• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Netflix start niet op samsung

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2019
Auteur: Ginger
Bekeken: 890

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Maar ik zie bij Smart Hub op de Samsung site staan nee. Hoi Dennis, Wij hebben dezelfde stappen gevolgd maar krijgen nog steeds de melding dat de netflix app niet gestart kan worden.

Kan gewoon via mijn eigen wifi op netflix. Meld je aan Heb je al een account? Ook de smart-hub updaten is van belang Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Bericht was "installeer Netfix opnieuw" Ik heb de tv uitgezet en 1 minuut later weer aangezet. Ik accepteer de Forumvoorwaarden.

We wat is mijn bkr registratie basiscookies nodig om deze site te laten werken, daarom moet je ten minste deze selecteren. Apple tv is ook een optie! Verstuur Terug naar overzicht, netflix start niet op samsung. De installatie is voltooid wanneer boven in het scherm op de meldingsbalk de tekst Netflix is genstalleerd wordt weergegeven.

Dat is het probleem. Deze mag je uitschakelen. Met een kudo geef je waardering aan anderen, door een bericht als oplossing te accepteren ben je blij met het antwoord.

Meld je aan

Hoi Redmer , had je het bericht hierboven al gezien? Dan heb je hulpstukjes nodig. Of als je toevallig een nieuwe surround nodig hebt, dan kan het via veel verschillende surround apparaten.

Hallo ik zit ongeveer met zelfde probleem ,als de vorige bezoeker , Ik heb een Samsung led Tv , en heb het KPN compleet actieve TV plus pakket , met de digi ontvanger voor zowel, tv ,internet ,en bellen , sorry zit niet zo in die materie Nu komt de vraag ik wil graag netflix , maar las dat KPN deze nog niet aanbied , Wat moet ik voor aanpassingen aanbrengen ,om toegang tot netflix te krijgen.

Alle door Netflix aangeboden stappen ook doorlopen met hetzelfde resultaat. Welke meldingen krijg je op de TV?

Als je problemen hebt bij het downloaden van de Netflix-app naar je apparaat, komt dit mogelijk door je internetverbinding. Je kunt ook je lidmaatschap online instellen. Helaas werkt dat niet. Welkom Login om een bericht netflix start niet op samsung plaatsen en mee te praten. Een verouderde app en smart-hub is bij mij ooit al eens een probleem geweest Is een bericht het beste antwoord op je vraag.

Niewe tv kan natuurlijk ook.

Account Options

Vreemd zeg, je hebt zowel de SmartHub als de tv gereset? Dit wordt linksboven als of rechtsboven als weergegeven. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Zou nu opgelost moeten zijn.

Dus eigenlijk een reset van de tv netflix start niet op samsung. Heb jij nog andere suggesties. Als je de afmeldingsoptie niet ziet in het menu: Eliane, KPN heeft Netfilx niet op hun tv modum. Deze mag je uitschakelen. Ga naar het ondersteuningsartikel van Google over dit onderwerp voor meer informatie.

Vaker kleine storingen bij Netflix

Nadeel van de chromecast vind ik dat je perse een Android telefoon of tablet erbij nodig hebt. Markeer het dan als oplossing. Netflix wordt door KPN niet geblokkeerd, dus dat kan het probleem niet zijn.

 • Vervolgens ingelogd op netflix en weer terug gegaan naar mijn eigen wifi van KPN.
 • Beste Debby73 , Wat vervelend dat Netflix niet werkt.
 • Als je problemen hebt bij het downloaden van de Netflix-app naar je apparaat, komt dit mogelijk door je internetverbinding.
 • Laat je het weten of het gelukt is?

Raadpleeg ons artikel over downloads voor meer informatie. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Kan gewoon via mijn eigen wifi op netflix. Na het aanzetten werkte alles weer. Netflix streamen in HDR vereist versie 5. Een verouderde app en smart-hub is bij mij ooit al eens een probleem geweest Zoals door mij netflix start niet op samsung Pietheingrun aangegeven.

Netflix meldingen

De TV-ontvanger wordt nu gereset en de software wordt opnieuw ingeladen. Wil je contact met ons opnemen? Hallo Robert, Er is een algehele storing bij Netflix Zou je het volgende eens willen proberen:

Zou je dit willen. Maar dat is dus onveranderbaar momenteel. Druk nu 2x op de 'gele' knop van de witte afstandsbediening. Gaat u verder op onze website.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.04.2019 14:17 Darryl:
   Hoi Dennis, Wij hebben dezelfde stappen gevolgd maar krijgen nog steeds de melding dat de netflix app niet gestart kan worden. Apple tv is ook een optie.

   18.04.2019 18:07 Ismahan:
   Als jouw Samsung tv een Smart tv is, moet je Netflix kunnen kijken.

   20.04.2019 08:53 Yvan:
   Hallo Robert, Er is een algehele storing bij Netflix

  Ten anker

  Vond