• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Militair luchtvaart museum soesterberg openingstijden

Gegevens
Gemaakt door: 16.03.2019
Auteur: Yee
Bekeken: 347

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je bent er echt wel wat uren zoet als je alles rustig wilt bekijken. Dwars door het museum met de app Download de app 'New Dawn' , die je het kriskras meeneemt door het museum tijdens een bezoek.

In- en Outdoor at Pinokkio.

Van een mooie collectie voertuigen en vliegtuigen tot aan medailles van de militairen vanaf de 80 jarige oorlog. Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox. Hier mogen ze zelf een tank besturen, in een Fsimulator zitten en leren hoe je buskruit maakt.

Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt. Is dit jouw bedrijf? Op de plek waar in de Luchtvaartafdeling van de Koninklijke Landmacht werd opgericht Vliegbasis Soesterberg staat jaar later het Nationaal Militair Museum.

Openingstijden Het gehele jaar:

Maar zeer ongeschikt voor jonge kinderen. Openingstijden Het gehele jaar: De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud.

Zeer goed overzicht wat wij als klein land opbrengen en leveren voor onze vrijheid. Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.

Volg ons op  Facebook  Twitter  Instagram. Leuk voor kinderen is Xplore, een interactieve zone waar ze zelf buskruit maken en vliegen in een Fsimulator. Wij gaan er nog een keertje terug om het nog eens allemaal rustig te bekijken.
 • Tips voor een Dagje uit Dagje uit met kinderen Wellness Dagje uit beoordelen. Ik ben erg geschrokken van hetgeen hier getoond werd.
 • Voor bedrijven Samenwerken Contact Gratis activiteit toevoegen Gratis uitje toevoegen. Nationaal Militair Museum 4.

Nationaal Militair Museum (NMM)

Dwars door het museum met de app Download de app 'New Dawn' , die je het kriskras meeneemt door het museum tijdens een bezoek. Openingstijden Het gehele jaar: Nationaal Militair Museum scoort een 7,9 uit 10 op basis van 39 stemmen en 4 reviews.

Tijd om even stil te staan Bij het NMM is ook ruimte om stil te staan bij al die mensen die hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid. In de grote zaal met dertien meter hoge glazen muren vind je tanks, vliegtuigen en een heuse raketwerper. Je bent er echt wel wat uren zoet als je alles rustig wilt bekijken.

 • De voorzieningen bestaan uit: Dagje uit tips Korting Blog   Zoek.
 • Zo hangen de vliegtuigen van de Nederlandse Luchtmacht boven je hoofd te pronken in het Nationaal Militair Museum.

De tekst is geschreven op 28 juni Nicolette, want die van ons die kan er wat van? Ontdek nu de hond ziekte van weil vaccinatie kerstsfeer bij jou in de buurt, militair luchtvaart museum soesterberg openingstijden.

Ik wist tot voor kort niet over het bestaan van dit museum. Ontvang nu gratis Uittips uit jouw regio. Pop- en Cultuurpodium de Peppel op 4,5 km. Een indrukwekkend gebouw met een spectaculair dak van x meter en 13 meter hoge glazen buitenwanden. Hotel Theater Figi op 4,8 km.

Praktische informatie

Tijd om even stil te staan Bij het NMM is ook ruimte om stil te staan bij al die mensen die hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid. In de grote zaal met dertien meter hoge glazen muren vind je tanks, vliegtuigen en een heuse raketwerper.

Pop- en Cultuurpodium de Peppel op 4,5 km. Maar ook zijn er verhalen te zien en te horen van onder andere veteranen.

Volg ons op  Facebook  Twitter  Instagram? Goed overzicht voor onze kinderen en kleinkinderen. Zeer goed overzicht wat wij als klein land opbrengen en leveren voor onze vrijheid. Xplore is een ruimte in het Arsenaal waar kinderen zlf aan de slag kunnen.

Tot en met drie jaar gratis toegang. Winterse verrassing geheel in Dickensstijl.

Wat is er te zien en te doen?

Vorige pagina 1 Volgende pagina. Als soldaat in spe op de trainingsbaan. Wij gaan er nog een keertje terug om het nog eens allemaal rustig te bekijken. Hier mogen ze zelf een tank besturen, in een Fsimulator zitten en leren hoe je buskruit maakt.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.

 • Nou dat was het zeker.
 • Leuk met oudere kinderen Leuke omgeving:
 • Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.
 • Ontvang de leukste Uittips voor de regio Soest.

Maar dit museum leek mij wel een bezoekje waard. Nergens anders vind je een samenspel tussen militair erfgoed, kunst en natuur zoals hier. Werk jij met militaire precisie. Klik mojo game of thrones ziggo dome voor onze privacy statement en cookie beleid.

Ga erop uit en ontdek de basis te voet militair luchtvaart museum soesterberg openingstijden op de fiets. De tekst is geschreven op 28 juni Onze regering zal zich moeten bedenken om niet op onze trots te bezuinigen.

De Spelerij - De Uitvinderij. Dwars door het museum met de app Download de app 'New Dawn' , die je het kriskras meeneemt door het museum tijdens een bezoek.

Nergens anders vind je een samenspel tussen militair erfgoed, kunst en natuur zoals hier. Ontvang de leukste Uittips voor de regio Soest.

Ga erop uit en ontdek de basis te voet of op de fiets. Dat kan in de stiltetuin bij het LuchtmachtmonumentGedenkteken Luchtvarenden en het Monument der Gesneuvelden meidagen Xplore is een ruimte in het Arsenaal waar kinderen zlf aan de slag kunnen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.03.2019 12:32 Müslüm:
   Ik wist tot voor kort niet over het bestaan van dit museum. Website en infobalie suggereren dat het kindvriendelijk is en er ook voor kleine kimderen genoeg te beleven is.

   21.03.2019 05:21 Ewan:
   In- en Outdoor at Pinokkio.

  Ten anker

  Vond