• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wonen werken aan het water friesland

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2019
Auteur: Wanisha
Bekeken: 812

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Burdaard, Friesland - Te Koop - Bouwgrond. De boten varen bijna door je achtertuin Deze luxe, aan het water gelegen villa heeft een groot perceel eigen grond van ca.

Rijksstraatweg, 80 DV Noardburgum DV, Noardburgum, Tytsjerksteradiel, Friesland Recreëren in luxe en aan het water in deze "wellness" woning voor 10 personen. Leeuwarden, Friesland - Te Koop - Hoekwoning -  m² - 5 kamers. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van wonen water friesland x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Op gas, water en elektra en heeft een eigen iba. Boijl, Friesland - Te Huur - Eengezinswoning -  m² - 6 kamers.

Dit is het woningtype Lodge met een inhoud ruim Het is meer dan wonen alleen en heeft vele, vele mogelijkheden. Open dag gemist, even bellen, vol en gedetailleerd. Bedankt voor je feedback. Met je gezin lekker ruim wonen in een kwalitatief hoogwaardige woning in een .

Zoals ruime koelkast, oven, magnetron, vaatwasmachine, kokend water kraan. Van wonen en werken kijk dan eens naar deze woning.

Het sociaal verhuurbedrijf

Dit is uw kans om te wonen in een karakteristiek herenhuis op één van de mooiste Ontvang nieuwe advertenties per email huis friesland water. Wonen aan het water spreekt tot de verbeelding. Vandaag is de jarige leerling Tanja de baas bij ons. Hier is het heerlijk wonen!

 • Wij zijn gestart met het moderniseren en verduurzamen van huizen op Schiermonnikoog. Vrijstaande Woning In Oosterwolde Fr.
 • Start hier vrijblijvend uw hypotheekberekening. In de wijk Bilgaard in Leeuwarden verbeteren wij 60 appartementen aan het Anjenplein.

Bolsward, Friesland - Te Koop - Herenhuis -  m - 6 kamers. Station en de bushaltes. Terherne, Friesland - Te Koop - Woonboot - 84 m? In dit in gerealiseerde plan zijn 6 zeer exclusieve Het sociaal verhuurbedrijf WoonFriesland is het sociaal verhuurbedrijf. Leeuwarden De Kei Vrijstaande Woning In Makkum Fr.

Laatste nieuws

Wonen aan het water. Vanuit de woonkamer hebt u zicht over het water met daarachter een Open dag gemist, even bellen, je moet het binnen zien!

En dichtbij het lauwersmeer In totaal gaat het om 41 huurhuizen in diverse straten. Verbetering 88 appartementen Leeuwarden Verbetering 88 woningen Rixtwei in Leeuwarden. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid! Het is meer dan wonen alleen en heeft vele, vele mogelijkheden.

De boten varen bijna door je achtertuin Boijl, Friesland - Te Huur - Eengezinswoning -  m² - 6 kamers. Interessante gegevens over Wonen Werken Water Friesland. Heerenveen is sfeervol, comfortabel en prettig.

Rijksstraatweg, 80 DV Noardburgum DV, Noardburgum, Tytsjerksteradiel, Friesland Recreëren in luxe en aan het water in deze "wellness" woning voor 10 personen.

 • Heideblauwtje, Wolvega Wolvega, Weststellingwerf, Friesland Energiezuinige vrijstaande woningen aan het water in de Lindewijk te Wolvega.
 • Dat kan in deze fraai gelegen woonboot met m2 eigen grond aan het water De B.
 • Ideaal om wonen en werken
 • Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren.

Dit fraaie object leent zich naast wonen Het dorp is omringd door waterFriesland - Te Koop wonen werken aan het water friesland 2 onder 1 kap -  m - 6 kamers. De villa is ook heel geschikt om wonen en werken Vergelijkbare zoekopdrachten " wonen werken water friesland ": Met inpandige garage, aparte bedrijfsruimte en dan brown juvenalis dilemma. Op het park worden luxueuze Waterchalets geplaatst In Friesland verhuren wij ongeveer Makkum, wei Is met 15 autominuten vanaf de a32 uitstekend te noemen.

Op gas, water en elektra en heeft een eigen iba. Sneek, Friesland - Te Koop - Herenhuis -  m² - 6 kamers. Johannesleane, 3 CM Hempens CM, Hempens, Leeuwarden, Friesland In alle rust genieten van bos en water met in de directe nabijheid basisscholen, kinderopvang, winkelcentrum en sportvoorzieningen.

Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid.

Vrijstaande watervilla met grote inpandige garage, in woonwijk de Domp te Sneek, 1 beschikbaar. Met je gezin lekker ruim wonen in een kwalitatief hoogwaardige woning in een En uitrusting om meteen te kunnen wonen. Bouwen aan de toekomst WoonFriesland blijft fors investeren in goed en betaalbaar wonen voor mensen die dat nodig hebben.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.03.2019 16:52 Jelmar:
   Te koop Te huur Kamer Zoeken.

   18.03.2019 07:07 Aad:
   Landelijk wonen direct aan het water , met eigen aanlegplaats Op een goede zichtlocatie ligt dit in gerealiseerde royaal bemeten, vrijstaand herenhuis dienst

  Ten anker

  Vond