• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Seagate xbox one externe harde schijf

Gegevens
Gemaakt door: 31.12.2018
Auteur: Pieter-Jan
Bekeken: 949

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De prijs is toch aardig wat en je moet ook zeker even kijken of het wel waard is ben je een fanatieke gamer die veel spellen koopt in een jaar dan is dit erg handig. De nieuwe schijf wordt automatisch gedetecteerd in de Xbox.

Het aansluiten van de HDD was geen enkel probleem. Systemen Gebruik een betere infrastructuur. Werkt snel, veel opslagruimte voor een goede prijs en geen overdreven grote schijf. Helaas was hij alleen in het wit en groen te bestellen en niet in het zwart. Dank voor het antwoord alvast. Hjmhm Noordwijk 31 juli Ik raad dit product aan. Dat het usb 3.

Misschien bent u nog beter in het uitstellen ervan. Stanleyhg 24 september Ik raad dit product aan! Kun je dan je spellen daarop seagate xbox one externe harde schijf en ook spelen. Makkelijk plug en play, installatie binnen een minuut. Wel is het een uitstekende keuze voor iedereen die extra geheugen nodig heeft voor zijn PlayStation 4! Zonder iets van papierproppen, bubbeltjesplastic of luchtzakjes om het product ter bescherming tijdens verzenden.

Bij Carry-in stuur je het product op naar bol.

Hulp nodig bij het kiezen?

Jandroid Gelderland 2 augustus Ik raad dit product aan. Je moet dan formatteren en vervolgens wordt de Xbox One externe harde schijf binnen een paar seconden gereed gemaakt.

Makkelijk meer opslag, zonder afbreuk speelplezier. Daarnaast zijn indiegames die je online koopt van mindere omvang dan triple A titels zoals The Witcher 3 of Halo 5 , om maar wat voorbeelden te noemen. Je sluit de schijf aan op de console en hoppa je Xdoos herkent hem direct en je kunt aan de slag. Seagate Game-drive voor Xbox - 4 TB ,

 • Hoi Samantha, Ik begrijp dat het om een omgebouwde Xbox gaat? Leeuwarden 27 oktober Ik raad dit product aan.
 • Waar de behuizing van harde schijven vaak zwart zijn, hebben deze harde schijven een mooi wit uiterlijk.

Vaak is het natuurlijk wel zo dat je naar verhouding minder betaalt voor meer ruimte, zo ondervonden wij, maar het bedrag dat je in een keer moet neertellen. Want je zult merken dat je flink wat geheugen nodig hebt als je Xbox One games speelt, natuurlijk.

Draagbare schijf biedt plaats voor meer dan 50 games seagate xbox one externe harde schijf Wordt geleverd met een exclusief wapen: Deze website maakt gebruik van cookies. Mocht je het toch geen prettig idee vinden, seagate xbox one externe harde schijf, dus niet in de standby-modus, je ook nog gebruik maakt van Xbox games en straks dus de originele Xbox games!

Bestanden overzetten van de ene Seagate naar de ander is bovendien geen probleem, vlonderhout. Ma9icNinja Berghem 31 oktober Ik raad dit product aan.

Snel en betrouwbaar

Bespaar tijd door uw content en instellingen gemakkelijk over te zetten naar uw nieuwe Xbox One X, zodat u sneller weer kunt beginnen met gamen. Super simpel aansluiten doormiddel van een USB Kabel.

Meer uit de serie Seagate Game-drive. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven.

De harde schijf heeft een eigen speciale aansluiting, dus bewaar het bijgeleverde kabeltje goed. Laat een reactie achter Antwoord annuleren. Makkelijk in gebruik en installatie. Voor PS4-bezitters geldt eigenlijk dat ze voorlopig de pineut zijn. Prima product om de opslagcapaciteit van je Xbox te vergroten, seagate xbox one externe harde schijf, echt een aanrader!

Hij was ook nog sneller geleverd dan aangegeven dus helemaal goed, makkelijk mee te nemen en naar verhouding ook goedkoper dan de 2 TB versie! Wat betreft refurbished producten geeft de refurbished aanbieder de fabrieksgarantie, niet de fabrikant.

De Xbox One heeft geen limiet op het aantal terabytes dat het kan lezen, maar je kunt niet meer dan drie externe schijven tegelijkertijd aansluiten. Seagate heeft daar een perfecte oplossing voor: Met vriendelijke groet, Remco.

Verkoop door Music and More Coevorden. Inmiddels hebben we ook de nieuwste versie onder de seagate xbox one externe harde schijf genomen: Totaal duurt enkele minuten. Controleer eerst of uw console het opslagapparaat detecteert: Je bent aan het plannen. Wat ons betreft is het een mooie harde schijf met bovendien twee USB 3. De update gaat naar de plek waar de gamedata staat opgeslagen. Als eerste de harde schijven voor de Xbox One.

Verder kunnen hier ook aanvullingen op de fabrieksgarantie worden vermeld.

Kies uw Backup Plus

Dus binnen 1 minute klaar met aansluiten. Dank je wel, probleem is dat op de pc mijn HDD niet meer wordt herkend als schijf op de pc nu? Royb Aalsmeer 20 juni Ik raad dit product aan.

In het garantiebewijs staat waar je precies recht op hebt. Jamo Studio 8 surroundset - modern design voor een budgetprijs. Het assortiment bestaat onder andere uit interne en externe harde schijven en netwerkschijven.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   07.01.2019 11:23 Naïma:
   Artikel is alleen niet zoals geschetse plug and play, moet voor de XBoX One wel degelijk eerst geformatteerd worden.

   15.01.2019 19:25 Amra:
   Geschreven door Wesley Akkerman Geplaatst op 22 september ,

   25.01.2019 21:38 Flor:
   Meestal wordt de schijf daarna meteen weer herkend, soms helpt opnieuw opstarten of aan het kabeltje rommelen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen.

  Ten anker

  Vond