• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Tot welke maand heb ik recht op studiefinanciering

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2019
Auteur: Denzel
Bekeken: 701

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je studentenreisproduct moet je dan uiterlijk op de vijfde werkdag van september stopzetten. Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen.

Of studeer je al een tijdje en weet je eigenlijk niet zeker of je nog wel gebruik mag maken van je OV-jaarkaart? Je moet je daar zelf voor uitschrijven bij de IB-Groep - ik gok erop dat ze anders gewoon doorbetalen en je het dan uiteindelijk weer terug mag betalen. Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit. Ook kun je tot je 30e maar stufi aanvragen. Recht op het studentenreisproduct Heb jij recht op het studentenreisproduct? Ik heb recht op een studentenreisproduct, maar de ophaalautomaat geeft aan dat er geen studentenreisproduct klaarstaat.

Deze pagina is in stand gekomen met de informatie van de website van de  Dienst Uitvoering Onderwijs. Deze reactie kreeg van school: Ridderkerk Je moet gewoon een einddatum invullen op ib-groep. Als je 18 wordt terwijl je met je studie bezig bent, ontvang je je stufi het kwartaal nadat je 18 bent geworden!

Leeftijd Iedereen die begint met een opleiding aan een hogeschool of universiteit en jonger is dan 30 jaar kan studiefinanciering aanvragen.

Ridderkerk Je moet gewoon een einddatum invullen op ib-groep. Deze pagina is in stand gekomen met de informatie van de website van de  Dienst Uitvoering Onderwijs Meer informatie over het studentenreisproduct vind je op  www.
 • Maar je kan wel heel sneaky vóór je 30e stufi aanvragen en tot na je 30e nog geld ontvangen.
 • Dus het is helaas niet aan iedereen besteed om die extra zakcentjes mee te pikken. Loopt je studie meer dan een jaar uit, dan moet je zelf je studentenreisproduct stopzetten.

Plan je reis

Dus het is helaas niet aan iedereen besteed om die extra zakcentjes mee te pikken. Maar je kan wel heel sneaky vóór je 30e stufi aanvragen en tot na je 30e nog geld ontvangen. Hoe zit het nou? Je kunt dan de datum 31 augustus doorgeven aan de ib-groep. We geven alleen door dat je je studie hebt afgerond.

Wil je weten of je hier voor in aanmerking komt. Je mag je studentenreisproduct een vast aantal jaren gebruiken en die periode is voorbij, tot welke maand heb ik recht op studiefinanciering. Meestal heb je je per september ingeschreven voor een eerste jaar, dus heb je tot en met augustus van je vierde jaar recht op basisbeurs.

Ridderkerk Je moet gewoon een einddatum invullen op ib-groep. Ga je binnenkort studeren en wil je weten of je recht hebt op het studentenreisproduct. Maar je kan wel heel sneaky vr je 30e stufi aanvragen en tot na je 30e nog geld ontvangen.

Wijzigingen

Stufi voor mbo De voorwaarden voor het mbo zijn ietsjes anders: Dan stopt je sf pas.. Ga je binnenkort studeren en wil je weten of je recht hebt op het studentenreisproduct.

Op het mbo moet je minimaal 18 jaar zijn om gebruik te mogen maken van studiefinanciering. Na je 30e heb je geen recht op studiefinanciering meer. Dan stopt je sf pas. Maar je kan wel heel sneaky vr je 30e stufi aanvragen en tot na je 30e nog geld ontvangen. Ga direct naar content Sitemap Naar de homepage Naar de homepage reist met je mee?

Deze pagina is in stand gekomen met repair cafe alphen aan den rijn informatie van de website van de  Dienst Uitvoering Onderwijs, tot welke maand heb ik recht op studiefinanciering.

Waar bestaat het uit?

Meestal heb je je per september ingeschreven voor een eerste jaar, dus heb je tot en met augustus van je vierde jaar recht op basisbeurs. Hoe zit het nou?

Op de site van IB-groep kunnen ze je dan wel verder helpen! Of studeer je al een tijdje en weet je eigenlijk niet zeker of je nog wel gebruik mag maken van je OV-jaarkaart? Type reis Vertrek Aankomst.

Hiermee reis je gratis of met korting met het OV. Ben je nog geen 18, zul je waarschijnlijk voor de laatste jaren een lening moeten aanvragen. Dan krijg je het reisproduct zolang je staat ingeschreven op dit niveau. Ridderkerk Je moet gewoon een einddatum invullen op ib-groep. Dan ligt het aan de datum van je diploma wanneer. Wel geldt hier weer dat je vr je 30e nog stufi kunt aanvragen en na je 30e nog gewoon stufi kunt ontvangen. Als je je studie dus niet binnen 4 jaar afmaakt of na een jaar bijvoorbeeld gezond ontbijt yoghurt muesli andere gaat volgen, dan krijg je studiefinanciering vanaf tot welke maand heb ik recht op studiefinanciering 1e ajax nice champions league tickets van het 1e volledige kwartaal van je studie meestal oktober.

Nadia Moderator Kantine Oppermuts Berichten: Seattle Uitgaande van een basisbeurs: In de meeste gevallen kun je in de zomermaanden geen collegegeld terugkrijgen en blijf je ingeschreven tot en met 31 augustus.

Stufi voor mbo

Nog een laatste voorwaarde voor recht op studiefinanciering: Je studentenreisproduct moet je dan uiterlijk op de vijfde werkdag van september stopzetten. Wij schrijven je uit aan het eind van het studiejaar 31 augustus

Ik zou wel even navragen per wanneer jouw school je uitschrijft - mocht je scholen op de kaart voortgezet onderwijs mei afstuderen en dan ook direct uitgeschreven zijn, kan het best weleens zijn dat je per juni geen recht meer hebt op beurs je bent immers geen student meer.

Dus het is tot welke maand heb ik recht op studiefinanciering niet aan iedereen besteed om die extra zakcentjes mee te pikken.

Ga direct naar content Sitemap Naar de homepage Naar de homepage reist met je mee. Als je studie begint op 1 september bijvoorbeeld, krijg je pas 1 oktober je stufi.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.03.2019 14:20 Önder:
   Loopt je studie meer dan een jaar uit, dan moet je zelf je studentenreisproduct stopzetten. Als je je studie dus niet binnen 4 jaar afmaakt of na een jaar bijvoorbeeld een andere gaat volgen, zul je waarschijnlijk voor de laatste jaren een lening moeten aanvragen.

  Ten anker

  Vond