jayden winston johannes post verder met duurzaamheid.

Met 'Slim zonder pakjes & zakjes' nog niet gevonden wat je zocht?

Ze schrijft met vaart en humor, en presenteert bijzonder smaakvolle recepten, zonder dat je meteen uren in de keuken staat. Onder aan elk recept staan ook nog tips wat je kunt doen met ingrediënten die je overhoudt. En zelfs bij de niet-vega recepten staan vaak variatiesuggesties om het gerecht alsnog vegetarisch te maken.

Het staat er allemaal in. Daarnaast staan er ook vrij veel recepten in waar we niet zoveel aan hadden of die we al wel kenden. Met als bonus dat je er ook een vrolijk doch kritische column bij krijgt ook allemaal hier online te vinden.

Dat levert liefst bijzondere originele, smakelijke en foolproof recepten op.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.03.2019 06:10 Gerlinda:
   Een heerlijk kookboek, letterlijk en figuurlijk.

   28.03.2019 19:36 Miki:
   Groetjes, Jim van bol.

   29.03.2019 08:15 Rahel:
   Ook aan de tips heb ik veel gehad. Zoals de mix voor boerenomelet met ui en prei, waar je vervolgens zelf nog ui, prei en ei aan toe moet voegen.

  Ten anker

  Vond