• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Oud en nieuw feest cruise terminal rotterdam

Gegevens
Gemaakt door: 04.02.2019
Auteur: Guinevere
Bekeken: 734

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dress classy en sexy. Boompjeskade and Leuvehoofd offer the best view on the Rotterdam fireworks show.

Stalles is open vanaf Een beter uitzicht op een van de mooiste vuurwerkshows ter wereld bestaat niet! Bird - Bird NYE Aan de vooravond van nodigt Bird je uit voor een muzikale reis door tijd en ruimte naar een galaxy hier ver vandaan. Dress classy en sexy. Dresscode hip en funky

De Erasmusbrug is op 31 december afgesloten voor alle verkeer vanaf Vuurwerkverbod Rotterdam Vuurwerk mag je in principe uitsluitend afstekend op Oudejaarsavond vanaf Met de auto rijden in het centrum van Rotterdam is sowieso onverstandig i.

Stalles is open vanaf. Father's Day Surprise your dad in law with a special gift or a nice day out in Rotterdam.

De meeste Rotterdamse clubs en bars organiseren namelijk wel heel leuke feesten. Rob Manga en VJ Supreme Cuisine staan garant voor een Nieuwjaarsnacht vol funk, soul, disco en hiphop in beeld en geluid, speciaal voor de liefhebbers van elektronische muziek. Tickets aan de deur:
 • Valentijnsdag Vind de liefste kado's, romantische diners en hotel-arrangementen in Rotterdam.
 • Het vuurwerkverbod in het centrum Rotterdam is van kracht op het Stadhuisplein en rond de Erasmusbrug.

FRANK010 NYE

Gratis parkeren op straat in Rotterdam met Oud en Nieuw Net als de afgelopen jaren zijn de parkeerautomaten in Rotterdam tijdens de jaarwisseling afgeschermd om vandalisme te voorkomen.

Datum Oud en Nieuw. De meeste Rotterdamse clubs en bars organiseren namelijk wel heel leuke feesten. Other docks from where you can see the fireworks are Wilhelminakade, Willemskade or from Maaskade on the so called North Island.

Inclusief snacks en bubbels om middernacht.

 • Date New Years Eve. Aanvang diner is tussen
 • Het feest begint om Inclusief 2 consumpties, oliebollen en champagne om middernacht.

Passe-partout voor al deze caf's: Een beter uitzicht op een van de mooiste vuurwerkshows ter wereld bestaat niet. Daarnaast zijn er zogenaamde vuurwerkvrije zones in Rotterdam, oud en nieuw feest cruise terminal rotterdam. Meer informatie vind je op onze pagina over parkeren in Rotterdam! The Erasmus Bridge is closed from 6 pm until 1:.

Toast op het nieuwe jaar vanaf Be carefull where to park your car in the streets due to the fireworks! Activities 20 - 21 May.

Party top 20

Je betaalt een prijs voor de twee horecagelegenheden Café Stalles 80's en 90's en Club Vibes 00's. Follow us on Facebook. See below for an overview of the best New Years Eve parties in alphabetical order:

Station Leuvehaven remains closed. Setting off private fireworks is exclusively allowed on New Year's Eve from 6 pm till 2 am. Onder het genot van een glas champagne ben je getuige van de grootste vuurwerkshow van Nederland. Het vuurwerkverbod in het centrum Rotterdam oud en nieuw feest cruise terminal rotterdam van kracht op het Stadhuisplein en rond de Erasmusbrug. Pinksteren Tijdens het lange pinksterweekend in Rotterdam zijn de attracties, winkels en musea open.

VIP arrangement

Father's Day Surprise your dad in law with a special gift or a nice day out in Rotterdam! Onder het genot van een glas champagne ben je getuige van de grootste vuurwerkshow van Nederland. Inclusief 2 consumpties, oliebollen en champagne om middernacht. Ook in andere deelgemeentes zijn er vuurwerkvrije gebieden.

Free public transport on New Year's Eve in Rotterdam. Daarnaast zijn er zogenaamde vuurwerkvrije zones in Rotterdam. Bereikbaarheid Oud en Nieuw vuurwerk Rotterdam? Other docks from where you can see the fireworks are Wilhelminakade, live muziek en overnachting aan boord? Father's Day Surprise your dad in law oud en nieuw feest cruise terminal rotterdam a special gift or a nice day out in Rotterdam.

Diner met champagne, Willemskade gala kapsel kort haar from Maaskade on the so called North Island! Club Nora - Jimmy viert het leven. In de grote zaal dans je op ruim drie decennia muziek in beeld en geluid met In Living Color en special guest.

Stalles is open vanaf Of volg City Guide Rotterdam op Twitter om de laatste informatie over oud en nieuw feesten in Rotterdam te ontvangen en om kans te maken op gratis kaarten voor deze feesten.

Geen maaltijden nodig?

Boompjeskade and Leuvehoofd offer the best view on the Rotterdam fireworks show. Kijk wel uit waar je parkeert i. Inclusief snacks en bubbels om middernacht.

Hier is ook parkeergelegenheid. Rond de jaarwisseling in Rotterdam rijdt de RET volgens een speciale gratis nachtdienstregeling. Museum Night Visit all museums in at night on one single ticket.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.02.2019 06:11 Mallory:
   Rond de jaarwisseling in Rotterdam rijdt de RET volgens een speciale gratis nachtdienstregeling.

  Ten anker

  Vond