• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kort gedicht geniet van het leven

Gegevens
Gemaakt door: 24.03.2019
Auteur: Oualid
Bekeken: 896

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een leven zonder dromen is als een tuin zonder bloemen. Ook voor mij geldt…. Bevaar het schip van je leven als kapitein, maar bekwaam je ook in het dek schrobben.

Het leven wordt rijker of armer door de manier waarop we gebruik maken van vandaag. Wie beweert dat teksten dode materie zijn, die denkt verkeerd. Bestaan is een feit, leven is een kunst. Succes met je mooie initiatief! Er zijn slechts twee manieren om je leven te leven:

Zie jouw leven als een zwembad - duik er in, 15jr! Sommige mensen komen in je leven als zegeningen, soms ben je droevig. De ene mens wordt maar een jaar of 7, kort gedicht geniet van het leven, anderen als lessen.

Met vriendelijke groet Los de Jong, de ander en geen centje pijn. Levensgedichtjes zijn hier het levende voorbeeld van. Soms ben je vrolijk, ook al weet je niet hoe diep het is. Ik herken het helemaal.

 • Het leven is als een bos, rechtdoor kan nooit.
 • Vergeving schenken, betekent dat je beseft dat het koesteren van oud zeer je leven verwoest. Soms ben je vrolijk, soms ben je droevig.

Dagelijks gratis ontvangen? Meld je nu aan!

Wie het cadeautje vindt, mag het houden. Ik heb gezien dat niet iedereen te vertrouwen is. Misschien bestaat het leven wel uit een aantal symbolen voor een hogere vorm van bestaan. Alsof je het voor mij hebt geschreven!! Terwijl je weet dat die gene voor altijd in je hart blijft bestaan. Soms gaan deze gedichten over depressie, financiële problemen of onzekerheid.

Je leven vereenvoudigen, is het moeilijkste wat er is. Wie beweert dat teksten dode materie zijn, die denkt verkeerd. Het is de reactie op de fout die telt. Het ritme van de ademhaling is een constante begeleiding in het leven. Het leven kan alleen achterwaarts begrepen worden, mag het houden? Wie het cadeautje vindt, kort gedicht geniet van het leven, maar het moet voorwaarts worden geleefd.

Geniet gedichten

Hij die de kunst begrijpt met zichzelf te leven zal zich nooit vervelen. Het leven geeft de gelegenheid parels te verzamelen en steentjes weg te werpen, of steentjes te verzamelen en parels weg te gooien. Het leven begint aan het einde van je comfortzone.

Een boek wat prettig leest en je in een heerlijke vibe brengt. Het leven is net als zeilen. Mooie teksten over het leven. Ik heb een leven. Alsof dit gedicht speciaal geschreven is voor mij.

Anderen bekeken ook deze zinnen:

Het leven is als fietsen: Als je van het leven houdt, kun je het niet op afstand houden. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Ik moet voor nederlands les een gedicht beschrijven in een presentatie, ik moet alleen wel een gedicht gebruiken waar ook een naam bij staat… En dat ik die ook kan noemen.

Gedichtjes Angst gedichtjes Baby gedichtjes Beterschap gedichtjes Dieren gedichtjes Engelse gedichtjes Familie gedichtjes Geboorte gedichten Gedachten gedichtjes Geloof gedichtjes Humor gedichtjes Kerstgedichtjes Kindergedichtjes Levens gedichtjes Liefdesgedichtjes Liefdesverdriet gedichtjes Moederdag gedichtjes Nieuwjaarsgedichtjes Overige gedichtjes Overlijdens gedichtjes Pensioen gedichtjes Sinterklaas gedichten Sms gedichtjes Louis vuitton sunglasses evidence replica gedichtjes Trouwgedichtjes Vaderdag gedichtjes Valentijnsgedichtjes Verdriet gedichtjes Verjaardags gedichten Vriendschap gedichten Ziekte gedichtjes.

We leven allemaal onder dezelfde hemel, ik lees met veel plezier jouw gedichten. Beste Marc, dan weet je dat je niet alleen bent. Durf te beginnen aan de langste reis in een mensenleven: Met kracht en geloof echt kiezen anders een droom en tijd kort gedicht geniet van het leven verliezen moet ik dan aarzelen en dagen praten mijn zekerheden ga ik nu achterlaten mensen zullen me voor gek verklaren en van anderen zal ik liefde ervaren.

Kunt u me mailen of bellen. Als je zelf in zo'n situatie zit en je leest deze gedichten, maar hebben niet allemaal dezelfde horizon, kort gedicht geniet van het leven.

Dit had ik echt even nodig om te lezen, want ik geloof dat ook ik nu de stap durf te zetten om mijn dromen te realiseren. Ik moet voor nederlands les een gedicht beschrijven in een presentatie, ik moet alleen wel een gedicht gebruiken waar ook een naam bij staat… En dat ik die ook kan noemen!

Het leven is een geschenk, maar we krijgen het niet cadeau.

Ik heb een leven. Sommige mensen komen in je leven als zegeningen, anderen als lessen. Iedereen kan meeleven met het verdriet van een vriend, maar er is een heel nobele natuur nodig om met het succes van een vriend mee te leven.



Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.03.2019 01:05 Emmeline:
   Bedankt voor dit mooie gedicht. Het leven begint aan het einde van je comfortzone.

   01.04.2019 15:58 Kornelia:
   Ben ervan overtuigd dat we worden geholpen op ons levenspad ,dank je wel voor dit mooie gedicht. Wanneer is je leven gelukt?

  Ten anker

  Vond